- 18 Eylül 2019
- 114
- 50
- Konu Sahibi Minikpatissss
N
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 4 aydır bu konuyla ilgili düşünüyorum araştırıyorum ama bulamadım bi çözümPeki çözüm arayışına neden daha önce başlamadın ki korkup yada çekinseydin bnce önceden hallederdin demek ki nişanlınla atlatabileceğin bir konu şans seninle olsun
Malesef ki toplumumuzun yapısı bu değil işte o yüzden elden bişey gelmiyor. esnek olmadığına inanacağını sanmıyorum o yüzden çözüm bulmam gerekiyor kan için malesefHer bakirede kan gelecek diye bir kural yok.Zaten bakireyim diyerek bir yalana batmışsın zarım kanama yapmayan şekilden de madem.Eşin kanıtladı mı sana bakir olduğunu da sen kan derdine düştün peki ?
tecrübeli bi erkekse atıyorum yaşı küçük değilse.kan gelse bile bakire oluo olmadinizi anlar3 4 aydır bu konuyla ilgili düşünüyorum araştırıyorum ama bulamadım bi çözüm
değil yani anlayacağını sanmıyorum hiç sadece ilişki sırasında orda 2 3 damla pembemsi sıvı görse yeterli benim için ama nasıl yapacağımı bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmentecrübeli bi erkekse atıyorum yaşı küçük değilse.kan gelse bile bakire oluo olmadinizi anlar
yok duyabileceği bi durum değil, ben de çok söylemek istedim ama yapamadım malesef toplumumuzun bu konudaki yaklaşımı ortada şimdi iyi karşılasa ilerde bi tartışmada başıma kalkardı bunu yapamadım o yüzden malesefKeşke nişanlınızla en baştan konuşsaymışsınız. Şu anda tabiki böyle birşey söyleseniz büyük tepki çekersiniz ama zamanında söyleseniz çok iyi olurmuş. Bide aklınıza düşürmek gibi olmasın ama bu ortaya başka bi yerden çıkabilir yada kulağına gidebilirdi. Sürekli tedirgin yaşarsınız bence bu şekilde. Ama vardır bi bildiğiniz ne diyelim
Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir insanı kandırmak ? O böyle bişey yapsa şimdi burda okuyorduk yalancı vs diye. Olmadı diktir önemli olan dürüst olman değil bişeyleri sökülüp dikilmesi.Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
düğününüz oldu mu ilk geceyi nasıl atlattınız ,eşiniz anladı mıArkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Konu çok geçmiş ama başka okuyanlar olur yinede yazmak istedim.Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba ben nişanlıyım 2 hafta sonra düğünüm var ve bakire değilim. Lütfen rica ediyorum açıkça söyle nişanlına, konuş dürüst ol gibi şeyler söylemeyin bu yapabileceğim bişey değil yapabileceğim bişey olsa bunu açıkça söylemeyi ben de çok isterdim ama malesef ki yapamam. Sadece 1 2 damla kanın gelmesini sağlamam lazım bunu nasıl yapa
bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
[/QUOT evlendiniz mi merak ettim durumu nasil atlatabildiniz