- 8 Mart 2017
- 30
- 1
- 6
- Konu Sahibi Susluuupakizeee85
-
Ama tam anlamıyla kanama olmadı acayip ağrı vardı ve sanki pembe renkli kalemle kağıdı ufak çizmiş gibiydiEvet normal olarak yani, bozulmamasınımı bekliyordun
Açıkçası daha sonra ayrılma durumuna geldik ve korkuyorum. Normalde kanama daha fazla olmaz mı?Kanamayı bayağı bayağı kan gelir sanıyorsun sanırım bozulmuş belli ki
Neden ayrılma durumuna geldiniz az kan geldi diyemi?Açıkçası daha sonra ayrılma durumuna geldik ve korkuyorum. Normalde kanama daha fazla olmaz mı?
Bu erkek milletinin çoğunu anlayamıyorum ben. Ne demek az kan geldi diye ayrılma durumuna gelmek zaten herkesin zar yapısı farklıdır kiminde hiç kan gelmez kiminde farkedilmeyecek kadar az gelir kiminde çok gelir. Önce nişanlınız bu konuda bilinçlenmeli az kan geldi diye bu konuma getirmeside beni baya üzdü yazıkYani sayılırbir daha denemek istedi ama çok kırıldım çok üzülüyorum. Soğudum resmen. Diğer sefer kan gelir mi acaba? Yoksa kanamaz mı? Lütfen yardım edin çıkmaza girdim
Benide çok üzdü 7 senedir beraberiz.. napmam lazım bilmiyorum. İnşallah bozulma olmamıştır ayrılmak istiyorumBu erkek milletinin çoğunu anlayamıyorum ben. Ne demek az kan geldi diye ayrılma durumuna gelmek zaten herkesin zar yapısı farklıdır kiminde hiç kan gelmez kiminde farkedilmeyecek kadar az gelir kiminde çok gelir. Önce nişanlınız bu konuda bilinçlenmeli az kan geldi diye bu konuma getirmeside beni baya üzdü yazık
Yani ilişkinin azı çoğu olmaz bence zaten kızlık zarı vajinanın hemen girişinde biryerde bozulmuştur yada bozulmamıştır diyemem ama bence giriş olduysa ve azda olsa bi kanama olduysa muhtemelen bozulmuştur. Ama emin olmak için muayene ol bi kadın doğumcuya gidipBenide çok üzdü 7 senedir beraberiz.. napmam lazım bilmiyorum. İnşallah bozulma olmamıştır ayrılmak istiyorumama korkuyorum işte bu kadar az kanama ile bozulur mu? Daha doğrusu kan yoktu bile zedelenme falan mıdır sizce?
Yani ilişkinin azı çoğu olmaz bence zaten kızlık zarı vajinanın hemen girişinde biryerde bozulmuştur yada bozulmamıştır diyemem ama bence giriş olduysa ve azda olsa bi kanama olduysa muhtemelen bozulmuştur. Ama emin olmak için muayene ol bi kadın doğumcuya gidip
Yapar neden yapmasınO an yoktu zaten. Daha sonra çamaşırımda gördüm.. hep zededir diye düşündümçünkü normalde böyle olmuyormuş anlatılanlara göre ama herkes farklı. Geçişe müsaitte olabilirmiş.. bilemiyorum kan var mı yok mu diye ama pişman oldum.. kadın doğum evli olmadan muayene yapar mı?
Yani sayılırbir daha denemek istedi ama çok kırıldım çok üzülüyorum. Soğudum resmen. Diğer sefer kan gelir mi acaba? Yoksa kanamaz mı? Lütfen yardım edin çıkmaza girdim
Namus iki bacak arasinda sanki. Boyle adami alip jinekologa beraber gidip ogreneceksin. Cikistata tekmeyi vuracaksin defol git diye..Benide çok üzdü 7 senedir beraberiz.. napmam lazım bilmiyorum. İnşallah bozulma olmamıştır ayrılmak istiyorumama korkuyorum işte bu kadar az kanama ile bozulur mu? Daha doğrusu kan yoktu bile zedelenme falan mıdır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?