cimnastiğe gidiyordum zaten 5-6 yıl sonra anladimSpor yaparken nasıl yırtıldı
Evet. Cimnastiğe giden herkesin kızlık zarı mı yırtılıyo. Enteresan geldi decimnastiğe gidiyordum zaten 5-6 yıl sonra anladimDD
sadece buraya mi takildiniz
yok herkesde olmaz sanmiyorum,ama benimki yırtilmişti belki de yanlış hareketten kaynakli.Evet. Cimnastiğe giden herkesin kızlık zarı mı yırtılıyo. Enteresan geldi de
Bu takılmak değil ki şaşırmak. İlk defa duymak belki de. O yüzden merak edip sormak. Fazla hızlısıncimnastiğe gidiyordum zaten 5-6 yıl sonra anladimDD
sadece buraya mi takildiniz
Hareketle yırtılırmıymışyok herkesde olmaz sanmiyorum,ama benimki yırtilmişti belki de yanlış hareketten kaynakli.
ben nereden bileyim efendim,yırtıldı iste,yıllar sonra farkettimHareketle yırtılırmıymışdeğişik
Bişey mi dedikben nereden bileyim efendim,yırtıldı iste,yıllar sonra farkettim
Jimnastik, karete, kick boks gibi sporlarda eğer çok küçük yaşta başlamadıysanız zorlamalar ile yırtılma olabilme ihtimali oluyo. Daha çok zedelenme tarzı birşey sanırım. Ben yaşamadım ancak bizim kick boks klübünde bir kızın hasar gördüğünü biliyorduk. Çok geç başlayıp erkenden esnek olmaya çalışıyorduEvet. Cimnastiğe giden herkesin kızlık zarı mı yırtılıyo. Enteresan geldi de
Merak ettiğimden soruyorum; arkadaşınızın kızlık zarının esneme hareketlerinden mi zarar gördüğünü, yoksa vajenine tekme gibi bir travma almış olabilir mi?Jimnastik, karete, kick boks gibi sporlarda eğer çok küçük yaşta başlamadıysanız zorlamalar ile yırtılma olabilme ihtimali oluyo. Daha çok zedelenme tarzı birşey sanırım. Ben yaşamadım ancak bizim kick boks klübünde bir kızın hasar gördüğünü biliyorduk. Çok geç başlayıp erkenden esnek olmaya çalışıyordu
Maalesef ki esneme durumundan. Kick boksta esneme olarak birkaç kademe ile ilerliyoruz. Ufak tefek açma çalışmaları tamamen 0 açtıktan sonra bacaklar v olacak şekle kadar zorlanıyor. Yani kaba tabirle ringteki köşeye oturtup bacaklarını ipe koyup ortaya gerilmenizi sağlıyorlar. Arkadaş maalesef ki bu aşamada bu durumu yaşadı. Acı verici bir gerilme olduğu için kendini kastığından olduğunu düşünüyorum. Sadece zarı değil bacağındaki birkaç kas yırtılmasına da sebep olmuştu.Merak ettiğimden soruyorum; arkadaşınızın kızlık zarının esneme hareketlerinden mi zarar gördüğünü, yoksa vajenine tekme gibi bir travma almış olabilir mi?
Kişisel sporlarda kızlık zarı zedelenmesi çok zor yaa.
Bende tam olarak bu durumun içerisindeyim hatta bu durum hayati önem taşıyor benim için ailem zorla bekaret testine götürmek isitiyor ve bakire değilim ilişkiye girdim bir kez fakat onda da zaten kanamam olmadı demekki çocukken yada önceden yırtılmış bilmiyorum şuan dikim yaptırıp doktordan rapor istemek zorunda hissediyorum kendimi keşke başka çarem olsaydı 20 yaşındayım ama bedenim sadece beni ilgilendirmiyormuş onu anladım keşke böyle olmasaydıBana göre önemli değil ama o kadar baskı altında olan kadınlarımız var ki onlar için önemli ayrıca oğullarımızı da hala bu yönde yetiştirdiğimiz için onlar içinde önemli maalesef. erkeğin yaptığı şanı kızınki leke olarak görülüyor
Spor yaparken nasıl yırtıldı
Spor işte ya, o da bir sportif faaliyet sonuçta. ☺Nedense bende ona bi şaşırdım spor yaparken yırtılcağına pek ihtimal veremedim doğrusu belki doğrudur bişi diyemem ama afedersiniz benim ilk gece zor yırtılmıştı belki kişiden kişiye değişen bişey olduğu için olabilir bilemem
Nasip bu işler bacım çok da şaaaaapmamak lazımNedense bende ona bi şaşırdım spor yaparken yırtılcağına pek ihtimal veremedim doğrusu belki doğrudur bişi diyemem ama afedersiniz benim ilk gece zor yırtılmıştı belki kişiden kişiye değişen bişey olduğu için olabilir bilemem
Kız valla yorum yapmaktan korktum bişi dicek diye emme cidden saçma geldi belki doğrudur yapıya göre değişen bişe sonuçta ama bende evlenmeden spora gitmesem bile spor yapıyordum ne biliyimNasip bu işler bacım çok da şaaaaapmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?