• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlik zari kontrolünde doktorun yalan söylemesi

durup dururken kanama olunca zar yırtılmış olmaz.. zar bir zorlama, bir kaza, bir ilişki sonucu yırtılır

ayrıca tabi ki yırtık değil diyene inanacaksın.. adam niye yalan söylesin ki

İnternette bi forumda okumuştum dikmek icin bakire degilsin demis doktor sonra baska bi doktorda bakiresin demis ya oyle bi doktora denk gelirsem onceden izmirde yasiyordum orda guvendigim bi doktorum vardi edirneye yeni tasindim :(

Internette her yazan dogru mu saniyorsun?
Iliskiye girmediysen de korkacak bir durum yok kendini skntiya sokma .. iliskide zor yirtiliyor normalde nasil yirtilsin ..

ayhhh allahım ya BDV ye gercekten uuluyorum :) ne enteresan konular acılıyor kızzz doktorun derdi ne sana yalan söylesin :):)

Doktorun yanlış teşhis koydu diyen duydum, doktor ilgilenmedi başından saldı diyende duydum hadi bunlarda elle tutulur bir yanı var ama doktor yalan söyler mi diyen ilk defa duyuyorum... Doktor size niye yalan söylesin artık doktorlarada mı güvenemeyeceğiz....

Evet, ben de cok duydum. Sirf para için bakire degilsin deyip ameliyata aliyormus bazi doktorlar.
Siz niye baktiriyorsunuz? Iliskiye girmediniz heralde degil mi? Yoksa bilirdiniz neyin ne oldugunu...

Ilk giristen iceri giris oldu mu ? Sadece girmesi yetmiyor gitgelde yapmasi lazim zor bozuluyor
oldu galiba bilmiyorum biz yüzeysel sevişirken bi anda kaydı nereye girdiğini anlamadık sonra yarım saat geçtikten sonra idrarımı yaptıktan sonra 2 damla kan geldi dahada gelmedi

yarın kontrolüm var korkuyorum kızlık muayenesi yaptıracam
Yanlış anlamazsanız bir şey merak ettim, kızlık zarı ne için lazım size? Yargılamak için ya da aşağılamak için sormuyorum. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın.

Back