• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zarina dokunmak

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Kizlar galiba kafayi yiyorum artik bu konuyu düsünmekten. Acip aynayla baktim ve parmagimla tam üzerine (tabii ki bastirmadan hafifce) dokundum. Dokununca bile irkilten bi his oluyo. Bu hafifce dokunmanin bi zarari olur mu? Simdi düsününce korktum acaba dokunmasamiydim diyorum. Yani ufak zedelenme falan olabilir mi sadece üzerine dokunmayla? Icine sokmaya falan calismadim üzerine hafifce dokundum bi kac kere. Yardim edin lütfen eminseniz bu konuyla ilgili.

Parmagi o dokundugum yerden geri cekerken hafifce geriliyo gibi oluyo kizlik zari ama cok hafif, azicik yapisiyo parmagin dokundugu yere cünkü. Ama vajinanin dis dudaklarini ayirincada dudaklardan uzaklasan yerler cok hafif geriliyo zaten bilmem anlatabiliyo muyum

Son düzenleme:
Parmagi o dokundugum yerden geri cekerken hafifce geriliyo gibi oluyo kizlik zari ama cok hafif, azicik yapisiyo parmagin dokundugu yere cünkü. Ama vajinanin dis dudaklarini ayirincada dudaklardan uzaklasan yerler cok hafif geriliyo zaten bilmem anlatabiliyo muyum

sen zipzip misin mutlu kızmı?

valla bir kaçtır böyle konular açılıyor, artık midem bulandı. yok orayı açtım yok burasına dokundum.
hay bin lanet kızlık zarıymış ya. kadın olduğunuzdan çok insanlığınızdan çok kızlık zarınız derdiniz.
bu kadar korkuyorsanız dokunmayın kurcalamayın ya.
beyninizde bununla mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki!

Valla inan ben de biktim bu ara öyle kafama takildi ki. :5: Maalesef dedigin gibi beynimde sadece bununla yasiyorum günlerdir ama elimde degil :5:

Dedigim gibi en üstte olan bi yerine dokundum ve geri cekerken o kisim yapisir gibi oldu ve hafif gerildi ve bunu bi kac kere yaptim acaba bisey olmusmudur diye simdi de kafama takildi ve cikmiyo aklimdan hep acaba bi daha mi baksam diyorum sonra bakinca da yine korkuyorum bi zarari olmusmudur diye offfffffffffffffffffffffff

bu ne dıyoo beee:)) tovbe estagfurullah..sankı fantezı dınlıyomm..sıkıntın ne onu anlayamadım hatuuun..ne ogrenmek ıstıyorsun sen;??

Daha önce yazmistim bi doktor beni makattan muayene edecegini söylemisti ve etti de ama sonrasinda ben o muayene ederken cok heyecanli ve korkulu oldugum icin, bi de erkek oldugu icin acaba parmagi sadece makattamiydi diye aklima takildi ne bileyim ya zaten anksiyete var ben de

arkadaşım bişey olmamışsada sen yapacaksın bu gidişle..
git bi kadın doğumcuya anlat durumu baksın..sen ne anlarsın...

Psıkolojık bı rahatsızlıgın varmı dıyecektım anksıyeten oldgunu solemıssın
kafandan at bu dusunceyı neden doktora muayene oldunkı ?
ılıskımı yasadın

vay arkadaş madem bu kadar korkucaktın kafana takılcaktı napma kurcalıyosun yarın öbür gün vay ben yine karıştırdım kan geldi bozulmuşmudur allah aşkına cevap verin falan diye yazarsın ne bu yaa :47:

Bi adam akilli soruya cevap veren yok gercekten cok empati sahibi insanlarmissiniz.. Burada kadinin kadinin sorunlarindan, bu sorunlar garip bile olsa - anlayip yardimci olmasi gerekirken alay etmek biraz insanlikla mi ilgili yoksa kisilikle mi.. bilemiyorum

Back