• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarım da saat 6 yönünde yırtık oluştuğunu ve doktor bunun zedelenmis olduğunu söyledi inanmalımıyım?

zarifkelebeek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
4
11
3
27
ben geçen gün Küçük bir kaza yaşadım ve bir kaç gün önce kızlık zarı muayenesi oldum doktor bakar bakmaz saat 6 yönünde birşey olduğunu söyledi sonra kızlık zarımın sağlam olduğunu ama sadece zedelenme olduğunu söyledi ve ben de ısrarla doktora sordum eminmisiniz diye bana hangi doktora giderse. git aynı cevabi verirler dedi ve sadece dikkat etmem gerektiğini söyledi .Ama ben korkuyorum açıkçası Ben bu durumu yaşamış olan insanlara sesleniyorum kızlık zarimda sadece bir yönde olduğunu söyledi ve zedelenme dedi sizce beni özel hastaneye doktoru yalan söyler mi belki beni korkutmamak için zedelenmis dedi doğruyu söylemedi ama kızlık zarım tam olarak yırtılmış olsa birden fazla saat yönünde yırtıklar mi oluşur? Allah için şuan aşırı halsiz ve mutsuzum aşırı korku ve heycan yaşıyorum bu durumu bilen güzel insanlar yorum yapabilir mi ? Aşırı stres altına girdim
🥹lutfen kalp kırıcı mesajlar yazmayın

O nasıl kaza öyle kız ? Kanamazsan saat 6 yönüne mi denk getirdin aşkım dersin tövbe tövbe. Böyle incelenebilir bir şey mi kızlık zarı ilk defa duydum

Bacım niye aynı konuyu açıyorsun? 6 yönündeki yırtık çok küçük minimal bir yırtıksa zedelenme diyoruz. Onarır kendini dedim ya sana, toplanıp pankart mı açak?

ben geçen gün Küçük bir kaza yaşadım ve bir kaç gün önce kızlık zarı muayenesi oldum doktor bakar bakmaz saat 6 yönünde birşey olduğunu söyledi sonra kızlık zarımın sağlam olduğunu ama sadece zedelenme olduğunu söyledi ve ben de ısrarla doktora sordum eminmisiniz diye bana hangi doktora giderse. git aynı cevabi verirler dedi ve sadece dikkat etmem gerektiğini söyledi .Ama ben korkuyorum açıkçası Ben bu durumu yaşamış olan insanlara sesleniyorum kızlık zarimda sadece bir yönde olduğunu söyledi ve zedelenme dedi sizce beni özel hastaneye doktoru yalan söyler mi belki beni korkutmamak için zedelenmis dedi doğruyu söylemedi ama kızlık zarım tam olarak yırtılmış olsa birden fazla saat yönünde yırtıklar mi oluşur? Allah için şuan aşırı halsiz ve mutsuzum aşırı korku ve heycan yaşıyorum bu durumu bilen güzel insanlar yorum yapabilir mi ? Aşırı stres altına girdim
🥹lutfen kalp kırıcı mesajlar yazmayın
Yine beyin yakan sorularla sahalardasiniz
1000066791.jpg

.

Hasar gördü deseydi doktor, ne yapacaktınız? Cinsel ilişkiye girmediyseniz bu neyin korkusu? Abartmasanız mı?

yırtık demedi birşey görüyorum dedi zedelelenme dedi yırtık asla demedi
Onu ben diyorjm🙂
Sonuç olarak sağlammış işte neyine kafa takıyorsun ki ? Ayrıca tam olarak nasıl bir kaza bu merak ettim. Orada birşey olması için birşeyin temas etmesi gerekiyor çünkü. Düştüm çarptım takla attımla zara bir zarar gelmez çünkü

Back