kızlar merhabalar..
aranıza yeni katıldım ancak kafamı kurcalayan şeyler var
2sene önceki erkek arkadşmla sık sık sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk.sarhoş olduğumuz bi gün değdiğini hissettim ama tam bir birleşme yada kan hatrlamıyorum olduysada baya zaman geçdi bazı şeyler aklımda kalmadı. son zamanlarda bu sorular kafamı kurcaladı pişmanlığın etkisiyle eski sevgilimi aradım tam birleşme hiç bir zaman olmadı içini rahat tut dedi yeminler etti ama ben yine ikna olmadımı doktora gittim zarın duruyor halka şeklinde dedi sizce ilerde bir sorun yaşar mıyım? bir doktora daha gözükmeli miyim yoksa rahat edip bunları kafamdan atmalı mıyım? dalga geçmeden cevap veriniz
sen ısrarla yardım edin diyosun yerinde olsam tekrar bir doktora giderdim tabi olmakta istemezdim ama böyle yardım beklersen hiç birimizin yardım edeceği yoktur sadece birşey olmamıştr diyebilirz çok ısrar edersen haklı olarak bi abla olarak sana kızacak biri yada tersleyecek biri çıkacaktr benimde sana diyeceğim o ki ister kızlık zarın dursun ister durmasın önemli olan senin yaşadıkların kocan değil nişanlın değil ne gerek var gençlik hatası dedikleri bumu acaba ama evlendikten sonra eşinin yüzüne nasıl bakabileceksin rahat edebilecekmisn bu kötü işte neyse canım bununla psikolojini bozma rahat ol zaten hisseder insan birşey yokturarkadaşlar konuyu okuyanlar nolur fikrini söylesin psikolojim bozuldu bunun yüzünden
ya yaşasam unutmam mümkün olmazdı sanki bazı şeyleri htrlıyorum bazı şeyleri htrlamıyorum
eski sevgilim kesinlikle korkma bişi olmadı dedi doktor duruyor dedi ama napmalıyım bilmiyorum
Doktor sonuçta görmüş ve zarın yerinde durduğunu söylemiş. İçinizi rahat tutun, bir sorun yok demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?