Kızlık Zarı Tam Olarak Nerede?

Sifa28

sadakat
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
11
0
1
Arkadaslar bi sorum olacak.Kızlık zarı tam olarak nerede acaba?Yani afedersiniz idrar deliginin altında kucuk bi acıklık var orası mı yoksa daha iceride mi? Yani dıs zar yırtıldıktan snra bir de ic tarafta mı yırtılması gereken bi yer var?ozellikle evlenen arkadaslar,kızlıgınız bozulurken acıyı ic tarafta mı hissettiniz dıs tarafta mı??

ben bazen bu kızlık zarı ile ilgili erkek üyelerin meraktan yazdığını düşünüyorum :)
internetten aradınız mı,yoksa yanlız buraya mı yazdınız.
birde şu iç dış kenar köşeyi anlamadım.
içinde canım bayağııı bir içinde zarın var

beni erkek sandınız heralde
hayır diilim :) soruyu sormamdaki amacta köy ortamlarını az cok bilirsiniz tatil amaclı gittigim köyde kücuk bi kaza gecirdim ve oldugum gbi tasın üzerine oturdum.alt tarafımda bi agrı oldu ve eve dondugumde ic camasırımda kan oldgnu gördum.cok korktugum icin baya bi baktım kendi kendime.bi acıklık var ama idrar deliginin altında yani dıs tarafta ic tarafı iyce ayırıp baktıgımda ise kapalı bi yer var .yani daha once evlilik ve iliski gecirmedgm icin kızlık ic tarafta mı yoksa dıs tarafta mı bilmiyorm.ewt internetten cok arastırdım fakat tatmin edici bseyle karsılasmadım.ve cok korkuyorm

valla dıştan hiçbir şey olmaz.ama kan gelmiş diyorsun nedenini araştır bence.
öyle senin bakmanla görünecek birşey değil.zarla fala ilgili değilsede ne kanaması bir baktır.dr git bence.

ewt dusunuyorum ama alacagım cvptan da cok korkuyorum. :/ cok kisiyle konustum.Kızlık oyle hen bozulacak bsi diil ddiler ama insan yinede korkuyo iste.ama tek umudum agrı dıs tarafımda oldu yani icte bi agrı hissetmedim.zaten o yuzden soruyorum bu soruyu da..

zar değilde dudak kısmı falan zedelenmiştir
ama yırtılmamıştır emin ol
bakire olanlarda da o açıklık mevcüt biraz

Kesin buda erkektir sen bizimle kafayımı buluyorsun?

insallah yaa insallah,cnku psikilojisi gercekten kötu bsi.insan ister istemez korkuyo iste.ama illa ki bi doktora gitmem de sart tabi,yoksa kafamda süphesi hic gitmicek.sagolun kızlar yardımcı oldgnz icin..

insallah yaa insallah,cnku psikilojisi gercekten kötu bsi.insan ister istemez korkuyo iste.ama illa ki bi doktora gitmem de sart tabi,yoksa kafamda süphesi hic gitmicek.sagolun kızlar yardımcı oldgnz icin..
En nefret ettigim konu tarzi ve bu kpnuyu acanlarin karsisindakini saf zannedip ona gore davranmasi! Bebegim madem tasa oturdun ogle saatlerinde bu konuyu actiginda neden iceri bosalma olmadan hamile kalinir mi tarzi konulara bakiyordun! Burda kimse seni yargilamaz sorgulamaz merak etme tasa oturmusmus tas da p... Seklindeydi herhalde tobe tobe. Yorum yapmaya bile gerek yok

hayır erkek diilim,sorumda da kafa bulacak bsi oldugunu sanmıyorum.
sadece korkmus oldugum ve cok bi bilgisine sahip olmadıgım konu hakkında acizane bi sekilde düsuncelere ihtiyac duydum.herkesin yardım istedgi konuyla ilgili soru sorması sacma bsi olsaydı bu site olmazdı dimi?

[QUO"sosyestetik, post: 36520299, member: 583695"]En nefret ettigim konu tarzi ve bu kpnuyu acanlarin karsisindakini saf zannedip ona gore davranmasi! Bebegim madem tasa oturdun ogle saatlerinde bu konuyu actiginda neden iceri bosalma olmadan hamile kalinir mi tarzi konulara bakiyordun! Burda kimse seni yargilamaz sorgulamaz merak etme tasa oturmusmus tas da p... Seklindeydi herhalde tobe tobe. Yorum yapmaya bile gerek yok[/QUOTE]
arkadasımmm
benim burda yalan sylemeye borcum muvar,sen bu konuları sevmiyosan peki senin burda ne isin var ? her baktıgım konuya da kendim icn bakıcam dye de bi kaide mi var ????

Oncelikle acı falan hissetmedim, kimse de hissetmiyor merak etme.
Kızlık zarı, zar gibi, duvar gibi, barikat gibi bişey değil. Vajina kaslarının etrafındaki incecik doku parçalarına kızlık zarı denir. Kızlık zarı kasların etrafını çevreler.
İlk ilişkiden sonra bir kaç damla kanama olur, acı falan olmaz. Çünkü vajinamızda sinir yoktur.

hayatta i
Aynen canim kafa buluyor tasmis peh
insanın basına her sey gelebiliyo o yuzden buyuk konusup dalga gecmemk lazm !! benim derdim bana yeter zaten,surda sadece soruma cvp bulmak icn yardım istedim bunda da bu kadar abartılacak bi durumun oldgnu snmıyorm.yardımcı olmicaksan yazmicaksın arkadas! kimseyi de inandırma zorunda diilim..

Canm sen bakma bunlara. Yaşamayan bilemez bunun psikolojisini yalandan söylüyor olabilirsin bir erkekle yakınlaşmış olabilirsin ve bu sekil anlatma ihtiyacı duymuş olabilirsin buradaki arkadaşların cevaba odaklanması gerekirdi. Bende senin yaşadıklarını yasayan biri olarak içinde şüphe olan biri olarak bu sekil yaşamanın ne kadar zor olduğunu da iyi bilirim helede hayatında bir erkek varsa ve beklentileri varsa ve senin birlikteliğin olmadığı halde suphedeysen... Lazim olan şey ise cesaret.. Bende olmayan şey hala doktora gitmedim ama gitmelisin kendini olumsuzsa hazırla ve öyle gitmeyi dene sanki bozulmuş gibi düşün.. Muayene olmazsan çıkar yolun yok ve tabiki de bol bol dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…