kızlık zarı zedelenmesi

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Kızlar geçen doktora muayeneye gittim bana kızlık zarın zedelenmis dedi ( küçükken parmak sokmuştum da ) ama orda utandim soramadm zedelenince ne oluyor? İlk iliskide yine de kan geliyor mu?

Bu konu icin mi gittin? Ben kan geliyo diye biliyorum sonucta sadece zedelenmis. Hem illa kan gelecek diye bi'sey de yok.

kızlık zarı var ya da yok önemli değil. ayrıca ilk ilişkinde kan gelecek diye bir şart da yok. kiminden kan gelir kiminden gelmez. her kadın kızlık zarıyla doğmaz. kiminde vardır kiminde yoktur. ayrıca kızlık zarı doktor tarafından tescillenip noterle onaylanmış olsa bile ilk ilişkide kan gelme oranı %50 dir.

Kızlar geçen doktora muayeneye gittim bana kızlık zarın zedelenmis dedi ( küçükken parmak sokmuştum da ) ama orda utandim soramadm zedelenince ne oluyor? İlk iliskide yine de kan geliyor mu?

bu kan merakı nedir allah aşkına? normalde zaten o zar delikli, incecik bir bağ dokudur. içine bir şey aldığında "delinmez", "yırtılmaz", "bozulmaz"... sadece o zaten delikli olan yapıların delikleri genişler ve neticede o gereksiz bağ doku ortadan kalkar. yani zaten kadının tahrik olduğu, ıslandığı bir ilişkide, "ilk ilişki" dahi olsa, çoğunlukla normal olan hiç kan gelmemesidir.
çok kan meraklısıysanız adamın penisine iğne saplarsınız, kanar. kan hevesinizi alırsınız =D

Ne sacmaliyorsun sen allah askina kizlik kari zedelenmesi diye bir sey var tipta nasil bozulmaz yirtilmaz ilk iliskide kan gelmez? ilk iliski de kan gelmiyorsa ya kizlik zari esnektir ya da bakire degildir zedelenen kizlik zarin da da az da olsa kan gelir ki sadece zedelwndiyse yirtilma olduysa o da gelmez kan meraki da degildir bu ayrica bakireysen ilk gece kan gelmesini niye istemeyesn ki kendinden emn olduktan sonra.

MERHABA BENDE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM LUTFEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
kızlık zarı tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadan bozulr mu? tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadı yani ilişkiye tam girilmedi herhangi bi acı veya agrı da olmadı ama bi miktar kan geldi. bunun sebebi sizce nedir? kızlık zarı zarar görmüş müdür emin olamıyrm.

kan geldiği zaman bozuluyor cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…