Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarına çentik attırma operasonu yaptıran var mı ?
Merhaba bayanlar sizde benimle aynı sorunu yaşıyorsanız deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?Kızlık zarım çok küçükmüş ve ilişkiyle yırtılmasının mümkün olamdığını söledi doktor zatn korkuyorum ağrılarım oluyor istemiyorum vajinamusmuym acaba derken bu sorun çıktı çentik operasyonu atmamız lazım yoksa ilk birleşme cok zor olursada kanamalı olur cinselkten korkar olmaz dedi ama canım yanarmı hisseder myiim çok korkuyorum bu opersyony yaptıran var mı benmle paylaşabilir mi? zarı açıcak acı cekmek istemiyorum
Merhaba bayanlar sizde benimle aynı sorunu yaşıyorsanız deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?Kızlık zarım çok küçükmüş ve ilişkiyle yırtılmasının mümkün olamdığını söledi doktor zatn korkuyorum ağrılarım oluyor istemiyorum vajinamusmuym acaba derken bu sorun çıktı çentik operasyonu atmamız lazım yoksa ilk birleşme cok zor olursada kanamalı olur cinselkten korkar olmaz dedi ama canım yanarmı hisseder myiim çok korkuyorum bu opersyony yaptıran var mı benmle paylaşabilir mi? zarı açıcak acı cekmek istemiyorum
merhabalar aynı sorun bende vardı korktuğum için yaptıramadım.aptal gibi uzattım süreci daha sonra regli oldum ve en küçük vajınal tampondan kullandım sonra oda içinden çıkmadı kızlıgım hala kapalı olduğu için ve inanılmaz bi stres panik yaşadım tatilim zehir oldu mecburen dr gittim ve çentik atarak çıkardı böylece her ikisinden de kurtuldum.öncelikle sakin ol emin ol kesinlikle acıyan can yakan bişey değil zaten sprey sıkıyor ve hafif bi çizik atıyor. ve hemen gidip yaptırmadığıma cok pişman oldum.çünkü basit ve acımayan bişey 3 yada 4 gun ilişki ye girmiyeceksin daha sonra düzeliyor. ha birde ilk 3 yada 5 ilişkide hafif hafif cok az kanaman oluyor ondanda korkma bence hiç bekleme bu psikolojiyle beklemek inan bana daha zor umarım hemen halledersin korkma
Çok tsekkür ederim ya bilgilendirdiğiniz için igneden korkan biriyim adet iyi oluyorsun dedi o kadar küçükmüş çenik atmam gerek dedi korkuyorum bende anesteziylemi oldunuz lokal oldunuz sanırım çok korkuyorum ya canım yanar evet cinselliğe yanaşamıyorum agrım oluyor olmuyor kendiliğinizden yaparsanız dedi çok kanaman olur solugu hastanede alırsınz dedi korktuk bizde sanırım yaptırcam ama ağrı olur mu ki sizede geçmiş olsun
Çok tsekkür ederim ya bilgilendirdiğiniz için igneden korkan biriyim adet iyi oluyorsun dedi o kadar küçükmüş çenik atmam gerek dedi korkuyorum bende anesteziylemi oldunuz lokal oldunuz sanırım çok korkuyorum ya canım yanar evet cinselliğe yanaşamıyorum agrım oluyor olmuyor kendiliğinizden yaparsanız dedi çok kanaman olur solugu hastanede alırsınz dedi korktuk bizde sanırım yaptırcam ama ağrı olur mu ki sizede geçmiş olsun
aynen benımkıde oyle hem kalın hem küçükmüş uyuşturucu sprey varya ondan sıktı çok basit anestezi falan gerekmiyor.bak gidip halledince ben bunun içinmi bukadar korkmuşum diyeceksin.ben yaptırdıysam ve hafif bi sızlama hissettiysem .acımadığına emin olabilirsin çünkü canım çok tatlıdır vajinusmusu falanda aklından cıkar bende oyle seyler düşündüm iyice eşimle psikolojımız bozuldu yazık size yapma bian önce dr gıt çok iyi anlıorum seni çok zor gunlerdi
çok tsekkür ederim ay birazda oslun rahatladım doktor anesteziyle bes dk dedi çizikler atacaz dedi ilişkiden korkar oldum ya bide sorunlu gibi hiseder oldum kendimi hemen ayaga kaltınz yani sonra cinsellikte korku olusutmu böle oldu diye benm korkar oldum bacak acamaz oldum yani korktk cunku zorlamayal filan rezıl olrusnz dedi
çok tsekkür ederim ay birazda oslun rahatladım doktor anesteziyle bes dk dedi çizikler atacaz dedi ilişkiden korkar oldum ya bide sorunlu gibi hiseder oldum kendimi hemen ayaga kaltınz yani sonra cinsellikte korku olusutmu böle oldu diye benm korkar oldum bacak acamaz oldum yani korktk cunku zorlamayal filan rezıl olrusnz dedi
Ben de bu salı günü operasyon geçirdim. Çentik değil tamamen alındı zarım. Kalın ve delik küçükmüş. Daha önce gittiğim doktorlara güvenmişim çok kızdım kendime. İlişkiye girememiştik o yüzden. Senelerce vajinismus olduğumu düşündüm. Aparatlarla egzersiz yaptım takılınca doktor aramaya başladım ve iyi bir doktor buldum. Operasyon 15 dk sürdü anestezi ile oldum. Ama tamamen uyutmadılar. Acı fln yok. İyileşme süresi de 1 aymış. Dikişler var. Onlar da kendiliğinden düşecekmiş.
10 dk kadar yatırdılar anestezinin etkisi tamamen geçsin diye tamponu kendim çıkardım hemşireler öyle istedi. Kanamam oldu biraz ama kısa sürdü tamamen durduğundan emin olunca da gitmeme izin verdiler. Ayağa kalkıp yürüyorsun aynı gün. Sadece ağır kaldırma ve ıkınma dendi. Eve gelince de bavul hazırladım.evimi toparladım ve tatile çıktık. Çok basit bir operasyon yani.
Günaydın banada küçük kalın iyi adet oluyorsun dedi oluyrm ama gel bana sor çentikler atıcaz mümkün dil baska türlü olmaz dedi biz kanama olunca gittik denememizdi bozuldu sandık çünkü olmuyr hem agrım oluyor yapasım gelmıyor sonra kanam olunca oldu dedik neyle karsılastık ben yıkıldım orada geçmiş olsun tekrardan ya benim merak ettğim onu hissediyormusunz ?Anestezi olsa bile hisseder miyim olurken die düşünüorm.Doktor tam uyuturorz dedi sen lokal anestezi olmussun o zman Neden tam uyutmadılar ki yoksa? Bde cinsellik hayatı sonra düzeldimi acı oldu mu birliktelikte.Ben çok korkagım bu tarz seylerden htta neden ben dıye düşünüp düşünüp üzüldüm millet kolay yaşıo ben dedim .Şimdiden çok tsekkur edermmmm
Günaydın banada küçük kalın iyi adet oluyorsun dedi oluyrm ama gel bana sor çentikler atıcaz mümkün dil baska türlü olmaz dedi biz kanama olunca gittik denememizdi bozuldu sandık çünkü olmuyr hem agrım oluyor yapasım gelmıyor sonra kanam olunca oldu dedik neyle karsılastık ben yıkıldım orada geçmiş olsun tekrardan ya benim merak ettğim onu hissediyormusunz ?Anestezi olsa bile hisseder miyim olurken die düşünüorm.Doktor tam uyuturorz dedi sen lokal anestezi olmussun o zman Neden tam uyutmadılar ki yoksa? Bde cinsellik hayatı sonra düzeldimi acı oldu mu birliktelikte.Ben çok korkagım bu tarz seylerden htta neden ben dıye düşünüp düşünüp üzüldüm millet kolay yaşıo ben dedim .Şimdiden çok tsekkur edermmmm
Günaydın canım, ben daha yeni oldum operasyonu hayır lokal değil narkoz verildi bana ama çok değil. Tamamen uyuturlarsa uyanma geç olabilirmiş öyle dediler ameliyat bitince. Ben kendimdeydim 5 kişi girdi operasyona 3 doktor 2 hemşire. Konuştular herşeyi duydum.Orayı kesinlikle hissetmedim sadece son asamaları hafif anladım acı değil inan sadece doktorun attığı son dikişleri, dikiş ipini çekmesini hissettim. Canım çok tatlıdır benim. Doktoruma da çok güvendim çok rahattım. 1 ay sonra iyileşirmiş orası. İlişki kesinlikle yasak dedi.ben de hemşireye söyledim operasyondan sonra herşey niye beni buluyor millet sorun yaşamıyor niye ben dedim. Sadece sen değil senin gibi birçok kişi böyle dedi. Herkesin farklı dedi. Üzülme hiç. Ben 5 senelik evliyim. Vajinismus olduğumu düşünüp durdum hep belki de vajinismus olmayabilirim.
Bu arada çok şanslısın doktorun tespiti doğru yapmış ben balayından döner dönmez 2 doktora gitmiştim ikisi de kalın ama ilişkiye engel değil demişti. Doktora da gitmemiştim vajinismus tedavisi için. Doğudaydım görev nedeniyle sonra da başka şehire geldim şehir dışına gitmemiz zordu. Bu siteyi buldum geç oldu ama keşke dahaönceden bulsaymışım. Kendime aparatlar hazırlayarak egzersiz yapmaya başladım çok da güzel ilerledim. Ama kalın aparatın birinde takıldım 1 ay. Aparat rimeldendi inceden kalına doğru. Çevresi 9 cm olan yere gelince ilerlemiyordu. Yok dedim olmayacak bir sorun var. Sonra doktor araştırdım. İyi bir doktor buldum vajinismus tedavisi de yapan. Bana sen sona gelmişsin bravo dedi muayeneden önce. Anatomik yapıda sorun var mı diye bakacağım dedi. Zarımın kalın ve deliğin küçük olduğunu ilişkiye engel olduğunu egzersizle zarı esnettiğimi ama daha ileri gitmede zorluk yaşayacağımı söyledi. Elindeki pamuğu bastırdı oraya aynı böyle hissedersin ve ilerleyemezsin dedi. Keşke 5 sene önce bulsaymışım doktoru diyorum çok yıprattım kendimi.
Ay canım ya inşaalh bundan sonrası çok güzel olurrr Bizde deniyoruz ama olmuyor benim canım cok yanıyordu istemiyordum kanama geldi kortuk azdı yırtıldı dıye giitk aklımzdan geçmyordu böle sorun doktor kalktı ben yırtılmıs mı diye korku dolu gozle çünkü o ortam cok gerilmiştim bi bakarken imkansz dedi sakın kendı basına yapmaya kalmayın cerrahı mudahele sart dedi kanam cok olur dedi zatn cok zor dedi bende kendimi acaba vajınamusmym dıordm söledimde zar engel dedi sebep buymuş halbuki centikler atıcaz çizgi cizgi hıc hıssetmceksin dedi. Anestezi dedi O doktorada güvenıorm ozele giitim kuznlerım filanda orada doğum yapmıştı iyi biri ilişkiden soğur zevk almazsnz dedi bazı doktorlar kayganslırıcı sakınlestırıcı verıosm ama öle bişey demedi bu direk böle konustu aslında bi facia önlendi biz ha gayret devam edip deniroz ama acı hep ileri gitmeden denidok ben canm yanıo kestrıp atıodum ve sonc mutszlk oluodu eksik gibi hiissdiorum solugu hastnde alacaktık sanslısnz dedi doktorda gel bana sor :) çok korkyormm ya çok geçmiş olsun szde ya hep böle zorlu şeyler benm başıma geliyor işte en bastan gitmek güzel o masaya yatmak korkunc ben bayıltın dicem yapaamam yoksa böle ilk deneyımlerı olanlaa şaşıyrom artık :) peki 5 sende tam anlamıyla olmadımı cinsellk bide genişleme olmuyr değilmi ya kadınlık çok zor
Biz de öyle herşey normal tam olacakken bir acı baskı ilerleyememiştk hiç. Egzersiz yapmaya başladıktan sonra da aynı oldu. Doktoruna güven. Gerçekten anlamıyorsun onlar işini bilir ben uyumak istemiyorum dedim düşün o kadar güvendim doktora. Ama işlerini garantiye alıyorlar sarhoş olmuş gibiydim operasyon sırasında:) operasyon anına kadar biraz heyecan oldu bende ama gereksiz heyecan yapmışım.
Hiç olmadı zar engelliyormuş işte ben doktorlara güvendiğimden canım tatlı ondan ilerleyemediğimi düşünüyordum. Genişleme derken zardaki genişlemeyi mi kastediyorsun? eğer onu kastediyorsan aparatla egzersiz yaparken çevresi 8-9cm olacak şekilde esniyordu. Daha fazla esnemedi. Son noktaya kadar esnetmişim. Penis daha kalın olduğu için o delikten kayıp gitmesi gerekirken gitmiyordu canım yanıyordu. Zar normal olmuş olsaydı esnek olmasa egzersizde zarar görürdü, esnek olsaydı da takıldığım aparatı çok rahat ilerletirdim diye düşünüyorum. Esnek olmadığı için ve kalın olduğundan yırtılması çok zor. Yeni evliyken eşim sert itmişti ona rağmen yırtılmamıştı. Oradaki ağrı saatlerce geçmemişti.
Anladım canım çok saol benimle paylaştığın için gözümde büyütmicem ya yoksa diger türlüsü olmamak daha kötü bende olacam inşallah uygun zamanda yoksa cinsellkten eser kalmıcak evliliği aşkı diri tutan o erkek bi soggudumu bedende daha zor Mutlu günlere inşşalaah .
Aynen canım erteleme bir an önce hallet. Cinsellik de ihtiyaç. Tabi o olmadan da oluyor bir şekilde ama birşeyler eksik eşler bu konuda sıkıntı çıkarmasa da bizim içimiz rahat olmuyor sürekli beynimizin bir köşesinde bu sorunla yaşıyoruz. neyse ki sorun belli oldu.içim rahatladı. Göreceksin sen de operasyondan sonra üzerindeki yükü büyük ölçüde atacaksın.
Ben de bu salı günü operasyon geçirdim. Çentik değil tamamen alındı zarım. Kalın ve delik küçükmüş. Daha önce gittiğim doktorlara güvenmişim çok kızdım kendime. İlişkiye girememiştik o yüzden. Senelerce vajinismus olduğumu düşündüm. Aparatlarla egzersiz yaptım takılınca doktor aramaya başladım ve iyi bir doktor buldum. Operasyon 15 dk sürdü anestezi ile oldum. Ama tamamen uyutmadılar. Acı fln yok. İyileşme süresi de 1 aymış. Dikişler var. Onlar da kendiliğinden düşecekmiş.
Teşekkür ederim. İnşallah tamamen kurtulurum. Operasyon sıkıntılı değil de vajinismus olduğumu düşünüp geçirdiğim zamanlar çok sıkıntılıydı. Belki de vajinismusa itmiş olabilir bilmiyorum. Gerçi vajinismussam da sona geldiğimi söyledi doktorum. Egzersiz yapabiliyordum çünkü. Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Teşekkür ederim. İnşallah tamamen kurtulurum. Operasyon sıkıntılı değil de vajinismus olduğumu düşünüp geçirdiğim zamanlar çok sıkıntılıydı. Belki de vajinismusa itmiş olabilir bilmiyorum. Gerçi vajinismussam da sona geldiğimi söyledi doktorum. Egzersiz yapabiliyordum çünkü. Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.