• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı

cipek34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
15
0
6
İstanbul
kızlar merhabalar..
aranıza yeni katıldım ancak kafamı kurcalayan şeyler var
2sene önceki erkek arkadşmla sık sık sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk.sarhoş olduğumuz bi gün değdiğini hissettim ama tam bir birleşme yada kan hatrlamıyorum olduysada baya zaman geçdi bazı şeyler aklımda kalmadı. son zamanlarda bu sorular kafamı kurcaladı pişmanlığın etkisiyle eski sevgilimi aradım tam birleşme hiç bir zaman olmadı içini rahat tut dedi yeminler etti ama ben yine ikna olmadımı doktora gittim zarın duruyor halka şeklinde dedi sizce ilerde bir sorun yaşar mıyım? bir doktora daha gözükmeli miyim yoksa rahat edip bunları kafamdan atmalı mıyım? dalga geçmeden cevap veriniz

canım kızlk zarı çok hassas olmasına rağmen öyle kolay kolay bozulmaz dr.da duruyo demişse bilki duruyordur ama çok için rahat etsin istiyorsan bi doktora daha görün insan kızken korkuları olur ya yoksa ne bileyim herkes korkar eskiden çok yükseklerden atlardımm bende ondan korkuyordum sonra anladımki okadarda kolay değilmiş

ya evet bende olsa hatırlardım hissederdim diye düşünüyorum eski sevgilimde kesinlikle olmadı diyor doktorda olmadı diyor ama aklımdan çıkmıyor

arkadaşlar konuyu okuyanlar nolur fikrini söylesin psikolojim bozuldu bunun yüzünden
ya yaşasam unutmam mümkün olmazdı sanki bazı şeyleri htrlıyorum bazı şeyleri htrlamıyorum
eski sevgilim kesinlikle korkma bişi olmadı dedi doktor duruyor dedi ama napmalıyım bilmiyorum

kızlar merhabalar..
aranıza yeni katıldım ancak kafamı kurcalayan şeyler var
2sene önceki erkek arkadşmla sık sık sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk.sarhoş olduğumuz bi gün değdiğini hissettim ama tam bir birleşme yada kan hatrlamıyorum olduysada baya zaman geçdi bazı şeyler aklımda kalmadı. son zamanlarda bu sorular kafamı kurcaladı pişmanlığın etkisiyle eski sevgilimi aradım tam birleşme hiç bir zaman olmadı içini rahat tut dedi yeminler etti ama ben yine ikna olmadımı doktora gittim zarın duruyor halka şeklinde dedi sizce ilerde bir sorun yaşar mıyım? bir doktora daha gözükmeli miyim yoksa rahat edip bunları kafamdan atmalı mıyım? dalga geçmeden cevap veriniz

cevabı doktordan da eski sevgilinizdende almışsınız zaten ne dıe burda bıze soruosunz ki biz nerden bilebiliriz?
Doktor dediyse dogrudur ondan endise etmeyın asıl muhım olan eskı sevgılınızın sagda solda bu konuda konusup konusmayacagıdır kı inş tahmın ettıgım sey basınıza gelmez.
Gençlik nereye gidio Allaım sen gençlerimize akıl fikir ver onları iyi insanlarla karşılaştır.
böle konuları okuyunca çok uzuluorum.

sıkıntınızı anlıyorum ama zaten en önemli kişi yani doktor size cevap vermiş
e sevgilinizde söylemiş
şimdi biz ne diyelim mesela?
yırtılmadı rahat ol falan mı?:ssz:

arkadaşlar konuyu okuyanlar nolur fikrini söylesin psikolojim bozuldu bunun yüzünden
ya yaşasam unutmam mümkün olmazdı sanki bazı şeyleri htrlıyorum bazı şeyleri htrlamıyorum
eski sevgilim kesinlikle korkma bişi olmadı dedi doktor duruyor dedi ama napmalıyım bilmiyorum
sen ısrarla yardım edin diyosun yerinde olsam tekrar bir doktora giderdim tabi olmakta istemezdim ama böyle yardım beklersen hiç birimizin yardım edeceği yoktur sadece birşey olmamıştr diyebilirz çok ısrar edersen haklı olarak bi abla olarak sana kızacak biri yada tersleyecek biri çıkacaktr benimde sana diyeceğim o ki ister kızlık zarın dursun ister durmasın önemli olan senin yaşadıkların kocan değil nişanlın değil ne gerek var gençlik hatası dedikleri bumu acaba ama evlendikten sonra eşinin yüzüne nasıl bakabileceksin rahat edebilecekmisn bu kötü işte neyse canım bununla psikolojini bozma rahat ol zaten hisseder insan birşey yoktur

tşkler benim size daniştigim şey sizce bir doktordan alinan cevap kesin olur mu başka bi doktorda ayni şeyleri mi söyler gerek var mı?

geçmişi geri getiremeyeceğinize ve doktora güvenmeniz gerektiğine göre bence hayatı kendinize kahretmeyin artık

valla eski sevgili bi$ey yapmadim demi$ , dr da sorun yok demi$
bunlara inanmiyorsan geriye tek seçenek kaliyor
deneme yanilma yoluyla ogrenmek
dalga geçmeyin diyorsun ama konuyu neden açtin ben pek anlamadim arkada$im
dalgada geçmiyorum , bunun ba$ka yolu yok
biriyle birlikde oldugunda anlarsin kesin olarak ..

doktorun lafına inanmayıp buraya konu açmışsınız
biz rahat ol zarın duruyor deyince rahat mı edeceksiniz yani anlamadım:44::44:

kızlar size danışmak istiyorum,ben kızlık zarımı daraltıp diktireceğim Allah izin verirse mayısın sonunda kızlık zarı dikimini kalıcı yani flep yöntemiyle diktirmeyi düşünüyorum doktorum tam garanti verdi verilen para zaten az buz değil hani emin olamadım sizce kalıcı mı daha iyi bir yöntem geçici mi?

Doktor sonuçta görmüş ve zarın yerinde durduğunu söylemiş. İçinizi rahat tutun, bir sorun yok demekki

kızlar size danışmak istiyorum,ben kızlık zarımı daraltıp diktireceğim Allah izin verirse mayısın sonunda kızlık zarı dikimini kalıcı yani flep yöntemiyle diktirmeyi düşünüyorum doktorum tam garanti verdi verilen para zaten az buz değil hani emin olamadım sizce kalıcı mı daha iyi bir yöntem geçici mi?

cipek34 seni o kadar iyi anlıyorum ki bende şu an o durumdayım.geçmişimden emin olamıyorum resmen.tam hatırlayamıyorum oldumu olmadımı bir şey diye.ama eminim ki asla tam bir birleşme olmadı ve kan vs.bişey geldiğinide eminim ki böyle önemli bir olay unutulmaz.içini rahat tut derim bende.drun sorun olmadığını orda durduğunu söylediği için.ama anladığım kadarıyla benim gibi bi yapıya sahipsin.kendini suçlu pişman hissediyosun.bi doktora daha görün derim canım.sormak istediğim konuda doktor muaynesi nasıl oluyo ve devlet hastanelerindeki kadın doğum uzmanları kızlık zarı muaynesi yapıyolar mı?

o kadar kolay bısey degıl onun yırtılması ben kendı adıma soyleyeyım benım 1 ay boyunca ıyılesmedı tabı herkeste farklı oluyo 6 ay boyuncada esıme bı turlu yaklasamadım acıdan

Back