Kızlık zarı ...

selinugur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
48
1
6
34
Ankara
Kizlar bana yardmci olup olmayan herkese simdiden tesekkur ederim. Ben erkek arkadasla bundan 3sene evvel cinsel iliski yasadim ve kan gelmedi cocul yatga bakti kan yok ilk iliskimi onunla yasadim ama kan gelmedi o uzuntyle wcye gttm pectyle silerken parmgmimi gordm kan mi gordm ayirt edemedim ve hala doktpra gidemiyorum evli degilim 3 yildr devm ediyorz iliskye kan gelmedi doktora gitmeye su yonden korkuyorum daha evli degilim ailye haber verilmez demi 20 yasindayim

3 yıldır aynı insanla cinsel hayatınız devam ediyor, ortada bi güvensizlik de yok.

Hymen orda dursa ne olur durmasa ne olur? Hayatınızı engellemiyor sonuçta.

bekaret bir genç kızın en değerli ceyizidir,3 yıldır ilişkine devam ettiğin kişiyi benden önceside varmış bunun diye düşünüyordur bence...
bekaretin senin için önemi yoksa 2 damla kanı neden düşünüyorsun,
benim için çok önemli diyorsan evlilik dışı ilişki neden yaşıyorsun,(üstelik 3 yıldır)
sen dr gidersen aileme söylenir mi söylenmez mi diye korkacağına her zaman her yerde olan,herşeyin sahibi cenabı allahtan korkmalısın.
seni ilgilendirmez diyorsan;(dediğini duyar gibiyim,)dost doğru söyler ama gerçekler acı gelir insana..
ayrıca böyle konuların ustadı olan haydar dümen e de rahat rahat sorabilirsin sorularını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…