Arkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlık zarı kanama
- Konu Sahibi Nlq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.062
- 548
Muhtemelen tahriş olmuştur eğer fazla ise bir kadın doğuma gitmenizde fayda var geçmiş olsunArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Doktora gitmenizde fayda varbi muayene olunArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Muhtemelen tahriş olmuştur eğer fazla ise bir kadın doğuma gitmenizde fayda var geçmiş olsun
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Bi kaç gün daha bekleyin eğer hala devam ederse mutlaka doktora gidin bencedeTeşekkür ederim :) tahriş olduğunu düşünmüyorum devam etmedik çünkü
- 17 Ocak 2020
- 28.050
- 1
- 40.732
- 548
Bende de bikac gün kasık ağrısı olduArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Balayı sistiti olmuşum...
İlaçlarla toparladim
Teşekkür ederim :)Bende de bikac gün kasık ağrısı oldu
Balayı sistiti olmuşum...
İlaçlarla toparladim
Teşekkür ederim bugünde devam ediyor yarında malum cumartesi kadın dogum yok çözemedim neden fazla geldi ağrı çok oldu çözemedim devam da etmedik o an etsek hadi tahriş yada enfeksiyon birşey dicem ama kızlık zarim patladığı an zaten canım açayınca o an bıraktık sonra da kan devam edince olmadı birseyBi kaç gün daha bekleyin eğer hala devam ederse mutlaka doktora gidin bencede
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Teşekkür ederim pazartesi günü ilk isim o olacakBelki damara denk gelmiştir. İlk ilişkim sırasında bazılarında damar çatlama olur diyebiliyorum. Ama korkulucak bişey değil sadece ihmal etmeyin bir an önce gitmeye çalışın
- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
Düşük bir ihtimal miyom olabilir, bazen ilişki sonrası kanama yapar. Kuvvetli ihtimal ise damara denk geldi. Geçmiş olsun…Arkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Kızlık zarı çeşitleri var kiminin çok kanaması olur kiminin 1-2 damla, kiminin hiç kanaması olmaz.. muhtemelen senin de kalın zarın benimkisi gbi yani. Bende cok kanama gecirmiştim korkulacak bir sey yok doktora git en faydalı bilgiyi verir sana.Burda herkes aklına geleni yazıyor çok okumamanı tavsiye ederimArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Canım normal bence bende de öyle olmuştu kendiliğinden düzeldi lekelenme de uzun sürdü . Zorlamış olabilirsiniz . Hele ilk gün adam doğramış gibi herkes de aynı etki olmuyor yapısal bi durumArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- 13 Ekim 2021
- 60
- 495
- 43
- 28
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Arkadaşım sizin gibi üç hafta boyunca gelmiş onunda. Rahmin yan duvarları yırtılmış birkaç haftaya geçer demiş doktor. Benimde olmuştu da birkaç gün az az benimki tahrişti. Üçüncü ilişki sonrası kesildiArkadaşlar eşimle ilk gece kızlık zarım bozulunca ilişkiye sonra devam etmedik canım acıdı için 4 gündür karnımda kasıklarımda sancılı ağrı ve kanamam ilk gunden beri devam ediyor biraz fazla normalde böyle olan oldu mu arastirdim 2-3 gün damla damla kan geliyor yazıyor ama benim hiç damla damla gelmiyor biraz fazla normal mi ?
Teşekkür ederimArkadaşım sizin gibi üç hafta boyunca gelmiş onunda. Rahmin yan duvarları yırtılmış birkaç haftaya geçer demiş doktor. Benimde olmuştu da birkaç gün az az benimki tahrişti. Üçüncü ilişki sonrası kesildi
Teşekkür ederim canımCanım normal bence bende de öyle olmuştu kendiliğinden düzeldi lekelenme de uzun sürdü . Zorlamış olabilirsiniz . Hele ilk gün adam doğramış gibi herkes de aynı etki olmuyor yapısal bi durum