• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı muayenesi

pitircik85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
5
0
86
39
İzmir
kızlar herkese slmlarr siteyi dışarıdan takip ediyorum uzun zamandır..çok güzel paylaşımlar var dayanamdım nasip buguneymiş:):)
ya benim bi sorunum var aslında sorun da değil belki ama ben çok takıyorum bunu.. 6 aylık sözlüyüm 3 yıldan beri birlikteyiz az da olsa yaşanmışlıklar oldu tabiki ama en son geçenlerde yakınlaşmamız sonucunda ben çok hafif bir ağrı hissettim bu arada birleşme tabikide olmadı sonrasında kahverengi bir akıntım oldu haliyle çok korktum tabii...her ne kadar sözlüm hayır bişi olmadı dediyse de ben hala düşünüyorum..doktora gitmeyi düşünüyorum muayene için izmir de kızlık muayenesi yapan bildiğiniz bi yer varmı arkadaslar lütfen çok acil ....

Çok acil.. Hımmm..
İzmir'in neresinden olsun jinekolog?:uhm:

ee şimdi siz kız olsanız ne değişecek olmasınız ne değişecek ben anlamadım ki.CADIARZU
hem birleşme olmadıysa nasıl bozulur??
:1closedeyes:

Çok acil.. Hımmm..
İzmir'in neresinden olsun jinekolog?:uhm:

cevap veriiim basmaaane'den olsun pliissss hihoyyyt

ee şimdi siz kız olsanız ne değişecek olmasınız ne değişecek ben anlamadım ki.CADIARZU
hem birleşme olmadıysa nasıl bozulur??
:1closedeyes:

cevap veriiim basmaaane'den olsun pliissss hihoyyyt

Basmane nere biliyin mi?:mymeka:
Tövbe Yarabbim..:olmaz:

madem içiniz bu olay vuku bulunca rahat olmayacaktı
niye böyle bir şeye kalkışırsınız ki
size tavsiyem sorumluluğunu alamayacağınız eylemler içine girmeyin
muayene içinde herhangi bir jinekolaga gidebilirsiniz bilmiyorum bunun için özel yerler var mı

yoo hastanede olabilir tabiki çınarlı diyosunuz yani çok tşklera.s.

Rica ederim..
Bornova'da Dilek Koca'ya gitmişliğim vardır,iyidir kendisi..opuyorumnanaktan
Kızlık zarımı kontrol ettirmedim o konudaki bilgisi hakkında malumatım yok ama diğer konularda başarılıdır..cokacimcoook

bence yerinde duruyordur kizlik zarin..
biz neler cektik gerdek gecesinde , ne zorluklar....
o kadar kolay bisey olmamistir yani..

bir de kusura bakmayin ama tuhaf tuhaf konular aciliyor surda;
biseyleri yapip da sonra da ah vah oldum bittim acil yardim edin mesajlari atiyorsunuz.
sozlum, 3 yildir birlikteyiz haliyle biseyler yasandi demissiniz.. haliyle kelimesine dikkat .. yani cok normal bi durum bu sizce; o zaman kizlik zarini ne diye bu kadar onemsiyorsunuz , :uhm: :uhm: anlamiyorum

biseyleri yapip da sonra da ah vah oldum bittim acil yardim edin mesajlari atiyorsunuz.
sozlum, 3 yildir birlikteyiz haliyle biseyler yasandi demissiniz.. haliyle kelimesine dikkat .. yani cok normal bi durum bu sizce; o zaman kizlik zarini ne diye bu kadar onemsiyorsunuz , :uhm: :uhm: anlamiyorum

Bence genel konuşmayın..
Hiç belli olmaz bu işler..
Ona bakarsanız; ben ilk cinsel ilişkimde hiç bir şey anlamadım bile..zemuszemus
Çok kolay olmuştu herşey..:asigim:

ben dikkat ederseniz yaşadığım şeyle ilgili olarak herhangi bir yorum beklemiyorum:kahve:sadece jinekolog sordum .. tahuf konular acılıyor demişsiniz dilerseniz okumadan geçebilirsiniz..:1closedeyes:

Tedirgin olma sebebin,zorlama mı oldu ki ilişkide
Hani zorladı da sen mi kastın-tatlicadiarzu-
O halde zedelenmiş olabilir
Bence adam gibi çatır çatır yaşayın cinselliğinizi,böyle ucundan accık oluyor da noluyor,zar duruyor da noluyor :delphin:

yok o yapıya bağlı bişey.
kimi çok acır, kimi acımaz.
kolayı zoru kişye bağlı yani..

Bence adam gibi çatır çatır yaşayın cinselliğinizi,böyle ucundan accık oluyor da noluyor,zar duruyor da noluyor :delphin:

çatı çatır derken:roflol:
ne diyon olm sen
cıks cıks cıks :olmaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayyy çok yaşa emi ben buna bayrama kadar gülerim artık:teytey:

Back