Kızlık zarım bozulmuşmudur ?

Marktt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
4
0
1
29
Arkadaşlar erkek arkadaşımla ilişkiye girdik . Erkek arkadaşım vajinama sürtünüyor zannediyordum ama içindeymiş . Bana kendisi söyledi benim vücudum o an uyuşmuştu hissetmedim ben . Kendimi cok kasıyordum .Kanamam olmadı . Ama ağrım vardı aradan 5 saat sonra kanamam olduğunu fark ettim . Rengide kahve rengimsiydi . Şimdi ise kasıklarım belim ağrıyor . Sizce bozulmuşmudur ? Ağrılarım normalmidir ?

Valla zar bozulunca kahverengi gelmez diye biliyorum ama. Adet belirtisi gibi anlattiklarin. Ne zaman gelecek adetin..
Doktora gitmeden anlayamazsin. Bir muayene ol istersen. Kesin bir cevap alamazsin burda

Daha önce ilişkiniz olmus sanırım içerdeydi demişsiniz yanı ilk ilişkide içeriye girerken baya zorlanılır senide karsı tarafıda zorlar kızlık kanı hemen gelir ve kan gelir kahve leke gelmez
Doktora gidip tepeden tırnıga muayne olun birde umarım korunmussunuzdur sonra burda kürtaj için ayrı konu açmassınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…