Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla ısrarla tam kırmızı değil herkeste farklı dediği için şaşırdımEvet kan az geliyor öyle abartılacak kadar değil ama şimdi o kan rengi herkes de farklıdır bilemiyecem
Evet bence de öyle mantıklı. Bu illa ısrar edince şaşırdım :)herkeste aynıdır diye bir şey yok cnm ne alaka tabikii farklılık gosterir benim hem çok yoğun olmuştu hemde kirmiziydi kimisinde bir damla kimisinde hic olmuyor yani değişir
Nasıl yani hem çocuğunuz var hem duruyor zarbir yaşımadaha girdimBilmem.esnek benimki
Bir çocuğum var ve kızlık zarım da hala duruyor
Evwt, normal doğumda giden cinsNasıl yani hem çocuğunuz var hem duruyor zarbir yaşımadaha girdim
KeyfiiÇok şaşırdım gerçekten sorun yoksa neden normal yapmadınız doğumu özel değilse tabii
Vajinanın genişlememesi için iyi aslındaKeyfii
Benimki maviydi.. herkeste farkliKomik ama kızlık zarı bozulunca gelen kan bildiğimiz kan renginde mi yoksa pembemsi bi kan mı? Birinden bunu duydum pembemsi herkeste dedi ve az dedi bu doğru mu meraktayım
Kim ısrar etti ben mi ısrar ettim birdefa yorum yaptım konunla ilgili herkeste aynı değil demek ısrar mı oluyorİlla ısrarla tam kırmızı değil herkeste farklı dediği için şaşırdım
Yok arkadaşım sen değilKim ısrar etti ben mi ısrar ettim birdefa yorum yaptım konunla ilgili herkeste aynı değil demek ısrar mı oluyor
Ay bi an dedim ne diyo bu sonra jeton düştü krize girdim gülmektenBenimki maviydi.. herkeste farkli
Benimki pembemsi renkli diye hatırlıyorum yoğun kırmızı değildiKomik ama kızlık zarı bozulunca gelen kan bildiğimiz kan renginde mi yoksa pembemsi bi kan mı? Birinden bunu duydum pembemsi herkeste dedi ve az dedi bu doğru mu meraktayım