• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı ve korku :(

canım yırtıldığını hissettiğin an kan gelir o da gelirse benim gelmedi ama aksam tekrar bereber olduğumuzda geldi ki zaten eşin senin kız olup olmadığını anlar sorun etme kanı bence kiminde gelmiyor...bana da 1-2 cm demişlerdi ama afedesin bayağı zorladı eşimde öyle yırtıldı ki hissediyorsun yırtıldığını

canım yırtıldığını hissettiğin an kan gelir o da gelirse benim gelmedi ama aksam tekrar bereber olduğumuzda geldi ki zaten eşin senin kız olup olmadığını anlar sorun etme kanı bence kiminde gelmiyor...bana da 1-2 cm demişlerdi ama afedesin bayağı zorladı eşimde öyle yırtıldı ki hissediyorsun yırtıldığını
içimi rahatlattın canım ya umarım benımde oyle olur :(

aynı korku bendede vardı ama ilişkiye girme konusunda sıkıntı denilecek kadar sıkıntı olmadı ilk gün benimde kanam olmadı eşim sorun yapmamıştı ama ben çok üzülmüştüm eşimi zorlayarak ikna ederek kendim doktora gitmek istemiştim doktor hiç muayene bile etmeden bunun normal oldugunu birkaç çeşit zar çeşidi oldugunu söylemişti neden muayene etmedi bilmyorum şimdi gidin bir kaç gün sonra hala gelin hanım huzursuz olursa o zaman gelirsiniz diyip gülmüştü ve 3. günümde kanamam olmuştu inanırmısın üzerimden dağ gibi yük kalkmıştı daha sonra bir yıl sonra hamile kaldıgımda bende bölünmüş rahim çift rahim çıkmıştı sanırım ilk günler bundan dolayı sıkıntı yaşamışım kim bilir bence üzülme eşine sarıl uyu zamanla olur herşey

bende sorun etmemeye calıstım fakat internette bir sitede doktor yazmıs kızlık zarı hemen giriştedir kalınlık derinlik diye birşey yoktur ve esnek değilse ilk ilişkide kanar diye o yuzden kafama çok takıldı..

bosversene sen onları yaa..ian hissedersiniz canım yırtıldığını...ki zorlanma da da belirtisi değil midir kızlık zarının...şöyle izah edeyim kapağı kapalı bir şiseye ne kadar uğrassak d PARMAĞIMIZI SOKAMAYIZ AMA UCUNDA plastikten jelatin tarzı bişey varsa uğrasır uğrsır sonra parmağımız girer değil mi yırtıldığını da hissederiz..bu da öle bişey..ayy cok tuhaf bir örnek oldu:52:

bosversene sen onları yaa..ian hissedersiniz canım yırtıldığını...ki zorlanma da da belirtisi değil midir kızlık zarının...şöyle izah edeyim kapağı kapalı bir şiseye ne kadar uğrassak d PARMAĞIMIZI SOKAMAYIZ AMA UCUNDA plastikten jelatin tarzı bişey varsa uğrasır uğrsır sonra parmağımız girer değil mi yırtıldığını da hissederiz..bu da öle bişey..ayy cok tuhaf bir örnek oldu:52:

Öldürdün beniii gülmekten;Allah'ta seni güldürsün.:52::52::52:
Konu sahibi arkadasım;ben evli degılım bu konu benı asıyor ama:17:
Ablamda evlendıgınde 2.gün kanaması oldugunu soylemışti..
Gayet normal gibi geliyor bana da..tabi evli ablalar daha iyi bılır:78:

Son düzenleme:
kızlar yenı evlıyım,ilk gece korkum var fazlasıyla.esimle beraber olamıyoruz cok mutsuzum. 2-3 cm kadar gırmeye calısınca aşırı derecede acı hıssedıyorum ve geri cekiliyorum kendimi çok kasıyorum ve asıl sorun kan gelmedi kendimden şüphem yok tabikide ama internette 1-2 cm içeride diyor ama benden kan gelmedi acaba tam olarak ilişkiye mi girmemiz gerekiyor elimde olmadan çok kasıyorum kendimi çok üzülüyorum bu duruma eşimde öyle :( doktora gitmeye de utanıyorum nolur yardım edin :(

Canım anestol krem kullan ve kendini sakın kasma,ufak bi acı tabi ki hissedeceksin ama öyle ahım şahım bişey değil..
Sakın kasılma kasılırsan acı duyarsın

Back