yırtılması için ne kadar girmesi gerekiyor bilgin varmıInternette her yazan dogru mu saniyorsun?
Iliskiye girmediysen de korkacak bir durum yok kendini skntiya sokma .. iliskide zor yirtiliyor normalde nasil yirtilsin ..
yırtılması için ne kadar girmesi gerekiyor bilgin varmı
oldu galiba bilmiyorum biz yüzeysel sevişirken bi anda kaydı nereye girdiğini anlamadık sonra yarım saat geçtikten sonra idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi dahada gelmediIlk giristen iceri giris oldu mu ? Sadece girmesi yetmiyor gitgelde yapmasi lazim zor bozuluyor
oldu galiba bilmiyorum biz yüzeysel sevişirken bi anda kaydı nereye girdiğini anlamadık sonra yarım saat geçtikten sonra idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi dahada gelmedi
evet ama sadece o an yandı sonrasında acı olmadıO delikten iceri girse hissederdin canin yandimi
evet ama sadece o an yandı sonrasında acı olmadı
yarın kontrolüm var korkuyorum kızlık muayenesi yaptıracamDuruyordur canim endiseye gerek yok
Yanlış anlamazsanız bir şey merak ettim, kızlık zarı ne için lazım size? Yargılamak için ya da aşağılamak için sormuyorum. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın.yarın kontrolüm var korkuyorum kızlık muayenesi yaptıracam
Evham anacim evham yok ilişkiye girmedim sukur :)Evet, ben de cok duydum. Sirf para için bakire degilsin deyip ameliyata aliyormus bazi doktorlar.
Siz niye baktiriyorsunuz? Iliskiye girmediniz heralde degil mi? Yoksa bilirdiniz neyin ne oldugunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?