Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki idrar yaptıktan sonra kan geldi miKişisine göre değişir bi durum bu, genel geçer bi ölçütü yok. Mesela benim bir hafta boyunca her birlikteliğimde kanamam oldu.
BenimdeKişisine göre değişir bi durum bu, genel geçer bi ölçütü yok. Mesela benim bir hafta boyunca her birlikteliğimde kanamam oldu.
Peki idrardan sonra kan geliyordu muydu yoğun nbir şekildeBenimde
Hayır peçeteyle silecek kadar hafif hafif oluyordu fakat dediğniz gibi olanlar duydum.peki idrar yaptıktan sonra kan geldi mi
Yoğun idrardan sonra gelenler miHayır peçeteyle silecek kadar hafif hafif oluyordu fakat dediğniz gibi olanlar duydum.
2 gün sürmüştü benim. ilkin evet kanama şeklindeydi fakat sonrası iki gün kırmızı lekeler olarak devam etti. ikinci birliktelikte de hafif kanama olmuştu gene.Kızlık zarı kanaması yaşayanlar tam olarak nasıldı hangi renkte yoğunluğu falan ve kaç gün sürdü
Hayır gelmediPeki idrardan sonra kan geliyordu muydu yoğun nbir şekilde
Kişiden kişiye değişir. Kimseyi örnek almayın. Arkadaşımın açık pembe ve bir kere gelmiş mesela ama benim koyu kırmızıydı ve adet olmuşum gibi 1 haftaya yakın geldi lekelenme şeklinde. Kimisinde hiç gelmiyor bile. O yüzden net bir sonuca varamazsınız.Kızlık zarı kanaması yaşayanlar tam olarak nasıldı hangi renkte yoğunluğu falan ve kaç gün sürdü
5 gün boyunca surahiyi dolduracak kadar ...Kızlık zarı kanaması yaşayanlar tam olarak nasıldı hangi renkte yoğunluğu falan ve kaç gün sürdü