- 6 Haziran 2024
- 25
- 5
- 24
- Konu Sahibi bilinmeyen 000
özel hastanede yapılan kızlık zarı muayenesinde nasıl bir detay verilir bilen yaptıran var mı acaba. neyden kaynaklı kızlık zarının bozulduğu ortaya çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir detay istiyorsunuz kiözel hastanede yapılan kızlık zarı muayenesinde nasıl bir detay verilir bilen yaptıran var mı acaba. neyden kaynaklı kızlık zarının bozulduğu ortaya çıkar mı?
mastürbasyon, düşme ve çarpma gibi dolaylı sebeplerden de bozulacağı gibiNeyden kaynaklı bozulduğu derken..
Kızlık zarını penisten başka ne bozabilir ?
kızlık zarı cinsel ilişki sebebiyle bozulmuştur veya kızlık zarı mastürbasyon sebebiyle bozulmuştur diye detay verilir mi böyle bir şey mümkün mü?Nasıl bir detay istiyorsunuz ki
Ben o muayeneyi yaptırmak zorunda kalmıştım.Ve Dr ‘tertemiz,bir çimdik bile olmamış’ demişti.Temizlik neye göreyse..özel hastanede yapılan kızlık zarı muayenesinde nasıl bir detay verilir bilen yaptıran var mı acaba. neyden kaynaklı kızlık zarının bozulduğu ortaya çıkar mı?
Özeli devleti bilemem de biz küçükken arkadasımın kardeşi keskin bir seye oturmus düşme esnasında ama tabii ki kadın doğumcu detaylı bakmış çocuk olduğu için, rapora yazmış açıklama olarak , yani raporlu böyle bir sey yasadıgı için demişti ama sonuç olarak sizin anlattığınız durumla bu bambaşka olduğu için direkt sonucu yazarlar benceözel hastanede yapılan kızlık zarı muayenesinde nasıl bir detay verilir bilen yaptıran var mı acaba. neyden kaynaklı kızlık zarının bozulduğu ortaya çıkar mı?
yani sadece sonucu yazarlar öyle mi detaya girmezlerÖzeli devleti bilemem de biz küçükken arkadasımın kardeşi keskin bir seye oturmus düşme esnasında ama tabii ki kadın doğumcu detaylı bakmış çocuk olduğu için, rapora yazmış açıklama olarak , yani raporlu böyle bir sey yasadıgı için demişti ama sonuç olarak sizin anlattığınız durumla bu bambaşka olduğu için direkt sonucu yazarlar bence
Yani yanlıs anlamayında cinsel ilişkiyle kızlık zarınız bozulmuş olsa mı normal mastürbasyonla mı normal size göre ? Bununla alakalı doktorun ne yazacagından neden çekindinizyani sadece sonucu yazarlar öyle mi detaya girmezler
doktorun yazacağı şeyden çekindiğm yok ailevi bir mesele olduğu için merak ediyorum soruyorumYani yanlıs anlamayında cinsel ilişkiyle kızlık zarınız bozulmuş olsa mı normal mastürbasyonla mı normal size göre ? Bununla alakalı doktorun ne yazacagından neden çekindiniz
Hayır anlamak istediğim şey , aılenız hangısını normal karsılardı bunlardan eğer aıleniz bu muayeneyi yaptırmanızı istıyorsa zaten hiç bir sonucu kabul etmeyecekdoktorun yazacağı şeyden çekindiğm yok ailevi bir mesele olduğu için merak ediyorum soruyorum
ailem genel olarak bu durumu normal karşılamadı ama birisiyle birlikte olmaktansa şahsi bir hata yapacağımı normal buldularHayır anlamak istediğim şey , aılenız hangısını normal karsılardı bunlardan eğer aıleniz bu muayeneyi yaptırmanızı istıyorsa zaten hiç bir sonucu kabul etmeyecek
Hımm anladım yaşınız kaç bilmiyorum ama küçükseniz doktorla görusme yapabılırler degılsenız de bılemıyorum direkt sonuc yazarlar bence , bahsettıgım kişi küçük çocuktu basına gelen kazadan dolayı acıklamalı rapor vermıslerdı reşit olanda bence oyle degıldırailem genel olarak bu durumu normal karşılamadı ama birisiyle birlikte olmaktansa şahsi bir hata yapacağımı normal buldular
anladım teşekkürlerHımm anladım yaşınız kaç bilmiyorum ama küçükseniz doktorla görusme yapabılırler degılsenız de bılemıyorum direkt sonuc yazarlar bence , bahsettıgım kişi küçük çocuktu basına gelen kazadan dolayı acıklamalı rapor vermıslerdı reşit olanda bence oyle degıldır
üzerinden iki ay geçti eski yırtık diye mi geçerÜzerinden süre geçmiştir ve bana göre bozulduysa sebebi net anlaşılmaz. Zar var ya da yok denir.
Yanlış anlama ama bu mal/eşya gibi bir şey değil ki eski yırtık denilsin, bir olay olsa gitsen olayın şekline göre muayene edilir.üzerinden iki ay geçti eski yırtık diye mi geçer