- Konu Sahibi kimseeeeeee
-
ben de anlamadım neden ortaya atladığınızı?sonuçta biz arkadaşla konuşuyoruz değil mi
peki kan gelince ne olacak bu senin eline erkek eli değmediğini mi kanıtlayacak
şimdiki zaman hep böyle işte aman olmaz yapmayın desek tepemize binerler çağdışı derler gerici derler erkek yapıyosa ben de yaparım derler sonra böyle kalırlar işte..gelse nee gelmese nee..seni böyle kabul edecek birini bul
niye kan gelmesini istiyorsun ki?
demekki çağdaşmışsın yaşamışsın bişeyler o zaman yaptığının arkasında dur kimseye bişey kanıtlamana gerek yok
bşka bi erkekle beraber olduğunu söylersin eşine onu kandırmaya hakkın yok
allah askına kim cagdas falan demiş??
kız bsey dememiş nerden geliyor bu tepki anlamadm ben??
sdcee merak etms kız.
cnm bakarak anlayamazsın...
doktora git . kontrl etmtrmk istyrm de eder.
ama kayt altına alma kısmını bilmiyorm tam onu bir arastr ailen ögrenmesn..
aslında doktora pek gıtmek ıstemıorum cunku ablam eczacı ve tc kımlık numaramdan cıkarma olasılıgı cok yuksek muayene vs. hep o ayarlar smdı baska yere gıdersem de neden gttn vs bı ton soru en ıyısı yasayıp gormek evlendıgım zaman anlayabılcegm bunu...
ayrıca kimsenin haddine degl nasihat vermek.
sanane arkadasın kızlıgındn yahu sen mi evlenceksn!!
bu nedir??
cnm anlamdm? nasl ablan baska yere gttn dicek??
bnce evlenmeye bırakma bu işi canım ...
kontrle git yaın kac ki??
ee cnm daha ne git özel bi hastaneye . sekretere sor kayt altına alınyr mu bide kontrl yapıomusnz die?
her doktr yapmıor die blyrm ben cnmm
21 yasndaym canım
utanırım ben oyle seylerden ya( baska bır yolu yok sanırım kendım anlayamıcam bu durumu ???
canım 21 yasındasın bence bı doktordan randevu al bı baktır kafan rahat eder, olmussada olmus artık yapacak bısey yok, ama kafandakı soru ışaretlerı ortadan kalkar netlık olusur yanı...
ozel bı doktordan randevu al ablanada caktırma, hıc dısarı gezmeye gıtmıyomusun sen oyle bı zaman ayarla cık evden ıste
olmadı telefnla sor cnm hc gtmeye bile ugrsma:)
ya hayır konu dısarı cıkma degıl o konuda bır sıkıntım yok konu ablam benım tc mı bılıyor ve ıstedgı zaman ıstedıgı bılgıye ulasıyor sorun orda ama bende tam olarak bırlesme olmadıgı ıcın bozulmadıgıını dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?