kizlik zari hakkinda soru lütfen cevaplarinizi bekliyorum

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
201
Puanlar
123
Merhaba arkadaslar,
biraz utanarak yaziyorum bu yaziyi fakat bilmek istiyorum, ben suan nisanliyim ve kizim. Fakat Kizlik zarrimi gördm aynadan baktm. Delik var ama ben hic birisiyle iliskiye girmedim ve baska cisimleride orama yönlendirmedim. Korktm birden öyle görünce acaba o delik var diye kizlik zarrim yokmu yada kanama olmazmi ilk gecede panik oldum ve burdan sizile bunu paylasmak istedim. Sizce neden öyle ve bu kiz olmadigimimi gösteriyor? Ben kendimden 100% eminim ama biliyorsunuz kizliga önem veriliyor hala ve bu benim icinde önemli, Ben esim olacak kisiye bunu kanitlamak istiorum ve dolayisiyla benim icinde cok önemli bir konu lütfen cevaplarinizi bekliyorum tskler.

Benimki ilk resme benziyor normalmi yani bu?

kizlik_zari_tipleri.jpg

Eklentiler

• $kizlik_zari_tipleri.jpg
    $kizlik_zari_tipleri.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 19.376
Bir doktora görünsenize ışıkla bakıyolar. Sizin için çok önemli bir olaysa doktordan rapor da alırsınız...

merhaba canım o gördüğün delik hemen hemen herkes te var adet kanının aktığı deliktir yani çok normal.kanama olup olmaması hakkında da doktora gidip bilgi alabilirsin zarına bakıp sana gerekli cevabı verir

merhaba canım o gördüğün delik hemen hemen herkes te var adet kanının aktığı deliktir yani çok normal.kanama olup olmaması hakkında da doktora gidip bilgi alabilirsin zarına bakıp sana gerekli cevabı verir

korkacak hiçbişeyin yok tatlım..normal olan seninki..o delik tamamen kapalı olsa adet kanı nerden akacak..allahın kudreti işte.. zaten ilişki esnasında o delik yırtılıp genişlediği için kan geliyo.. vajinanın darlığı bekaretin belirtisidir zaten.. ilişki esnasında o darlık yırtılıp bozuluyo ve kanama oluyo..sakın korkma gayet normalsin.. ender de olsa yüzde yüz bakire olanlarda bile bazen kan gelmediğini duymuştum ama zaten doktor raporu ile kanıtlanır öyle bişey olursa.. esnek olanlarda öyle oluyormuş sanırım..ama çok düşük bi ihtimal.. ve artık öyle bi dünya ve devirde yaşıyoruz ki..eskiden erkek anlamazmış kan gelmezse bakire olmadığını düşünürmüş..ama şimdi herşey farklı herkes biliyor araştırıyor..aklı başında bi erkek bi kızın bakire olup olmadığını anlar zaten..malum ki ilk ilişkinin zor ve acılı olması bunu gösterir.. anlar erkek merak etme canım...bakiresin şüphen olmasın...

arkadaslar gereken herseyi anlatmislarlar,bende onlara katiliyorum,hafif bi aciklik her genc kizda vardir korkmaniza gerek yok..

muhtemelen kızlık zarınız halka şeklindedir. ve ortası deliktir. bu delikten akıntı ve adet kanı geçer.
ve o haklanın etrafında bariyere benzeyen etli yapı ilişki sırasaında ayrılarak kanama meydana getirir.

resımlerı kendın paylasmıssın kendın de goruosun ılk resmın altında halka seklınde kızlık zarı yazdıgını. benımkı buna benzıo dıosun e daha neyı soruosun? hersey ortada degılmı zaten

kızlar ama o delik çok küçük ya nasıl öle büyüyormuki ilişkiden sonra :s hüff yaaa :(

kızlar ama o delik çok küçük ya nasıl öle büyüyormuki ilişkiden sonra :s hüff yaaa :(

evet büyüyor. hatta bebek bile geliyor oradan... :S

delik küçük ama esnek bir yapı işte orası. ileride anlarsınız

aslında bende sunu merak edıyorum ılıskıye gırdıkten sonra bu kızlık zarı tamamen kayboluyormu yoksa yırtık seklınde mı duruo

dünyada bu kadar kadın evleniyorsa, evlenmeden de illa birlikte olanlar da vardır. onları da ekle... çok da zor bir şey değil.... öyle ayarlanmış. ilişki de oluyor, yarın çocuk da doğuyor. kurma bunları... işin o mekanik kısmına değil sevdiğinle birlikte olduğun romantik anlara konsantre olursan ne acıyor ne bir şey....

evet büyüyor. hatta bebek bile geliyor oradan... :S

delik küçük ama esnek bir yapı işte orası. ileride anlarsınız

:(( korkuyorumm üfff nese zamanı gelince öğrenmek en iyisi olsa gerek.zaten can orası büyüdüğünde yanıyor sanırım .bu atipik dedikleri bakıldığında görünüyor olsa gerek dimi

yırtıla yırtıla patlamış mısır görünümünü alıyor. cidden çok benziyor. o tip bişiy oluyor.

dünyada bu kadar kadın evleniyorsa, evlenmeden de illa birlikte olanlar da vardır. onları da ekle... çok da zor bir şey değil.... öyle ayarlanmış. ilişki de oluyor, yarın çocuk da doğuyor. kurma bunları... işin o mekanik kısmına değil sevdiğinle birlikte olduğun romantik anlara konsantre olursan ne acıyor ne bir şey....

aynennn katılıyorum sana:1::1:

yırtıla yırtıla patlamış mısır görünümünü alıyor. cidden çok benziyor. o tip bişiy oluyor.

nasıl yani:30: ben kayboluo dıye okumustum bı yerdene ama bılmıorm tabii

arkadaşlar ben bekarım fakat sorayım dedim meraktan yani:1: evli bayanlar bilir acaba rahime giden yol varya, hani vajinadan başlayan rahime kadar giden dar yol.. orası yaklaşık kaç santim acaba tahminen:14:

Back