En nefret ettigim konu tarzi ve bu kpnuyu acanlarin karsisindakini saf zannedip ona gore davranmasi! Bebegim madem tasa oturdun ogle saatlerinde bu konuyu actiginda neden iceri bosalma olmadan hamile kalinir mi tarzi konulara bakiyordun! Burda kimse seni yargilamaz sorgulamaz merak etme tasa oturmusmus tas da p... Seklindeydi herhalde tobe tobe. Yorum yapmaya bile gerek yokinsallah yaa insallah,cnku psikilojisi gercekten kötu bsi.insan ister istemez korkuyo iste.ama illa ki bi doktora gitmem de sart tabi,yoksa kafamda süphesi hic gitmicek.sagolun kızlar yardımcı oldgnz icin..
Aynen canim kafa buluyor tasmis pehKesin buda erkektir sen bizimle kafayımı buluyorsun?
benim burda yalan sylemeye borcum muvar,sen bu konuları sevmiyosan peki senin burda ne isin var ? her baktıgım konuya da kendim icn bakıcam dye de bi kaide mi var ????En nefret ettigim konu tarzi ve bu kpnuyu acanlarin karsisindakini saf zannedip ona gore davranmasi! Bebegim madem tasa oturdun ogle saatlerinde bu konuyu actiginda neden iceri bosalma olmadan hamile kalinir mi tarzi konulara bakiyordun! Burda kimse seni yargilamaz sorgulamaz merak etme tasa oturmusmus tas da p... Seklindeydi herhalde tobe tobe. Yorum yapmaya bile gerek yok
insanın basına her sey gelebiliyo o yuzden buyuk konusup dalga gecmemk lazm !! benim derdim bana yeter zaten,surda sadece soruma cvp bulmak icn yardım istedim bunda da bu kadar abartılacak bi durumun oldgnu snmıyorm.yardımcı olmicaksan yazmicaksın arkadas! kimseyi de inandırma zorunda diilim..Aynen canim kafa buluyor tasmis peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?