kızlık zarı muayenesi

Kızlar espri olsun diye demedim.
Cidden üzülüyorum..En doğal dürtü,en doğal ihtiyaç cinsellik
Yani yaşamak istemek ama yaşayamamak
Ne diye,ne için..
Ha tamamen soyutlarsın evlenene kadar kendini o ayrı..
Ama kısıtlı yaşayıp,bir de üstüne pişmanlık duymak zor olsa gerek..
Neyse dedim ya,tercih meselesi,yüzeysel yaşamak ama yaşamamış gibi görünmek için bir et parçasını yerinde bırakmaya çalışmak..

ege üniversitesine gidersin tam detaylı olarak incelenirsin...ultarasona da gir istersen için rahat etsin ...
bu arada yaşadığınız cinsellikte bir alakası yok akıntının sadece idrar yolu enfeksiyonu olabilir bunun içinde çok baist tedaviler var ilaçla artık... belkide yaradır fitil verilir... kızlık zarında problem yoksa eğer fitil vermezler sanırsam ilaçla tedavi olursun ..sürekli kasılmalar ağrılar ve yumurtalıklarda öksürük halinde iken acı var ise hemen doktora git bence canım... çınarlı yada ege diyorum umarım için rahat olur sonuca göre...

Ben geçende dr. tahlil sonucu göstermek için gittiğimde (jinekolog)
Saatlerce beklemiştim yanımdaki kızla sohbete başladık
Kız evleneceği çocuğun ailesini istediğini söyledi
Tam öğle tatili zamanıydı ben sadece tahlil göstereceğim için dr. o kızla beni beraber aldı odaya
Kız derdini anlattı ama dr. savcılıkdan izin kağıdı istedi
Başka türlü olmaz dedi...
Kız çıktı gitti bilmiyorum ne yapacak artık...

Belki özele gitsen dah iyi olur birde savcılık olayı olacak eğer gerçekden böyle bişey gerekiyorsa tabii izin gibi

Yazılı olarak belge istemeyecek ki bu arkadaş,sadece merakını giderecek,her şeyi anlatacak o kadar.Bunun için savcıllığa gerek yoktur deryacım..
Ama dediğin gibi eğer belge olarak göstermek amacıyla istenirse o zaman dediğin olabilirfisfisfis

hmmm anladım canım
Daha önce hiç başıma gelmedi ki yani ne yaptıranı duydum ne yaptırdım
Kızda çok sormuştu sıra beklerken
nasıl olur acaba ben korkuyorum diye küçükde bişey
Yardımcı olamadım yanii

Kişiden kişiye değişir.Genelleme yapma istersen!!

bayanlar
bende bu konu hakkında bişey sormak istiyorum beni de aydınlatrsanız sevinirim.
bu kızlık zarı denline olay ters bir jimlastk hareketinden dolayı yada steril demzliği sırasında yırtılablir mi
doktora muayne için gittiğinde doktor sorun olup olmadığını anlar mı
bu muayneyi çoğu doktor yapmıyormuş
acaba gittiğinz hastanede bu alanda yönlendirildiğiniz doktorun anlamama olasılığı olablir mi

kızın yaşı 18den küçük olsa ailesinin izni gerekebılır belkı ya da tecavüz gibi suç iddiası varsa o zaman savcılık yönlendırırdi zaten. Normal muayene istegi ise özele girer, ücreti karşılıgında kımsenın izni vs. olmadan kızlık zarı muayenesi olunabilir.

kızlar ankarada önerebileceğiniz jinekolog varmı kızlık zarı muayenesi için bayan olması önmli

ya bazen ne kadar haddini aşan insanlar oluyor.
KIz burda bir soru sormuş size bilginiz varsa cevap verin yoksa susun ya. Madem korkucaktın neden yaptın gibi sorular sizin bizim haddimize mi ?
İster yapar ister yapmaz. ahlak memuru muyuz biz.

inanamıyorum ya kız burda derdini anlatıyo.resmen nasıl dalga geçiyosunuz.ayıp be ayıp.insanlar hata yapamaz mı herşey insanlar için.yazık.canım gittin mi kontrole sonuç ne inşallah olumsuz bişey çıkmamıştır

kızlık zarı muayenesi yapmak savcılıktan yazılı kağıt olmadan ister özelde ister devlette isterse muaynehande suçtur.cezası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…