Kizlik zarina dokunmak

Psıkolojık bı rahatsızlıgın varmı dıyecektım anksıyeten oldgunu solemıssın
kafandan at bu dusunceyı neden doktora muayene oldunkı ?
ılıskımı yasadın

Ya ilgisi bile yok muayene baska nedenden olmustu ayrica makattan muayene oldu, ben sadece anksiyete oldugu icin aklima olur olmadik seyler gelince acip baktim. Yoksa iliski falan yasamadim yani, yasasam zaten acip bakma geregi duymam ki

yahu burda kaç kişi kızlık zarına bakmıştır sence..kimden nasıl bi yardım bekliyosun..
diyoruz yapacağın şey kadın doğumcuya gitmek...

arkadaşım ben senin samimiyetine inanmıyorum.burda makara yapmak için açtın o konuyu ama hiç hoş değil eğlencem diye komik duruma düşüyorsun.hadi bu olay gerçek diyelim kim orasını açıpta kurcalıyor Allah aşkına.hee niyetin başkaysa onu bilemem.ama daha fazla milletin midesini bulandırma..

ister inan ister inanma ama yazdigim hersey gercek. Senin gibiler yüzünden sorunuma dogru dürüst cevap alamiyorum üstelik!! Bilip bilmeden, daha da önemlisi EMIN OLMADAN bana bu iftirayi attigin icin ben de seni ALLLAHA havale ediyorum!!

bisey olmamistir oyle dokunmakla yirtilacak bisey degil bu
zar takintisi olan insanlara da diyecek bisey bulamiyorum açikcasi
namus zar olmus, insanlik onemli degil onemli olan zar olmus.. almis basini gidiyor..

Ya ilgisi bile yok muayene baska nedenden olmustu ayrica makattan muayene oldu, ben sadece anksiyete oldugu icin aklima olur olmadik seyler gelince acip baktim. Yoksa iliski falan yasamadim yani, yasasam zaten acip bakma geregi duymam ki
Evet muayene makattan oluyor , eger ılıskı yasamadıysan zaten yasamadım dıyorsun sıkıntı olmaz o zmn ama artık bakma yanı at bu dusunceyı kafandan

ben sana iftira atmıyorum.sadece samimi gelmedin.ayrıca burda kaç kişi açıp kurcalamıştır orayı.nasıl yardımcı olsunlar sana.sen bence bi psikiyatriye filan git.dalga geçmek için söylemiyorum arkadaşım.ihtiyacı olan herkes gitmeli.zamanında bende gittim.sen kızlıktan önce bi ruhunu tedavi ettir bence

Bak bunu söyleyebilirsin bana. Cünkü psikolojim bu aralar cok iyi degil bunun farkindayim. Ama uyduruyosun diyemezsin.

İlişkin olmamışsa kurcalama,o orda durur,
Şurasına dokundum,burasına baktım,ayrıntıları insanı bulandırıyor.
Sakınılan göz çöp batarmış dikkat et,
Yoksa kimse değil sen kendine bi zarar vereceksin..
Geçmiş olsun..

zıpzıpppcım en ıyısı psıkologa gıt canım ,
bende de var bu ıllet yanı ne kdar kotu bı duygu karmasıklık anlayablıyorum senı
lutfen canını sıkma ılskı olmayan sey bozulmaz ole hemen
bı dhaada dokunma

nerden esti de bi dokunayım dedin anlamadım ?bence fazla kurcalama allah yapısı ama oda bozulabilir....

bozulmamıştırrrr

püüuuufffff diye hemen bozulmaz ki...

taktığın şeye bak......

oraya parmağını sokup dokundun da ne oldu amacın neydi dokunurken ne yapmaya çalıştın kızlık zarına bi zarar geldiyse de bu senin suçun o kadar merak etmeseydin şimdiye kadar ilk defa böyle saçma bişey duydum bizde zamanında kızdık kızlık zarımız duruyodu ama senin gibi saçma işler yapıp zara dokunmaya çalışmadık

Ne işin var tatlım oranla buranla ayrıca merak etme o kadarlık şeyle birşey olmaz

fazla kurcalama bnce arkadasım kafana çok takılıyosa bi doktora gt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…