Selam,
türkiyede kizlik zari muayenesi tam olarak nasil yapilir bilen anlatabilir mi? Yani ic dudaklar biraz asagi ve yanlara dogru cekiliyor sanirim. Peki ne kadar aciga cikiyor kizlik zari bu yapilirken? Aynayla bakan oldu mu aranizda? Baska bi ülkedeyim o yuzden burada yapilanin tam olarak dogru olup olmadigi konusunda emin olmak istiyorum. Burda yapilirken ben aynayla baktim baya bi v seklinde ortaya cikti kizlik zari. Orada öyle mi? Lütfen ay cok acik yazmissin igrendim bilmem ne diye düsünen arkadaslar yazmayin hatta okumayin. Bu cok dogal ve anatomik bir konu ve soru.
Yani bulunduğunuz ülkede farklı muayene yapılıyorsa ne olacakki , hiçbirşey anlamadım:
kesinlik konusunda ya oraya güvenmiyor galiba ya da buraya, başka ihtimal gelmedi aklıma
ya burda yapilan bi zarari var midir acaba bu aklima takiliyo
bak canım öncekı konularını okudum dr senı muayene etmiş sende zarım gitti mi dıye korkuosun benım arkadasıma da yapılmıstı dr bayandı muayene etmesı gerekıodu bakıre olduu için arkadan muayene etmıstı bu yapılabılen bırsey bence zarına herhangı bısey olmamıs oyle ustune dokunmakla da bişey olmaz benım kı anca 3 gunde yırtıldı kolay mı o kadar dokunmayla gitseydı bakıre kalmazdı ortada ama yıne de rahat değilsen başka bı jınekologa danıs muayene ol dr lar muayene yaprken asla zarar vermezler ona merak etme sende kurtul bu derttenSelam,
türkiyede kizlik zari muayenesi tam olarak nasil yapilir bilen anlatabilir mi? Yani ic dudaklar biraz asagi ve yanlara dogru cekiliyor sanirim. Peki ne kadar aciga cikiyor kizlik zari bu yapilirken? Aynayla bakan oldu mu aranizda? Baska bi ülkedeyim o yuzden burada yapilanin tam olarak dogru olup olmadigi konusunda emin olmak istiyorum. Burda yapilirken ben aynayla baktim baya bi v seklinde ortaya cikti kizlik zari. Orada öyle mi? Lütfen ay cok acik yazmissin igrendim bilmem ne diye düsünen arkadaslar yazmayin hatta okumayin. Bu cok dogal ve anatomik bir konu ve soru.
Doktor bir ışıkla elleriyle iç dudakları biraz aşağı doğru çekip iyice açarak bakıyor. Ben kontrol olduğum için biliyorum. Ama aynayla denemedim.
Evet aşağı ve yanlara doğru. Benim doktorumun madencilerinki gibi başına taktığı bir ışığı vardı. korkma canım iki doktora gitmişsin ikisi de aynı şeyi söylediyse sıkıntı yoktur.Hem asagi hemde yanlara dogru cekiyo dimi? Yani zar baya bi ortaya cikiyo. Bide sandalyede zaten isik var onu asagi dogru ayarlamasi neden yeterli olmuyo da ayri bi isik (el feneri gibi mi?) kullaniyo. Burda sandalyede olan isik o pozisyona getiriliyor. Bi aynen bu söyledigim sekilde muayene yapildi bi baska doktorda daha farkli yapti ama anlatmasi zor onu anlatamam, ama sanirim dikkat etti. Ne bilim korkular oluyor iste.
Evet aşağı ve yanlara doğru. Benim doktorumun madencilerinki gibi başına taktığı bir ışığı vardı. korkma canım iki doktora gitmişsin ikisi de aynı şeyi söylediyse sıkıntı yoktur.
Evet cidden oramdan bişeyin baya dışarı doğru çıktığını hissettim canım.Zar böyle yukari dogru yani disari dogru cok ortaya cikti mi sende de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?