Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarım yırtılmıyor
- Konu Sahibi MevaDeva
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Afedersinizde tami tamina girmedigi zaman zaten zor olurki
Bi gece 2 yada 3 defa üst üste iliski yasayin ama biraz dişini sık agri olsada tam acilsin kizlik zarin.
Esnek olabiliyor normaldir. Enjektorle olacak is degil bacim ilerde cok zorlanirsin.
Önünü açacan ki kolay ola☺☺☺
Bi gece 2 yada 3 defa üst üste iliski yasayin ama biraz dişini sık agri olsada tam acilsin kizlik zarin.
Esnek olabiliyor normaldir. Enjektorle olacak is degil bacim ilerde cok zorlanirsin.
Önünü açacan ki kolay ola☺☺☺
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
2 yıl mı yok artık arkadaş bu ne rahatlık..Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Doktora gittim 3 kez.Alttan muayne etti.Simir aldı.Kızlık zarımla ilgili de esnektir o dedi.Bir Dr gitmeyi düşünmezmisin acaba?
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
Anladım. Benim bir arkadaşımin doğumda tam olarak kaybolmuştu zarı.Doktora gittim 3 kez.Alttan muayne etti.Simir aldı.Kızlık zarımla ilgili de esnektir o dedi.
Öyle olsam vajinal ultrason muaynesi de olamazdım sanırım.Ama 2 kez simir aldırdım .2 kez de ultrason biraz canım yandı ama muayne olabildim.Vajinamus olabilir misin
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Gecmis olsun o zamn psikolojik senin kiÖyle olsam vajinal ultrason muaynesi de olamazdım sanırım.Ama 2 kez simir aldırdım .2 kez de ultrason biraz canım yandı ama muayne olabildim.
- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 133
- 38
Kızlar 2 yıllık evliyim ilişkiye girerken bazen biraz giriyor bazen vajen ağzına boşalıyor eşim.Kızlık zarım bölmeli garip bir şekilde direniyor 2 senedir yırtılmadı çok zorlarsak da olmadı yine yırtılmadı canım da çok yandı.Bebiş düşünüyoruz 3 aydır olmadı,acaba bu yüzden mi.Acaba spermlerin girmesine engel mi?.Bir kaç sefer ince uzun enjektörle sperm boşalttık.Enjektör ince olduğu için rahat giriyor.Ama eşim tam giremiyor.Kızlar yardımcı olun,evli tecrübeli hemcinslerim ihtiyacım var size.
canım benim de kızlık zarım esnek 1 buçuk yıllık evliyim hiç kanamam olmadı mesela..evliliğimin 6.ayında da hamile kaldım sıkıntı olmuyor. Aksine ağrım da yok isteksiz ilişki olursa oluyor tabi..Bence Sen kafaya çok takmışsın.
İnstagramda Kadın Doğum Uzmanı ve Cinsel Terapist Gökçen Erdoğan diye bir doktor var. Takip etmenizi öneririm hatta bu gönderisinde sanırım sizin sorununuzu da içeren bir bilgi var.