Merhabalar ben bu konuyu çok kafama takıyorum hatta annemle beraber kontrole bile gittik annemi artık canından bezdirmiştim sürekli sorarak sonunda ben gidelim dedim doktor çok anlayışlıydı bana kızdı hatta kafana takacak başka bir şey mi bulamadın diye sonuçta hiçbir şey olmamış Allah a şükür. Ama ben bu korkumu yenemedim iç çamaşırımda gördüğüm en ufak lekeden bile korkuyorum. Size şu olayı sormak istiyorum. Ben ayna karşısında kızşık zarıma bakmaya çalıştım sonra baya zaman geçti tuvalete gitrim altımı temizledim filan bir şey yoktu ama tirizlik takıntım olduğu için bastırarak sildim altımı genelde öyle silerim sonra banyoya girdim küçük dudakların oraya su tutarak temizledim sonra bi baktım yerde kırmızı bir şey dokundum sonra su ile gitti kan mıydı anlamadım yerde su birikintisi vardı kan olsa süşünce dağılmaz mıydı suda bu bütün gibi duruyodu yün parçası gibi bir şey mi dedim ama kırmızı bir şey giymemiştim. Acaba kızlık zarıma zarar mı verdim. Özellikle evli ablalarım yaşım daha küçük tecrübesizim ve bilgisizim kızlık zarı bu durumda zarar görür mü veya hemen zarar görür mü?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarı
- Konu Sahibi senanur3
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
Canım, kızlık zarı altını sert silmekle falan bozulacak bir şey değil. Bunları kafana takma.
Kimi insanın ilk ilişkiye bile girdiğinde bozulmuyor ki altını bastırarak silmekle bozulsun.
Ancak ilişkiye girilmesi lazım. O yüzden bunlarla kendini yorma. Sadece ilişkiye girilince bozulur bunu unutma
Kimi insanın ilk ilişkiye bile girdiğinde bozulmuyor ki altını bastırarak silmekle bozulsun.
Ancak ilişkiye girilmesi lazım. O yüzden bunlarla kendini yorma. Sadece ilişkiye girilince bozulur bunu unutma
- 26 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- 26
- 29 Haziran 2010
- 480
- 271
- 303
Onu sen gözle göremezsin zaten bakıp kendini strese sokma neden bozulduğunu düşündün?ben bir şey sorabilir miyim? İç dudaklarımı ayırdığımda vajina duvarımda iki çentik gordum ve altında da delik var galiba pek seçemiyorum? Çok korkuyorum kızlığımın bozulup bozulmadığında. Şu an için doktora da gidemem. Artık psikolojim bozuldu. Yardım eder misiniz?
- 29 Haziran 2010
- 480
- 271
- 303
Zaten doktora gitmişsin ama bozulmaz öyle basit bişi değil bu kızlık zarı denen sey ilişki yaşaman lazımMerhabalar ben bu konuyu çok kafama takıyorum hatta annemle beraber kontrole bile gittik annemi artık canından bezdirmiştim sürekli sorarak sonunda ben gidelim dedim doktor çok anlayışlıydı bana kızdı hatta kafana takacak başka bir şey mi bulamadın diye sonuçta hiçbir şey olmamış Allah a şükür. Ama ben bu korkumu yenemedim iç çamaşırımda gördüğüm en ufak lekeden bile korkuyorum. Size şu olayı sormak istiyorum. Ben ayna karşısında kızşık zarıma bakmaya çalıştım sonra baya zaman geçti tuvalete gitrim altımı temizledim filan bir şey yoktu ama tirizlik takıntım olduğu için bastırarak sildim altımı genelde öyle silerim sonra banyoya girdim küçük dudakların oraya su tutarak temizledim sonra bi baktım yerde kırmızı bir şey dokundum sonra su ile gitti kan mıydı anlamadım yerde su birikintisi vardı kan olsa süşünce dağılmaz mıydı suda bu bütün gibi duruyodu yün parçası gibi bir şey mi dedim ama kırmızı bir şey giymemiştim. Acaba kızlık zarıma zarar mı verdim. Özellikle evli ablalarım yaşım daha küçük tecrübesizim ve bilgisizim kızlık zarı bu durumda zarar görür mü veya hemen zarar görür mü?
- 26 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- 26
Bir ara ic dudak bölgem aşırı derecede kaçınıyordu tabi su an yok geçti. Ben de bayağı kasıyordum ve geçen hafta denizde başımı denize sokacaktım ve bunu zıplayarak yaptım ayak topuğun üstüne oturdum felaket derecede acıdı ama denizde oldugum icin kan gelip gelmediğini de anlayamadım ama gelseydi deniz keserdi ve denizden 1 2 saat sonra bir kac damla da olsa gelirdi diye umuyorum. Peki ben bir sey daha soracağım şimdi orada çentik var ya kizlik zari onun içinde mi nasıl desem karşılıklı iki çentik düşün ortadan duvar geçiyor yani kizlik zari çeşidini bu vajina duvarına bakarak mi anlıyoruz yoksa içine mi? Of resmen psikolojim bozuldu.
- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
İçine!...Bir ara ic dudak bölgem aşırı derecede kaçınıyordu tabi su an yok geçti. Ben de bayağı kasıyordum ve geçen hafta denizde başımı denize sokacaktım ve bunu zıplayarak yaptım ayak topuğun üstüne oturdum felaket derecede acıdı ama denizde oldugum icin kan gelip gelmediğini de anlayamadım ama gelseydi deniz keserdi ve denizden 1 2 saat sonra bir kac damla da olsa gelirdi diye umuyorum. Peki ben bir sey daha soracağım şimdi orada çentik var ya kizlik zari onun içinde mi nasıl desem karşılıklı iki çentik düşün ortadan duvar geçiyor yani kizlik zari çeşidini bu vajina duvarına bakarak mi anlıyoruz yoksa içine mi? Of resmen psikolojim bozuldu.
ama öyle aynaya bakarak seçenileceğin bir şey değil.
- 26 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- 26
- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Bir ara ic dudak bölgem aşırı derecede kaçınıyordu tabi su an yok geçti. Ben de bayağı kasıyordum ve geçen hafta denizde başımı denize sokacaktım ve bunu zıplayarak yaptım ayak topuğun üstüne oturdum felaket derecede acıdı ama denizde oldugum icin kan gelip gelmediğini de anlayamadım ama gelseydi deniz keserdi ve denizden 1 2 saat sonra bir kac damla da olsa gelirdi diye umuyorum. Peki ben bir sey daha soracağım şimdi orada çentik var ya kizlik zari onun içinde mi nasıl desem karşılıklı iki çentik düşün ortadan duvar geçiyor yani kizlik zari çeşidini bu vajina duvarına bakarak mi anlıyoruz yoksa içine mi? Of resmen psikolojim bozuldu.
bence de psikolojin bozulmuş.. bu durumu bu kadar büyütmen normal değil, bu takıntıdan kurtulamıyorsan psikologa git..
- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
O kızlığının yapısından kaynaklanan bir şey. Bazılarının ortasında delik olur. Bazıları çentikli olabilir.sence o çentik neyin çentiğidir ve altında delik var adet kanı oradan geliyor galiba o zaman kızlık o deliğin içinde diye umarsak o çentik ne çentiğidir sence? ya da kızlıkla bir alakası var mıdır?
kızlar bende bu korkuları yaşamıştım evlenmeden önce ve ankarada ebru hanıma gittim. onu görünce korkularımın yersiz oluğunu anladım zaten. bu durumlarda gittiğiniz doktor bence en önemli şey sizi rahatlatması ve kendinizi kötü hissetmemenizi sağlaması gerekiyor. iyi ki de gittim dedim hep yersiz korkularla kendimi boşuna üzmüşüm. şimdi liboplasti içinde tekrar onunla görüşeceğim. tavsiye ederim
Belki artık çok sıkıcı geliyordur ama bu durumlar gerçekten insanın psikolojisi bozulunca çoook kötü oluyormuş. Ben de takmış durumdayım tam bir ilişki olmamakla beraber ben de bu olayı yaşadım kanı malesef tuvalete gidince gördüm hemen kanamam olmadı yani çok korkuyorum ben de doktora gitmeye gerçeklerle yüzleşmeye esnek olan zarlar var diyorum evliliğimde kan gelmemesi çok doğal karşılanabilir diyorum ama vicdanım hep rahatsız. Hepimiz tüm bayanlar çok değerli bizle evlenecek tabi ki zarımız için evlenmiyor ondan ibaret değiliz ama duygusal düşünüyoruz işte