• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zarım bozulmus mudur

_edanur_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
24
11
38
26
Merhaba arkadaşlar sevgilimle aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu ben hayatımda hiç kimse ile yakinlasmadim ilk defa bir erkek penisini vajinaya sokmaya çalıştı ve ilk sokmaya çalıştığında çok canım acıdı ve çok ağladım bayılacak gibi oldum tam ucunu soktu sadece gece bişey yoktu ama sabah kalktıgımda yürüyemedim kasiklarim çok ağırdı ve adetim bitmesine rağmen çok hafif bir pembe leke geldi daha sonra bisey olmamıştır diyerek biraz biraz ucunu sokmaya devam etti sonra bir gün hepsini soktu ve kanama olmadi ertesi gün doktora gittiğimde doktor kızlık zarımın hala durduğunu esnek ölebileceğini söyledi daha sonra iliskiye devam ettik ama her soktuğunda vajinamin en gerisine baskı yaptığında canım çok ağrıyordu geçen gün çok baskı yaptı ve pembe leke geldi ertesi gün yine oraya baskı yaptı ve pembe leke yine geldi sizce kızlık zarım bozulmuşmudur çünkü artık oraya baskı yapsada canım acımıyor ve artık pembe leke gelmiyor.. isin kotusu sevgilim ona bu konuda yalan söylediğimi kizlik zarım ilk geceden bozulurdu olsaydi diye düşünüyor.. Benimde hayatımda ilk defa yakınlastigim sadece sevgilim oldu kimsenin elini bile tutmadım ilk onla yaşadım herşeyi ama o bu konuda bana inanmıyor sizce kızlık zarım bu şekilde yırtılmış olabilir mi..?

Yaşlarinizin küçük olduğunu düşünüyorum. Sevgiliniz öküzün önde gideni. Siz ona en özelinizi açmışsınız inanmamak ne demek ? Sizi nasıl bir durum içine soktugunun farkında mısınız? Kimseye hicbir şeyi ispat etmek zorunda değilsiniz.
Sorunuza gelecek olursak tam anlamıyla ilişki yaşamışsınız öyle anladım. Kızlık zarınızın bozulduğunu düşünüyorum.

Elime erkek eli değmedi level inden nasıl sevgiliyle birlikte olma level ine geçtiniz merak ettim çünkü iki uç nokta arası geçiş çok hızlı olmuş.
Eline erkek elinin değmemesini belirtme gereği duymanız sonrasında vajinaniza penis değdiğini anlattığınızda inandırıcılığını yitiriyor çünkü.

Lütfen aşağıdaki Op.Dr.Banu Çiftçi'nin yazısını okuyun. KIZLIK ZARI YOKTUR.

Meslek hayatım boyunca değiştirmek, düzeltmek istediğin tek şey olsa deseler; “kızlık zarı muayenesi”ni tarihe gömmek derim.
Ama bu konu her şeyin ötesinde kültürel bir tabu.
🌸
Gaza geldim 2 yıl önce; Birleşmiş Milletler ve WHO bir bildiri yayınlayınca.
Tüm dünyada bu muayenenin kaldırılmasına yönelikti. Çünkü bekaretin anlaşılabileceği bir muayene değildi bilimsel olarak.
Ve Türkiye de hala yapılan nadir ülkeler arasındaydı.
Türkiye ayağını yürütmek için başvuru bile yaptım.
🌸
Sonra YouTube kanalıma bir video çektim.
Tıp Fakültesindeki öğrencilerimi de alarak yanıma, anatomi anlattım, orada bir zar olmadığını.
Böyle bir muayenenin belirleyici olmadığını, daha önce cinsel ilişki yaşanıp yaşanmadığına dair bilgi veremeyeceğini anlatan.
🌸
Adı bile ne kadar acımasızca çevrilmişti dilimize. Ortada zar falan yoktu.
Cinsel uyarılmayla genişleyen kenarda bir doku kalıntısıydı sadece.
Ve 3 kadının birinde ilk ilişkide bir lekelenme olabilirdi.
Yani öyle tipi falan olmamakla beraber uyarılmayla herkeste esneyen bir yapıydı.
Ve asla bekareti ispatlayan bir test olamazdı.
Hatta kanama olmayışı, kadının hazırlanmış ve cinsel ilişkinin çok rahat geçtiğinin göstergesiydi.
🌸
Afrika’da kadın sünneti, bizde kızlık zarı(!) ne dinsel ne de başka bir anlamı vardı. Çok daha zordu yıkmak çünkü kültürel tabuydu. Sonradan anladım.
Ne zaman mı?
🌸
Videoyu yüklemeden önce yakın çevreme çok farklı statüde kişilere izlettim.
Yakın bir arkadaşım şu an 7 yaşında, benim doğumunu yaptırdığım kızının asla bu videoyu izlemesini istemeyeceğini söyledi.
“Kanama olmayabileceğini bilirse; önüne gelenle yatar, kendini eşine saklamaz.”mış.
🌸
70 yaşlarında çok güçlü önemli bir CEO arkadaşım “e o zaman neden karşıma bunu engel olarak çıkarıyorlar, kızım ben daha diye?” dedi.
🌸
Yine entelektüelitesi çok yüksek bir arkadaşım. “Olur mu öyle şey, ben ilk eşime sakladım kendimi ve yatak kan içinde kaldı.” dedi gururlanarak. Yani kızlığını ispatlamıştı.
🌸
Midem bulandı. 1 hafta kendime gelemedim ve yüklemedim YouTube’a. Doğru mu yaptım bilmiyorum.
Ama o kadar içimde kaldı ki bu konu. Herkes kendi çapında nemalanıyor, fayda görüyordu bu hiçbir anatomik alt yapısı olmayan köhne inançtan.

Ben ilk ilişkimi vajinismus tedavisi sonrasında yaşadım.Tedavide kasmamayı öğrenince tabii aparatlarla tedavi görmeme rağmen kan falan gelmedi ilk ilişkide de öyle keza.Zaten kan eşittir kendini kasmak demektir.Normalde kan gelmezmiş senelerdir yanlış bilgilendirilmişiz

isin kotusu sevgilim ona bu konuda yalan söylediğimi kizlik zarım ilk geceden bozulurdu olsaydi diye düşünüyor..
Şöyle adamlar için kendinizi hirpaliyorsunuz... Yapmasaymis madem. Neden ileri gitmiş bissi olmaz bissi olmaz diye. Hem ileri boyuttaki bir iliskide zaten esnekmis varmış yokmuş bir anlami kalmıyor.

Ben ilk ilişkimi vajinismus tedavisi sonrasında yaşadım.Tedavide kasmamayı öğrenince tabii aparatlarla tedavi görmeme rağmen kan falan gelmedi ilk ilişkide de öyle keza.Zaten kan eşittir kendini kasmak demektir.Normalde kan gelmezmiş senelerdir yanlış bilgilendirilmişiz
Benim de ilk ilişkimde ne kan gelmişti ne de canım yanmıştı. ne kadar zorlanırsa o kadar kötü oluyor demekki.
Ne bileyim çoğu aynı şeyi söylüyor. Mesela bi arkadaşım dikim yaptırmıştı anlamıştı çocuk bunu nasıl bilmiyorum
zarf atmış bence arkadaşınıza çocuk.
her kadının o bölgeleri farklı farklıyken nasıl anlıyoruz diyebiliyorlar anlayamıyorum.

Benim de ilk ilişkimde ne kan gelmişti ne de canım yanmıştı. ne kadar zorlanırsa o kadar kötü oluyor demekki.

zarf atmış bence arkadaşınıza çocuk.
her kadının o bölgeleri farklı farklıyken nasıl anlıyoruz diyebiliyorlar anlayamıyorum.
Sonra zaten iki aya boşandılar ama çoğu da bunu iddia ediyo zarf attı büyük ihtimal iki tarafa da oldu olan

İlişkiye devam etmişsin hala bozulmuş mu diyosun. Keşke pişman olcağınız şeyleri yapmasanız.

Back