• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı

devrim12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
8
1
1
27
Lütfen yardımcı olun. 19 yaşındayım daha önce hiçbir birlikteliğim olmadı aşık oldum ve sonrasında ilişki yaşadık ama kızlık zarımda bi kanama olmadı bunu görünce erkek arkadaşım devam etmedi ve ayrıldık. Doktora gidip muayene olmak istiyorum ama psikolojik olarak buna hazır hissetmiyorum ama içimin rahatlaması içinde gitmek istiyorum yardımcı olun lütfen ..

Çünkü konuşuyoruz yine ama sürekli benim başka ilişkim olduğunu düşünüyor ve beni suçluyor

Sirf barismak icin mi doktora gideceksin. Allah akil fikir versin ne diyim. Ben olsam yuzune tukururdum oyle herifin.

Barışmak için değil. sadece söylediği laflardan pişman olsun ve benim suçsuz olduğumu bilsin diye

Kötü bi deneyim olmuş senin icinde onun içinde küçük yaşta böyle seyler yapilmamali cok sevsen bile yapmamalisin ama esnek felansa birsey olmaz normal yasattina devam edersin birseey olmamis gibi kendinden eminsen ilkolduguna ya esnekdir yada zarindaki kilcaldamarlarin azdir bir sonraki iliskinde birsey olmamis gibi devam edebilirsin.

Haklısın ablacım ben dersimi aldım acı bir ders oldu ama malesef oldu. Sizce doktora gitmeli miyim?

Kendine güveniyorsan kanamada olmadiyda esnekdir buyuk ihtimal oyuzden gitmeye bilirdin hayatinda hicbirsey olmamis gibi davrana bilirsin.git yada gitme gidersen bi sorun yaşamazsin yazilan cizilenlere bakma bence hani bi mantar cikmis gibi gidebilir baktirabilirsin baktirmak kababi tabir ama ôyle sana kalmiş birsey .Sıradakı insanlari iyi seç . Birde bu erkek icin acıbirsey olabilir .

Dr a gideceksin de ne olucak o herife kanıtlicaksın ne kadar inanacak oda ayrı mesele, hadi inandı sana yaptığı aşağılayıcı şeyleri unutup hiç bir şey yokmuş gibi devam mı ediceksin

Olan olmuş bitmiş gitmiş eşeledikçe kokar seninde mideni bulandırır.

Ben sana anlatayım yapacaklarını ;

o herifin suratına bir daha bakmayacaksın hayatının ucuna dahi almayacaksın onu, doktoru filan unutacaksın öyle namus iki bacak arasında değil...
namus BEYİNDE! namus KALPTE! Bunu benimseyeceksin..

Bunu önemseyen örümcek kafalı adamları hayatına almayacaksın.

Şimdi psikolojini bozmadan hayatına devam et sen doğru ol dürüst ol seni saçma sapan zarın yüzünden yargılayanlarla işin olmasın.

Ha Birde bu saatten sonra Seni kullanacak adamları iyi analiz et fırsat verme onlara.

Benim diyeceklerim bu kadar...

Çok haklısınız. Devlete gittim bana savcılık izni olmadan bakmıyoruz dediler çok utanmıştım. Şimdi özele gitmeyi düşünüyordum ..

Olan olmuş bitmiş gitmiş eşeledikçe kokar seninde mideni bulandırır.

Ben sana anlatayım yapacaklarını ;

o herifin suratına bir daha bakmayacaksın hayatının ucuna dahi almayacaksın onu, doktoru filan unutacaksın öyle namus iki bacak arasında değil...
namus BEYİNDE! namus KALPTE! Bunu benimseyeceksin..

Bunu önemseyen örümcek kafalı adamları hayatına almayacaksın.

Şimdi psikolojini bozmadan hayatına devam et sen doğru ol dürüst ol seni saçma sapan zarın yüzünden yargılayanlarla işin olmasın.

Ha Birde bu saatten sonra Seni kullanacak adamları iyi analiz et fırsat verme onlara.

Benim diyeceklerim bu kadar...
Çok çok haklısın çok teşşekkür ederim

Günümüz türkiyesinde aile baskisiyla bile baktiriliyor bazi aileler evlenmeden önce teste götürüyorlarmis nekadar acı birsey bu esnekdir senin konusmana göre hayatima devam et yenibirini bul .unutman kolay olsun yaşinim verdiği şeylere dikkat et ve o kalin kafali insani hayatindan tamamen cikar

ilişkimizin en başında zaten ben ona sormuştum düşünce yapısını öğrenmek için gerdekten sonra çarşafa bakıyorlar mı diye çünkü ailesinin düşünce yapısını öğrenmek istiyordum. şimdi benden kan gelmeyince onu bahane ediyor sen bana onu sormuştun senin ilkin değilim diyor

Hazir olmayacak bir neden goremiyorum ben git raporunu al muhtemelen esnektir.
Sonra git yuzune at. Ben olsam oyle yapardim birdahada muhattap olma.
Ne anliyolar bir damla kandan anlamiyorum

Bu sitede tabiki herkes kizlara destek vericek ama erkek açışından hiç düşünen olmamiş burda sen sonradan eklemissin o olayi ama o bi sebep degil ama akıl karıstırıyor o. 2. Şahıs kimse seni seviyorsa bu onu üzebilir yada güvenmiyo olabilir seni bunun icin terk ettiyse yada bunun icin ayrildiysa yüzüne bakma . Guveniyor yada guvenmeye calisiyorsa o adamdan vazgecme cünkü başıma geldi tecrübe konusuyor .

Bir hata yaptığını kabul etmen güzel fakat bu olaydan bir ders cikarsaydin o çok daha güzel olurdu. Gördüğün gibi erkekler kendileri kullanirken iyi fakat başkalarının kullanmasına tahammülleri yok. Peki sen kendini erkeklere bu şekilde kullandırırken nasıl rahat edebiliyorsun. Hiçmi Kırmızı çizgin yok. Seni daha ilk olayda yüzüstü birakan birinin neyine guvendinde bu işi yaptın. Umarım bundan sonra aklını başına alır nikahsız , kimsenin bu tür tekliflerine evet demezsin. Onun bunun oyuncağı olacağına burada elestirdikleri örümcek kafalı olman senin yararına

Back