Kızlık zarı yırtılması

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
Kızlar ben soru paylaşmayacağım. Sadece içimi dökeceğim. Yeni evlendim ve 10 gündür korkularım yüzünden ilişkiye giremedim. Evlenmeden bir gün önce elime koskocaman bir bez tutuşturdu yengelerim (doğuluyum adet böyleymiş miş) ZAR YIRTILDIĞI zaman kan gelince buna sil falan dediler . Aman allahım ben ne yapicam dedim. Ne kadar kan gelecek ki bana bu bezi verdiler. O bezi her gördüğümde stres yaptım beni korkutanlar da cabası..... şunu söylemeliyim ki zar yırtılma diye birşey yokmuşşşş. Ufak bi zedelenme asla abartılacak birsey yokmuş bunu yeni öğrenmem bile bence utanç verici. Vajinismus diye bir hastalığı da öğrenmiş oldum ki çok şükür değilim sorunumu kendim çözdüm. Demem o ki kendinizi tanıyın organınızı tanıyın evlenenlerden akıl almanıza ihtiyacınız yok korkulacakta birşey yok sevgiler

Neyse bişe demicem bişe demicem sinirlenmicem sinirlenmicem. Ben biraz çok ilerdeyim galiba o bezi alıp münasip yerlerine tıkarım onların. Kusura bakma İnternet çağındayız 27 yaşındayım 15 yaşından beri neyin ne olduğunu biliyorum Adanalıyım bizimde vardır cahil cühela takımımız ama ben farklı bir bireyim. Dayatmalara karşıyım yazdığının dışında senin tavsiyenim dışında tek tavsiyem az akıllı olun kendinizi ezdirmeyin hayır demeyi öğrenin susmayın kabullenmeyin.

Neyse bişe demicem bişe demicem sinirlenmicem sinirlenmicem. Ben biraz çok ilerdeyim galiba o bezi alıp münasip yerlerine tıkarım onların. Kusura bakma İnternet çağındayız 27 yaşındayım 15 yaşından beri neyin ne olduğunu biliyorum Adanalıyım bizimde vardır cahil cühela takımımız ama ben farklı bir bireyim. Dayatmalara karşıyım yazdığının dışında senin tavsiyenim dışında tek tavsiyem az akıllı olun kendinizi ezdirmeyin hayır demeyi öğrenin susmayın kabullenmeyin.
Okadar haklısın ki.

Hala daha bu sitede bile namuslu oldugumuzu esimize ispat etmeliyiz diye düşünen kadinlar var. Kanin çok gelmesiyle övünenler var. Ben yasli bir teyzeden duymuştum. O çarşafını yikamamis hala sandıkta sakliyormus. Ne aci seyler bunlar.

Hala daha bu sitede bile namuslu oldugumuzu esimize ispat etmeliyiz diye düşünen kadinlar var. Ispatlari da şarıl şarıl kan akmasi Kanin çok gelmesiyle övünenler var. Ben yasli bir teyzeden duymuştum. O çarşafını yikamamis hala sandıkta sakliyormus. Ne aci seyler bunlar.

Hala daha bu sitede bile namuslu oldugumuzu esimize ispat etmeliyiz diye düşünen kadinlar var. Ispatlari da şarıl şarıl kan akmasi Kanin çok gelmesiyle övünenler var. Ben yasli bir teyzeden duymuştum. O çarşafını yikamamis hala sandıkta sakliyormus. Ne aci seyler bunlar.
Işte bunlar hep yetiştirilme tarzi cevre baskısı bu konuda ben çok şanssızdım gerçekten cok baskı altında büyüdüm ama kendi cocugum olursa insallah durum böyle olmayacak kendime söz verdim

X