Kızlık Zarım Bozuldumu Lütfen Yardımcı Olun

Sinem2526

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
1
-2
30
Bugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur

Bugün sevgilimle anal ilişkiye giricektik girmeden önce ön sevişme yaparken anal deliğimi krem sürüp parmağıyla genişetiyordu gir çık yapıyodu ve çok hızlandı yanlışlıkla parmağı vajinama girdi hızlı bi şekilde 2 yada 3 cm girdi hemen baktık kan yoktu aradan 10 dakka sonra vajinama dokundum elime kan geldi ve kilodum da 2 3 damla kan vardı pembemsi bir renk ve vajinamın içi kanlıydı ama vajinam da hiç acı ağrı hiç birşey yoktu ben kızlık zarının zedelendiğini düşünüyorum ama yinede emin olamadım strese girdim yani bozulda o an kanamazmıydı sizce kızlığım bozulmuşmudur
Evet bozulmus

bozulmus evet.....

Öyle elin oğlunu kandırmak için kızlık zarini korumaya çalış..ilahi adalet işte..gecmis olsun..

Ablacım anal yapmak zoeunda mısınız ya iğrenç değil mi? Mideniz kaldırıyor mu gerçekten ya. Asla anlayamayacağım asla! Kızlığa da geçmiş olsun.. Ha bu arada. Anal da yapsadakızlığın dursaydı bakire mi oluyosun şimdi?
Sen benim ilkimsin aşkoooom oluyo😄😄😄

Adam tabi sormaz ben senin nerden ilkin oluyorum diye 😂😂
😄😄😄😄😄 o değil de ordaki kaslar bir zaman sonra yıpranıyormuş ve geri dönüşü olmuyormuş. Büyük tuvaletini altına kacirabiliyorsun yani. Böyle risklere niye girerlerki anlamiyorm. Kocası bi sabah pis bi koku alınca anlar artik nerden ilk oldugunu😄😄

😄😄😄😄😄 o değil de ordaki kaslar bir zaman sonra yıpranıyormuş ve geri dönüşü olmuyormuş. Büyük tuvaletini altına kacirabiliyorsun yani. Böyle risklere niye girerlerki anlamiyorm. Kocası bi sabah pis bi koku alınca anlar artik nerden ilk oldugunu😄😄
İnsanlara yasak olan hep cazip geliyor. Belki de en büyğk şeytan insanın kendisi... Sadece inançla olduğunu sanıyorlar bazıları bazıları amaan bişey olmaz diyor bazzıları zevk için ne yapacaklarını şaşırıyor. Ama ilişkiden sonra çıkacak maddeler insanda zevk bırakır mı benim beynim almıyor 😕

İnsanlara yasak olan hep cazip geliyor. Belki de en büyğk şeytan insanın kendisi... Sadece inançla olduğunu sanıyorlar bazıları bazıları amaan bişey olmaz diyor bazzıları zevk için ne yapacaklarını şaşırıyor. Ama ilişkiden sonra çıkacak maddeler insanda zevk bırakır mı benim beynim almıyor 😕
Ooooo onlar baksana bu işin profesörü olmuşlar. Maddeyi falan halletmislerdir bi şekilde 😏

Bu soruyu cidden soruyor musunuz? Yoksa ah bir forum buldum girip cinsellik konusunda yazı yazıp ergenliğimi tatmin edeyim diye mi yazdınız bilmiyorum.

Öncelikle, kızlık zarınız bozulmamış olabilir. Bunu en iyisi bir doktor ile kontrol edin. Kızlık zarı esnektir ve ortası zaten adet kanınızı geçirecek şekilde delikdir.

Diğer hanımların yorumlarına gelince, biraz acımasız olmuş aslında çünkü cinselliğin tabu olduğu ülkelerde bu tür vakalar çok yaşanıyor. Anal ilişki sağlıklı bir ilişki türü değildir. Çok miktarda bakteri işin içine girdiği gibi daha önceki bir yorumda da yazıldığı gibi bir süre oradaki kaslarınız tutmamaya başlarsa dışkınızı olmadık yerlerde bırakmaya başlayabilirsiniz, basur olabilirsiniz.

Eğer amacınız erkek arkadaşınızı elinizde tutmaksa bence bırakın gitsin çünkü size çok zarar veriyor gibi. Ya da doğru düzgün cinsel ilişki yaşayın hiç olmazsa yaşadığınızdan birşey anlarsınız bu kadar da acı çekmezsiniz.

Bu arada korunmayı unutmayın! Mutlaka prezervatif kullanın.

AIDS, bel soğukluğu, frengi ve HPV gibi cinsel yolla bulaşan hastalılara açıksınız. Erkeke arkadaşınız kaç kişi ile ilikisi olduğunu bilemiyorum. Bunların arasında HPV yani herpes simplex virüsü yazık ki kadınlarda çok ciddi hastlaıklarla ilişkilendirilmiş bir virüs tipidir. Bunu kaparsanız ileriki yaşlarınızda çok acı çekersiniz. Bu neden en güzel tek eşliliktir sevgili genç.

Umarım aklını başına alır, sağlıklı bir gençlik sürer ve hayatına devam edersin.

Hemen bir doktora git oyle supheyle yasanmaz insallah bozulmamistır. Ve bozuldu zaten diye yanlıs seyler yapma ve umarım akıllanırsın. Yukarıdaki arkadasa kayıtılıyorum.beraket kızlık zarından ibaret degil helalim dediginle yasa boyle ozel duyguları. Git sevgiline evlenelim hemen de bak bakalım.seni terk etmiyormu. Bilerek yapmıs bile olabilir seni kullanmak icin. Yargılamak degil amacım.ama yanlıs coook yanlış....

X