• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı hakkında

eksiprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
2
0
36
Bolu
Merhabalar aranızda yeniyim ve diğer konuları okudum ancak gerçekten kafamda belirli sorulara cevap olması açısından deneyimlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere kızlık zarı.Erkek arkadaşımla(şuanda eşim olur kendisi :16: ) ilk cinsel ilişkimiz sırasında oldukça yanma, genişleme hissetmeme rağmen herhangi bir kanamam olmadı o esnada ancak lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntım oldu ve bu akıntı ertesi günde geldi.Erkek arkadaşım problem olmadığını söyledi.zaten güven sorunumuz yok.Kesinlikle bakireydim ve ilk ilişkimdi.

Ben kendimce şüpheye düşmeye başladım.Neyse ilk bir kaç deneme kanama oluşmadı ancak ağrı ve yanma hissi devam etti.Yaklaşık 10 - 15. denememizde ufak miktarda bir kanama oldu ( 3 - 4 damla) bunu lavaboda farkettim.Ve bir kaç ilişki sonra adet dönemimde olmadığım halde.adet kanı gibi olmasada epeyce bir kanamam oldu ve 2 - 3 gün kadar sürdü(ilişkiye girdikçe kanama oluştu ilişki sonrası sızıntı gibi bir kanama oldu).Ancak doğumda yırtılabileceğini okumuştum ancak ilk ilişkide yırtılmayıp bu şekilde 10 - 15 denemeden sonra bu olayın yaşanması normal mi sizcede yoksa vajinal bir yara mı söz konusuydu ?

Konu hakkında olabilir mi demiyeceğim saten kıslar :D
Aranızda böyle bir durumla karşılaşan oldumu ve sizce en son olay gerçekten kızlık zarı kanamasımıydı diye düşünmekteyim.Günümüzde toplumdaki önemini biliyorum çok şükür o konuda en ufak bir sıkıntım olmadı ancak işin garipliği defalarca denemeden sonra oluşması.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.:1:

Canım bi bilgim yok bu konuda ama ben de tuhaf bi durum yaşadım; ben de evlendiğimde ne acı ne yanma hiçbişey hissetmedim, kanamam da olmadı.. doktora da gitmedim bunun için, zaten eşim de sorun etmedi :9: derinde olabiliyomuş bazen zar.. şimdi hamileyim normal doğum düşünüyorum, heralde doğumda yırtılır ve ben doğum sancısı içinde bi de bunu hissetmem gibi geliyo :9: ilk gece stresini de boşa çekmişim :52:

Tatlım ben de bakire olduğum halde eşimle ilk gecemizde kanamam olmadı...
Ama 2. 3. ve 4. denemede kan geldi. Özellikle 2. denemede aşırı miktarda geldi ve ertesi gün de sızıntı gibi geldi...
3. ve 4. denemede de ilişki sırasında az miktarda geldi...
Yani ilk ilişkide bozulmayıp sonradan bozulabiliyor kızlık zarı...

Tatlım ben de bakire olduğum halde eşimle ilk gecemizde kanamam olmadı...
Ama 2. 3. ve 4. denemede kan geldi. Özellikle 2. denemede aşırı miktarda geldi ve ertesi gün de sızıntı gibi geldi...
3. ve 4. denemede de ilişki sırasında az miktarda geldi...
Yani ilk ilişkide bozulmayıp sonradan bozulabiliyor kızlık zarı...

Anladım sıkıntılı bu işler ya of :5:
ne bileyim yane 2- 3 olsa bende anlıcamda bu kadar sonrası normal mi bilemedim bende :69:

Back