Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl bizim kafa karıştı şimdiİnsanın parmağı nasıl yanlışlıkla oraya çarparBozulmamıştır korkma
orada birsey rahatsizlik hissetim sonra elledim daha sonra carptim nasil oldu anlamadim birden oldu canim yandi ayni zamanda adettliydim 5 günümdeydim kanamam durmustu sonra bi saat kadar sonra tuvalete gidince kan görüncü cok korktum doktora gitim birsey yok diyor ama yinede korkuyorumAsıl bizim kafa karıştı şimdi
Elin kazara çarpacağı en son yer
Ama nasil oldu da çarptı![]()
Onun gibi birseye benziyor iste septum düsünün ama bagli değil bi yukariya dogru bazende vajen duvarina yapisiyor cok korkuyorumGeniz eti mi kardeşim bu; et sallaniyormus ,
Beni şaşırtan sallanan et parçası olduğunu söylemesi. Kafamda canlandıramıyorum öyle bir şeyi ajskskuydurma kız sokmazsan o parmağı kızlık zarı bozulmaz çarpma ben kaç kez düştüm bisikletten benimki niye bozulmadı baya derine itmen lazımmastürbasyon mu başka biriyle mi oldu doğru söyle çünkü söylediğin yalan saçma ve komik. Kendini kandırırsın böyle bir tek.
ahhahahahahahaahaBeni şaşırtan sallanan et parçası olduğunu söylemesi. Kafamda canlandıramıyorum öyle bir şeyi ajsksk
Yok canim gercekten öyle birsey yok carptim parmağımı bi yere tuhaflik vardi anindem oldu nasil oldu anlamadimuydurma kız sokmazsan o parmağı kızlık zarı bozulmaz çarpma ben kaç kez düştüm bisikletten benimki niye bozulmadı baya derine itmen lazımmastürbasyon mu başka biriyle mi oldu doğru söyle çünkü söylediğin yalan saçma ve komik. Kendini kandırırsın böyle bir tek.
Yani o et parcasi devamli yer değiştiriyor bi aşağı doru bi yukkariya doğruBeni şaşırtan sallanan et parçası olduğunu söylemesi. Kafamda canlandıramıyorum öyle bir şeyi ajsksk
Ordada bi tuhaflik hissetim elimde elledim carptim sonra parmagimi baska birsey olmadi yanielin carpabilirde, bir parmak oraya nasil giriyor yanlislikla?parmaginida mi control edemedin? biraz sacma geldi bana.
Vay canına bak sen şu işe…bundan bi kaç ay öncesine kadar vajinama parmağim carpti nasil oldu bende anlamadim
Tamam da kızlık zarı öyle böyle şey değil ki.Yani o et parcasi devamli yer değiştiriyor bi aşağı doru bi yukkariya doğru
Gördünmüm birsey yok diyor ama yinede içimde süphe varTamam da kızlık zarı öyle böyle şey değil ki.
Bozulmamıştır zaten sanmıyorum bozulduğunu, derine sokmadıkça çarpmayla bir şey olmaz. Ama diyelim ki bozulsa bile sallanan etle zarın alakasını çözemiyorumdoktora görün istersen