kızlık zarı

okuudm da yaznı allah askına kim cagdslktan bahsetms kendi kendne cagdasız derler diosunn?
kız sdece merak etms bu ne tepki arkdas??

allah askına kim cagdas falan demiş??
kız bsey dememiş nerden geliyor bu tepki anlamadm ben??
sdcee merak etms kız.
cnm bakarak anlayamazsın...
doktora git . kontrl etmtrmk istyrm de eder.
ama kayt altına alma kısmını bilmiyorm tam onu bir arastr ailen ögrenmesn..

Tam ben atlayacakken arkadaş atlamış.Konu sahibinin sorduğu şey başka.Yani ne yaptığı ya da bundan sonra karşısına çıkacak adamı kandırmasından bizene.O bir dahaki sefere kan gelmesini istiyor işte.Ya bir kerede buraya kızlık zarıyla ilgili bir konu açıldığında biri çıkıp nasihat vermesin.Nasihatta değil daha farklı boyutta bir şey aslında.Olan olmuş.

aslında doktora pek gıtmek ıstemıorum cunku ablam eczacı ve tc kımlık numaramdan cıkarma olasılıgı cok yuksek muayene vs. hep o ayarlar smdı baska yere gıdersem de neden gttn vs bı ton soru en ıyısı yasayıp gormek evlendıgım zaman anlayabılcegm bunu...

cnm anlamdm? nasl ablan baska yere gttn dicek??

bnce evlenmeye bırakma bu işi canım ...
kontrle git yaın kac ki??

ee cnm daha ne git özel bi hastaneye . sekretere sor kayt altına alınyr mu bide kontrl yapıomusnz die?
her doktr yapmıor die blyrm ben cnmm

canım 21 yasındasın bence bı doktordan randevu al bı baktır kafan rahat eder, olmussada olmus artık yapacak bısey yok, ama kafandakı soru ışaretlerı ortadan kalkar netlık olusur yanı...

olmussada caresi var güzelm kafana takma git bi baktr bnce bsey olmamstr amaa

ozel bı doktordan randevu al ablanada caktırma, hıc dısarı gezmeye gıtmıyomusun sen oyle bı zaman ayarla cık evden ıste

ozel bı doktordan randevu al ablanada caktırma, hıc dısarı gezmeye gıtmıyomusun sen oyle bı zaman ayarla cık evden ıste

ya hayır konu dısarı cıkma degıl o konuda bır sıkıntım yok konu ablam benım tc mı bılıyor ve ıstedgı zaman ıstedıgı bılgıye ulasıyor sorun orda ama bende tam olarak bırlesme olmadıgı ıcın bozulmadıgıını dusunuyorum..

Özel bir doktordan randevu al.Her doktor bakar.Bu muayeneye giriyor çünkü.Başka türlü emin olmanın yolu yok.Büyüğüyle küçüğüyle hata biz insanlar için.Kınamak çok yanlış.İleride çoluğumuz çocuğumuz olacak.Herkese saygı göstermek lazım.

canım benım ablan ozel bı yerden randevu alırsan nası ulaşcak bılgılerıne senın. vermezler olurmu oyle sey.. devlet hastanesı demıyorum ozel bı doktora gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…