• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

betulgzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
2
1
1
29
Merhaba arkadaşlar ben 17 yasında pantolon üstünden mast. yapmıştım ve pembe leke gelmişti şuan 21 yaşındayım ciddi bi ilişkim var hiç ilişkide bulunmadım bugüne kadar doktora gittiğimde doktor bana 5 ve 7 yönünde yırtılma oldugunu söyledi. 7 yönündeki cok kücük diğer taraftaki derin dedi kanamama garanti vermedi esnekte olabilir dedi dikişede gerek yok iyileşmiş dedi bu cok önemli değil falan diyerek beni yolladı o yırtık neden oldugunu soramadım bile zedelenmemi diyemedim ben bunu erkek arkadasımla konustum o onu önemsemiyor ama o yırtık sizce nedir bozulması bu kadar kolaymı ya :( bozuk olsaydı kanaman olmaz artık bozulmuş demezmeydi :( bu durumu cok takıyorum Allah korusun ilerde o kan gelmediğinde doktora gittiğimde o yırtık eski yırtık oldugu söylenirse birdaha kendimi nasıl inandırabilirim özellikle evli bayanlara soruyorum 5 ve 7 yönünde yırtılma varmıs diğer yönlerde sorun yok kanamam olabilirmi ben hiç ilişki yaşamadım bana inanılması gerek diye kendimi teselli ediyorum ama sonra kafama takıyorum yazanlar olursa cok sevinirim

Sen kendinden eminsen kafana takma sonra vajinismus olursun çünkü bende öyle oldu. Belki kızlık zarının yapısından dolayı öyledir doktor tam anlamamış olabilir. Sen yinede başka doktora görün. Benim ilk ilişkide azar azar 3 gün kan gelmişti.

Canım bazen doğuştan bile o çentikler olabiliyor. İleride ilk ilişkinde kanaman olmadığında doktor ilk ilişkin olduğunu anlayacaktır.sana tavsiyem başka bir doktora daha git canım

Bence öncelikle başka bir doktora gidip aklından ne geçiyorsa sormalısın. Ve bazen bayanlarda bazı bölgelerde doğuştan yırtık yani çentik olabiliyor, o yüzden sen bir doktora yeniden git ve merak ettiğin her şeyi sor, ama aynı doktora değil. :KK200:

Back