Kızlık zarı için çözümler

Peki çözüm arayışına neden daha önce başlamadın ki korkup yada çekinseydin bnce önceden hallederdin demek ki nişanlınla atlatabileceğin bir konu şans seninle olsun

Her bakirede kan gelecek diye bir kural yok.Zaten bakireyim diyerek bir yalana batmışsın zarım kanama yapmayan şekilden de madem.Eşin kanıtladı mı sana bakir olduğunu da sen kan derdine düştün peki ?

Her bakirede kan gelecek diye bir kural yok.Zaten bakireyim diyerek bir yalana batmışsın zarım kanama yapmayan şekilden de madem.Eşin kanıtladı mı sana bakir olduğunu da sen kan derdine düştün peki ?
Malesef ki toplumumuzun yapısı bu değil işte o yüzden elden bişey gelmiyor. esnek olmadığına inanacağını sanmıyorum o yüzden çözüm bulmam gerekiyor kan için malesef

Keşke nişanlınızla en baştan konuşsaymışsınız. Şu anda tabiki böyle birşey söyleseniz büyük tepki çekersiniz ama zamanında söyleseniz çok iyi olurmuş. Bide aklınıza düşürmek gibi olmasın ama bu ortaya başka bi yerden çıkabilir yada kulağına gidebilirdi. Sürekli tedirgin yaşarsınız bence bu şekilde. Ama vardır bi bildiğiniz ne diyelim 🤷🏻‍♀️

Keşke nişanlınızla en baştan konuşsaymışsınız. Şu anda tabiki böyle birşey söyleseniz büyük tepki çekersiniz ama zamanında söyleseniz çok iyi olurmuş. Bide aklınıza düşürmek gibi olmasın ama bu ortaya başka bi yerden çıkabilir yada kulağına gidebilirdi. Sürekli tedirgin yaşarsınız bence bu şekilde. Ama vardır bi bildiğiniz ne diyelim 🤷🏻‍♀️
yok duyabileceği bi durum değil, ben de çok söylemek istedim ama yapamadım malesef toplumumuzun bu konudaki yaklaşımı ortada şimdi iyi karşılasa ilerde bi tartışmada başıma kalkardı bunu yapamadım o yüzden malesef

Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Bir insanı kandırmak ? O böyle bişey yapsa şimdi burda okuyorduk yalancı vs diye. Olmadı diktir önemli olan dürüst olman değil bişeyleri sökülüp dikilmesi.

Umarım sorunu çözülmüştür. Sorun hala devam ediyorsa yazarsın.

düğününüz oldu mu 🤔 ilk geceyi nasıl atlattınız ,eşiniz anladı mı 🤔

Konu çok geçmiş ama başka okuyanlar olur yinede yazmak istedim.
Ben 1 yıllık evliyim kan falan gelmedi. Herkesten kan gelecek diye bisey yok. Bukadar kan gelmesi şart diye bir kural yok. Googlee ye yazip arastirabilirsiniz inanmiyorsa nişanlında arastirsin heryerde yaziyor kan gelmemenin normal olduğu

Konu gecmis ama diger boyle durumdaki arkadaslar okursa diye yaziyorum.
Herkesten ilk gece kan gelecek diye birsey yok. 1 yillim evliyim hic 1 damla kan gelmedi mesela benden. Bu bilgide cok dogal bir durum ve internette her yerde yazar. Arastirin azcik. Emin olamazsan buraya sorarsinn.

Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapa
bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
[/QUOT evlendiniz mi merak ettim durumu nasil atlatabildiniz

Valla hiç kızın üzerine gitmeyin burası türkiye, sırf bakire olmadığı için insanlara şiddet uygulanıyor, cinayet işleniyor, seni çok iyi anlıyorum. Bekarete takılan adam için gidip diktirmek en iyisi. Ama şunu belirtmek isterim ilk cinsel ilişkide gelen kan vajinal kasılmadan kaynaklıdır, zar yırtılması kan akıtmabilir.
Şans seninle olsun, birini kandırmışsın gibi hissetme burası isveç norveç değil, biz de isteriz evleneceğimiz adama dürüst olmayı, şartlar öyleyse bizde de böyle.
Yolun açık olsun

X