• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı

kimseeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
25
0
36
İstanbul
Herkese Selam

Uzun bir ilişkimi bitireli uzun bir süre oldu.Benim kafamda soru işareti var. Bu adamla biz yüzeysel birşeyler yaşadık ve o sıra da benden kan geldi.Sanırım kızlık zarım yırtıldı.Fakat tam bırlesme hiç olmadı.Merak ettiğim şu; acaba evlendıgım zaman tam birleşme olduğunda benden yine kan gelir mi ?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler

niye kan gelmesini istiyorsun ki?
demekki çağdaşmışsın yaşamışsın bişeyler o zaman yaptığının arkasında dur kimseye bişey kanıtlamana gerek yok
bşka bi erkekle beraber olduğunu söylersin eşine onu kandırmaya hakkın yok

peki kan gelince ne olacak bu senin eline erkek eli değmediğini mi kanıtlayacak
şimdiki zaman hep böyle işte aman olmaz yapmayın desek tepemize binerler çağdışı derler gerici derler erkek yapıyosa ben de yaparım derler sonra böyle kalırlar işte..gelse nee gelmese nee..seni böyle kabul edecek birini bul

sende haklısın ne dıyım basıma gelmeden once bende boyle duusnuodum ama anlayamıosun sonradan farkına varıosun neyse saol dusuncen ıcın

amacım seni üzmek değil ama eğer karşındaki erkek de bakirse tamam haklısın ama değilse senin de bu kadar kasmana gerek yok

yani ben önem veririm aslında boyle seylere ama yaptık bir hata işte nişanlıydık fln fılan aman neyse artık olan oldu sadece bana tam bırlesme olmadı dıye gelır gıbıme gelıyor onu ogrenmek ıstedm...

bende anlam veremedım o yuzden tederutteym tam bırlesme olsaydı kesın bozulmustur derım ama nasıl oldugunu anlamadan kan geldı...

az buz degıl ama avuc ıcı lekelenecek kadar...

bence tam birleşme olmadıysa sadece zarın zedelenmiş olabilir yani tekrardan kan gelme olasılığıda var gelmemem olasılığıda,, ama arkadaslarımın dedği gibi gelip gelmemesi bukadar öenmli mi senin için? kan gelse bile sadece bundan sonraki eşini kandırmıs olursun sonuc olarak sen geçmişte neler yaptıgını ne yasadgını biliyorsun. bi damlacık kan mı unutturcak herşeyi?:ssz:

pısman degılım kı sevdım yaptım hayır konu pısmanlık ya da vıcdan meselesı degıl sadece merak edıyorum ve soruyorum..

yorum ıcın tesekkurler

neden böyle tepkili cevaplar veriyorsunuz kıza anlamdm olmuş bitmiş bu bizi ilgilendirmz merak ediyo bilen biride güzelce cevaplr üstüne gitmenn anlamı yokki..en güzeli muayene olman kadın doğumda tabi oda biraz cesaret ister bilmyrm öle kızları muayene etmiyolr bence istersen edermi bilemm ..18 yaşını aşmış biriysen gidip utanmdn çeknmdn öğren.. yada yapamazsn ki muhtemeln sürtünme ile bencede bozulmz ..zedelenmiş olablr yani gözlede muayene edeblrsn bende pek anlamm ama netten araştır..

neden böyle tepkili cevaplar veriyorsunuz kıza anlamdm olmuş bitmiş bu bizi ilgilendirmz merak ediyo bilen biride güzelce cevaplr üstüne gitmenn anlamı yokki..en güzeli muayene olman kadın doğumda tabi oda biraz cesaret ister bilmyrm öle kızları muayene etmiyolr bence istersen edermi bilemm ..18 yaşını aşmış biriysen gidip utanmdn çeknmdn öğren.. yada yapamazsn ki muhtemeln sürtünme ile bencede bozulmz ..zedelenmiş olablr yani gözlede muayene edeblrsn bende pek anlamm ama netten araştır..

yani bir acıklık soz konusu degıl en azndan gordugum kadaryla. Nasıl anlayabilirim peki yani bozulmus olunca nasıl oluyor ??

Yorum için saol ;)

ben de anlamadım neden ortaya atladığınızı?sonuçta biz arkadaşla konuşuyoruz değil mi:45:

Back