- 27 Şubat 2021
- 33
- 2
- Konu Sahibi denzylmz2222
Kızlık zarım yarı bölmeli aynadan baktığımda görülüyor tamamen değil kalp şeklinde gibi cinsel ilişki sırasında bi sıkıntı yaratırmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevaplasan ölürmüsün ablacım yaBozacaksın diyorum çocugum
Yarı septalı işte?yarı bölmeli derken?
18Tamamen kapalı olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. Yaş kaç?
Peki. Kendinden emin olmadan, yeterince tahrik olmadan merak uğruna deneme bir şeyler.
Yok kendimden eminim zatende sadece ekstra bi ağrı acı kanama olurmu diye internette tam kaptmadığı için sıkıntı olmaz yazıyodu ama rahat olamadımPeki. Kendinden emin olmadan, yeterince tahrik olmadan merak uğruna deneme bir şeyler.
Fake değilim istiyosan instagramımı veriyim sıkıntı yok güya yardım öneri sitesi cidden çok önyargılısınız.Ya cevap vermeyin şuna ya. Şikayet edin fake hesap. Yok zarı parçalıymış yok duş alırken vajinasına baskı uygulamış morarmış yok vajina kıllarını nasıl alırmış ahahahah bu nasıl fantezi dünyası evladım.
Evet yaşım küçük 18 yaşındayım ve tedirginim siteyi benden daha büyük tecrübeli kişiler vardır yardım alırım diye yükledim?Nevar bunda yani?Ya dün hesap açmışsın açar açmaz kendini şaşırmışlar gibi 3 konunun 3ünü de cinsellik bölümünde açmışsın. Tek konu aslında vajina. Her şey vajinada geçiyor
Korkma ya sonra vajnismus oluyo hep insanlar.Yok kendimden eminim zatende sadece ekstra bi ağrı acı kanama olurmu diye internette tam kaptmadığı için sıkıntı olmaz yazıyodu ama rahat olamadım
Ne olması gerekiyodu doğum vs falanmı ne bekliyosunEvet yaşım küçük 18 yaşındayım ve tedirginim siteyi benden daha büyük tecrübeli kişiler vardır yardım alırım diye yükledim?Nevar bunda yani?
Tamam ozaman teşekkürlerKorkma ya sonra vajnismus oluyo hep insanlar.
Ya kes gerizekalıTamam git az ötede oyna çocuğum.
Doktora gidemem ama çömelince aynaya bakınca rahat gözüküyor zatenOnu sizin kendiniz bakarak anlamanız çok zor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çok merak ediyorsanız bir doktora sorun ama kendiniz bakarak anlamanız pek mümkün değil.