Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek bozdu demiyorum ki bakmak için zorladı kanama olunca da korktum normal mi diye sormak istedim içine bişey sokmadı bu aradaTövbe yarabbim.
Doktor Türkiye gibi bir ülkede, birinin kızlık zarını "bozacak" kadar manyak mı
Duvarından falan gelmiştir
Hem "bozması" için içeriye bir şeyleri sokup çıkarması lazım![]()
Bilerek bozdu demiyorum ki bakmak için zorladı kanama olunca da korktum normal mi diye sormak istedim içine bişey sokmadı bu arada
Problem yoktur diyorsunuz o haldeBilerek bozmaz zaten
Bozmaktan da ödü kopar doktorun
Sonra biri çıkar silahla vurur bilmem ne
Olay mesele bu kızlık zarı ülkede
Onu diyorum
Bakarak bozamaz
Problem yoktur diyorsunuz o halde
Evet aklıma o da geldi doktoruma da mesaj attım henüz görmedi korkutuyar bu durum maalesefTabii ki de yoktur
Doktorda bozulmuş mudur deyip başka bir doktora gideceksin bu sefer başka şeye takacaksın
şüpheli durum olduğu için yaptırdım benKızlık zarı muayenesi ne için yapılıyor ki ilk kez duydum cahilliğime verin :)
Anladım. Belki adetin başlayacaktır ondan olmuştur kanaman. Bat ne zamanşüpheli durum olduğu için yaptırdım ben
Yeni bitti adetim 4 gün önce sanırım doktor görmek için zorladısınan dolayı olduAnladım. Belki adetin başlayacaktır ondan olmuştur kanaman. Bat ne zaman
İçin rahat etmeyecekse bir doktora daha git öyleyseYeni bitti adetim 4 gün önce sanırım doktor görmek için zorladısınan dolayı oldu
Sabah bi konusuyum da doktorlaİçin rahat etmeyecekse bir doktora daha git öyleyse