kızlık zarı muayenesi

zekheptan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
1
0
merhaba kızlar, daha önce bir cinsel deneyim yaşamadım yani bakireyim. 3 yıllık bir ilişkim var şuan. bazı özel fotoğraflar paylaştık ve bana sen kesinlikle bakire değilsin vajinan açık dedi. ben kendimden eminim kimseyle olmadım bu zamana kadar ve yanlışlıkla da birşey yapmadım. eğitim amaçlı bir dönem yurtdışında bulundum bazen pis ortamlarda kalmak zorunda kaldım. ben kendimden eminim ama aklımda şüphe oluştu acaba ben birşey bilmeden biri bana zarar mı verdi diye :KK43: kendimi çok kötü hissediyorum. muaneye gitmek konusunda utanıyorum. dr bana evet bakire değilsin derse ne düşünücem? kendimin bile bilmediği birşeyi karşımdakine nasıl açıklarım :KK43:(( bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım

Ey dediki nerden anlamis mahasiz ya kiz sen kendinden emin olduktan sonra daha neye sorun ediyorsun yani kizlik zari bozulsa tabiki anlarsin kendin muayneyle bile anlarsin ya

merhaba kızlar, daha önce bir cinsel deneyim yaşamadım yani bakireyim. 3 yıllık bir ilişkim var şuan. bazı özel fotoğraflar paylaştık ve bana sen kesinlikle bakire değilsin vajinan açık dedi. ben kendimden eminim kimseyle olmadım bu zamana kadar ve yanlışlıkla da birşey yapmadım. eğitim amaçlı bir dönem yurtdışında bulundum bazen pis ortamlarda kalmak zorunda kaldım. ben kendimden eminim ama aklımda şüphe oluştu acaba ben birşey bilmeden biri bana zarar mı verdi diye :KK43: kendimi çok kötü hissediyorum. muaneye gitmek konusunda utanıyorum. dr bana evet bakire değilsin derse ne düşünücem? kendimin bile bilmediği birşeyi karşımdakine nasıl açıklarım :KK43:(( bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım
Jinekolog değilse çok zor anlaması hatta imkansız.

Bakirede olsak Vajinada tabiki açıklık var nasıl adet oluyoruz

Seni gazlayıp ona kanıtlamaya çalışıp ilişkiye girmen için yapmış öyle bir pislik nasıl bir iğrenç zihniyette ki sen bakireyim dediğin halde sana inanmıyor fotoğraftan muayeneyi yapıp teşhişi koyuyor sakın bunlara düşme ozaman kendine bakire birini bul ben sana kanıtlamak zorunda değilim de ve birdaha asla görüşme o kişiyle emin ol niyeti seninle ilişkiye girmek ve bunu müsait ortam bulduğunda senin rızan olmadan da yapabilir dikkatli ol

Kardeşim siz niye en özelinizi atıyprsunuz tövbeler tövbersi Yarab.
Ayrıca o eleman herhalde hergün birilerıyle oluyor kı anlıyor.
Daha fazla günaha bogulmadan defet şunu.

Canm bu taktikleri ıyi bilirim erkeklerin böyle laflar söylerler birlikte olmak icin kendilerini akıllı sanırlar gerizekalilar. Beni de bir erkek arkadaşm böyle şüpheye düşürmüştü oturup dusundum salak gbi aslnda doktora gtsem skntida yapmayacaktm kendini doktor sanıyor galiba . Bari bu kadar çok belli etmeseler kizlarla yattıklarını. Git ozele kontrol ol sen zaten iliski yasamadin gtmisken zar yapini ogrenirsin. Sakin sacma sapan seyler dusunme emin ol yaşasaydın hatirlardin hepsini

kusura bakmayın lütfen ama tercihlerinizi gözden geçirmelisiniz, vajina açok diye bakire değilsin diyen birinden bahsediyoruz, tahrik olunca vajina zaten açılır genişler, muhtemelen fotoğraf paylaşımında buluburken etkilenmiştiniz buyüzden organınız daha açık hale gelmiş

X