- Konu Sahibi pitircik85
-
Yazılı olarak belge istemeyecek ki bu arkadaş,sadece merakını giderecek,her şeyi anlatacak o kadar.Bunun için savcıllığa gerek yoktur deryacım..Ben geçende dr. tahlil sonucu göstermek için gittiğimde (jinekolog)
Saatlerce beklemiştim yanımdaki kızla sohbete başladık
Kız evleneceği çocuğun ailesini istediğini söyledi
Tam öğle tatili zamanıydı ben sadece tahlil göstereceğim için dr. o kızla beni beraber aldı odaya
Kız derdini anlattı ama dr. savcılıkdan izin kağıdı istedi
Başka türlü olmaz dedi...
Kız çıktı gitti bilmiyorum ne yapacak artık...
Belki özele gitsen dah iyi olur birde savcılık olayı olacak eğer gerçekden böyle bişey gerekiyorsa tabii izin gibi
Yazılı olarak belge istemeyecek ki bu arkadaş,sadece merakını giderecek,her şeyi anlatacak o kadar.Bunun için savcıllığa gerek yoktur deryacım..
Ama dediğin gibi eğer belge olarak göstermek amacıyla istenirse o zaman dediğin olabilirfisfisfis
bence yerinde duruyordur kizlik zarin..
biz neler cektik gerdek gecesinde , ne zorluklar....
o kadar kolay bisey olmamistir yani..
bir de kusura bakmayin ama tuhaf tuhaf konular aciliyor surda;
biseyleri yapip da sonra da ah vah oldum bittim acil yardim edin mesajlari atiyorsunuz.
sozlum, 3 yildir birlikteyiz haliyle biseyler yasandi demissiniz.. haliyle kelimesine dikkat .. yani cok normal bi durum bu sizce; o zaman kizlik zarini ne diye bu kadar onemsiyorsunuz , :uhm: :uhm: anlamiyorum
Kişiden kişiye değişir.Genelleme yapma istersen!!
Ben geçende dr. tahlil sonucu göstermek için gittiğimde (jinekolog)
Saatlerce beklemiştim yanımdaki kızla sohbete başladık
Kız evleneceği çocuğun ailesini istediğini söyledi
Tam öğle tatili zamanıydı ben sadece tahlil göstereceğim için dr. o kızla beni beraber aldı odaya
Kız derdini anlattı ama dr. savcılıkdan izin kağıdı istedi
Başka türlü olmaz dedi...
Kız çıktı gitti bilmiyorum ne yapacak artık...
Belki özele gitsen dah iyi olur birde savcılık olayı olacak eğer gerçekden böyle bişey gerekiyorsa tabii izin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?