2 yıl mı yok artık arkadaş bu ne rahatlık..Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
Doktora gittim 3 kez.Alttan muayne etti.Simir aldı.Kızlık zarımla ilgili de esnektir o dedi.Bir Dr gitmeyi düşünmezmisin acaba?
Anladım. Benim bir arkadaşımin doğumda tam olarak kaybolmuştu zarı.Doktora gittim 3 kez.Alttan muayne etti.Simir aldı.Kızlık zarımla ilgili de esnektir o dedi.
Öyle olsam vajinal ultrason muaynesi de olamazdım sanırım.Ama 2 kez simir aldırdım .2 kez de ultrason biraz canım yandı ama muayne olabildim.Vajinamus olabilir misin
Gecmis olsun o zamn psikolojik senin kiÖyle olsam vajinal ultrason muaynesi de olamazdım sanırım.Ama 2 kez simir aldırdım .2 kez de ultrason biraz canım yandı ama muayne olabildim.
Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?