• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı

acbtuti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
ya ben bir kere birliktelik yaşadım ve ne kanama olmadı ama birlikte olduğumuza eminim ve erkek arkadaşımla bu yüzden ayrıldık kanaman olmadı vs kavgası yaptık ben eminim kendimden ilk oydu ama kanama olmadı sadece ufak bir ağrı oldu doktora gitmeyede korkuyorum çünkü kendim hemşireyim bu esneklik muhabbetinede pek inanasım gelmiyo tecrübesi olan varnı yada başına böyle birşey gelen

Hemşiresin??? Akacak hepi topu bikaç damla kan. Ve zarı esnek olan binlerce kadın var, hiç kan akmayan. Bunu bir kadın ve özellikle bir hemşire olarak bilmeniz gerekir. Sizinki de esnekmiş işte.

Bence gitti artık sende fazla takma kafana tam ilişki olduğunu belirtmişsin herkesde kanama olacak diye bir kural yok geçmiş olsun :KK12:

esneklik genetik bi durum benim ailemde yok ve evet hemşireyim ebe değilim hymen yani kızlık zarı konularını ayrıntılı bilemem sormayada çekinirim ama cevaplarınız için teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum ilkem ama belki başkasınında başına gelmiştir farklı bi durum vardır diye düşündüm

Arkadaşlar biraz sert çıkışlarınız olmuş bende sağlıkçıyım ve anotomi derslerinde kızlık zarının esnekliği vs konular işlenmiyor ve herkes herşeyi bilecek diye birşey yok branşlar o yüzden oluşmuştur ayrıca konuyu açan arkadaşımız bu tarz konulara vakit ayırmamıştır bu onun kendi tercihi sonuçta Zaman'ı gelmiş ve başından böyle tahlihsiz bir olay atlatmış ve bunu bir sağlıkçı olarak da sorması gayet normal bu arada konu sahibi arkadaşım tam birleşme olmaydıysa bundan emin olabiliyorsanız eğer ki öyleyse zedelememişde olabilir zorlamadan dolayı :110:

teşekkür ederim ilkem çok güzel açıklamışsın çok sağol ben sadece merakımı gidermek istedim dediğim gibi çünkü doktora gitmeye gerçekten utanıyorum

ya ben bir kere birliktelik yaşadım ve ne kanama olmadı ama birlikte olduğumuza eminim ve erkek arkadaşımla bu yüzden ayrıldık kanaman olmadı vs kavgası yaptık ben eminim kendimden ilk oydu ama kanama olmadı sadece ufak bir ağrı oldu doktora gitmeyede korkuyorum çünkü kendim hemşireyim bu esneklik muhabbetinede pek inanasım gelmiyo tecrübesi olan varnı yada başına böyle birşey gelen
Öncelikle esneklik bir "muhabbet" değil, tıbbi bir gerçekliktir ve mesleği hemşirelik olan birinin derslerde görmese de kendi başına geldiğinde açıp okuyup tek başına gayet anlayabileceği bir konudur.
Kızlık zarın esnektir ya da hödük sevgilin kızlık zarını yırtmayı becerememiştir. 3. bir ihtimal yok, sen daha önce sevişmediysen.
Böyle bir adamla da neden bir birliktelik yaşadın orası ise gerçek bir muamma.
Edit: Ayrıca bu konu neden buraya açıldı?

Kızlık zarını kontrol etmek için buluşma mı düzenliyeceğiz? Bu konu neden burda?

"Esnek muhabbeti" nasıl bir terim allah aşkına, bir de sağlıkçı olacaksınız. Sağlıkçı olmayan biri olarak size anlatayım, ilk ilişkide kanama olacak diye bir kural yok. Rahatsınızdır olmaz, esnektir olmaz, erkek arkadaşınızın uzvu işlevsizdir olmaz. Bir çok sebebi olabilir yani.

Merhaba arkadaşlar. Nişanlıyım ve nisanlimla aynı evde yaşıyoruz. Bir birlikteliğimiz oldu ve nisanlimin penisi 1-2 cm içeriye girdi. O esnada kanamam olmadı ama gece uykumdan uyanıp tuvalete gittiğimde açık pembemsi bir kan geldi benden. Sizce kızlık zarım bozulmuşmudur ? Acil fikir beyan eder misiniz?

Back