- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 34
-
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum doktora umarım kötü bşy yokturRahim filmi çektirdiniz mi? Böyle durumlarda doktorlar isteyebiliyor. Ben rahim filmi çekileceğim sırada hamile kalmıştım. Şu an riskli bir gebeliğim var. Rahimde perde ya da benzeri bir baskı varmış ama film çekilemediği için kesin tanı konulamıyor. Bence siz gebelik öncesi mutlaka çektirin.
Mrb arkadaşlar ben evlenince ilk ilişkiye giremedik eşimle cok denememize rağmen sonra dr.gittik kızlık zarımın kapalı olduğunu operasyonla acılması gerektiğini söylediler ve oldum bende sonra ilişkiye girmeye başladık aradan 1 yılı biraz gecti çocuk düşünmeye başladık fakat ilk ay kimyasal oldu sonraki iki ayda olmadı yani 3 aydır deniyoruz sonuç yok belki erken bilmiyorum aklıma takılan acaba rahimdede böyle bi sorun varmıdır bu tarz bi darlık falan konudan cok uzağım doktora gitmeyi düşünüyorum zaten ama burdan ön bilği almak istedim bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirse cok sevinirim tşkler
Bendede sıkıntı vardı balayında direk operasyon geçirdim internetten rahim darlığını okuyunca acaba yinemi öyle oldu dedim dr gidip gitmeme konusunda kararsızım bu aydamı denesek diyorumCanım aklına kötü şeyler getirme daha yeni başlamışsınız olur inşallah hayırlısıyla
Bende evlendiğimde çok sıkıntılar yaşadım o konuda bizdede 2 sene olmadı doğuştan sıkıntım varmış meğersesonra operasyon oldum bende . Bizde 1 yılı biraz geçtikten sonra çocuk düşünmeye başladık
Sen bi muayene olursun tedbir amaçlı bide adetinin 2 yada 3.günü hormon tahlili yaptırırsın eşinde spermiogram yaptırır
Bendede sıkıntı vardı balayında direk operasyon geçirdim internetten rahim darlığını okuyunca acaba yinemi öyle oldu dedim dr gidip gitmeme konusunda kararsızım bu aydamı denesek diyorum
Gidicem insallah en kısa sürede umarım kötü bşy yoktur siz naptınızBenimki kızlık zarıyla ilgili değildide doğuştan perde varmış vajinada o yüzden olmuyodu biz bilmediğimizden psikolojik zannettim tam 2 sene boyunca olmadı boşa zaman kaybı☹
Sen diğer kontrollerini yaptır bence belki hormonal bişey vardır illa rahimde bişey olması gerekmez
Gidicem insallah en kısa sürede umarım kötü bşy yoktur siz naptınız
Amin canım ben ztn şuna dikkat ettim olcağı varsa oluyo diğer türlü ne kadar zorlasanda olmuyo bende bu ay ovülasyonla takip edicem dr ada gitmeyi düşünüyorum sorun var mı diyeİnşallahbende geçen hafta hsg çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış kürtaj sonrası bi sıkıntım varmı diye merak ediyodum kürtajın üstünden 5 ay geçti nasip ya gerçekten olacağı varsa her türlü oluyo benim ablam şuan hamile ayda 1 kere denemişti sadece o da yarım yamalak hiç dikkat etmeden yumurtlama zamanını bile bilmiyodu gerçekten mucizevi bi şekilde hamile kaldı Allah bizlerede tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Bende 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyoruz dün doktora gittim ve bana kızlık zarının yarim ay şeklinde oldugunu soyledi ve operasyon gecirmen gerekebilir ama önce vajinismus için bir doktorla görüş sorun psikolojikte olabilir dedi. Sizce ne yapmam gerekiyor ameliy attan korkuyorum psikologa gitsem çözüm bulabilir miyim ? Yada parmak egzersizi vs ise yarar mı?Mrb arkadaşlar ben evlenince ilk ilişkiye giremedik eşimle cok denememize rağmen sonra dr.gittik kızlık zarımın kapalı olduğunu operasyonla acılması gerektiğini söylediler ve oldum bende sonra ilişkiye girmeye başladık aradan 1 yılı biraz gecti çocuk düşünmeye başladık fakat ilk ay kimyasal oldu sonraki iki ayda olmadı yani 3 aydır deniyoruz sonuç yok belki erken bilmiyorum aklıma takılan acaba rahimdede böyle bi sorun varmıdır bu tarz bi darlık falan konudan cok uzağım doktora gitmeyi düşünüyorum zaten ama burdan ön bilği almak istedim bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirse cok sevinirim tşkler
Ameliyat değil ztn küçük bi operasyon yaptırın kurtulun ben oldum tavsiye ederimBende 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyoruz dün doktora gittim ve bana kızlık zarının yarim ay şeklinde oldugunu soyledi ve operasyon gecirmen gerekebilir ama önce vajinismus için bir doktorla görüş sorun psikolojikte olabilir dedi. Sizce ne yapmam gerekiyor ameliy attan korkuyorum psikologa gitsem çözüm bulabilir miyim ? Yada parmak egzersizi vs ise yarar mı?
Nasıl bi operasyon peki hemen normal hayata dönebilir miyim ağrı sızı olur mu yada bu operasyonu yaptirmazsam çok agrim acım olur muAmeliyat değil ztn küçük bi operasyon yaptırın kurtulun ben oldum tavsiye ederim
Ağrı sızı yok kulak deldirmek gibi bişey yaptırmazsan hiç olmaz dahada canin yanarNasıl bi operasyon peki hemen normal hayata dönebilir miyim ağrı sızı olur mu yada bu operasyonu yaptirmazsam çok agrim acım olur mu