Bukadar önyargıları hem cınslerımden nefret edıyorum..ınsan neyı kınarsa onu yaşamadan olmezmıs..belkı bızımde kızımız olucak..yada var..kımse bunu ogrenememış..bılen bırı varsa o cevap versın,bılmeyen kınayacaksa yuklenecekse cevap vermesın..bukadar acımasızlığa gerek yok arkadaslar..kımse ahlak dersi vermemelı,kımse kımseden masum değil..ınanın cok kotu bu yapılan..konu sahıbı,fıyat bılmıyorum sana cevabım yok yalnızca bunları soylemek ıstedım kımse dayanamadım..
arkadaşşşşşşşşçok magdurrrrrr
dıktırmeyecekkkk
ama doktor ve fiyat lazımmm kızlarr7
ınananlar el kaldırsınnnnnn
Sanırım arkadasın yapmayı düşündüğü birşeyler var olurda bigün ters adama denk gelirsem o zaman lazım olur mu eskisi gbi olur mu diye mi arastırıyor acaba?
bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S
ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S
ark mağdur dedim,cunku fiyat söyleyemedık o an..diktirme die bişi yok tekrar söyluyorum ...sadece o an nişanlısını ikna etmek adınaydı o...olmadı zaten :S
ya bunu açık açık yazsan bunca insanı buraya toplayamazdın başardın al bakalımsenin
bu msjı ilk siz atmış olsaydınız ben anlatırdım emin olun...ark ı geçirdim demin...çıkarken 'anlatayım mı' dedim..onay verdiği için anlatıyorum...arkadaşım nişanlı..3 yıl çıkmanın ardından,1 senedir de nişanlılar...beraberlik yaşamışlar..ark da şu an nişanlısı ile kavgalı..son tartışmayı yanımda telde ettiler :S çocuk da baya belalı bişi..ve çocuga 'ayrılacağım senden'dedi telde...çocuk da 'bana mecbursun bırakamazsın'demiş..sırf bu 'mecbursun' lafından dolayı arkadaşım 'ben zaten dr ile görüştüm ve fiyat aldım bu işi halledeceğim' dedi,ki yanımda konuşuyordu...çocuk da 'inanmıyorum dr un adı ne ne kadarmış' deyınce olay buraya geldi..ark bana 'bana bi dr adı ve fiyat söle' dedi...o an kk da olduğum için google a bakmak bi anda aklıma gelmedi,genelde konulara hemen cvp geldiğinden dolayı ben de size sordum...bilmıyorum barışırlar gibi gelıyor bana zaten,butun yorumları okudu kendısı..diktirme gibi bişiyi zaten düşünmüyor,inş barışırlar tabi de ark.ım istemıyor artık..napacak ben de bilmıyorum :S
Ancak bu kadar basit bir neden olabilir.. Burdaki insanlarda bizde o kadar yok aramızda tartıştık kzdık üzüldük yazıkk bence tamamiyle haayal ürünüü bu konu amaç arakadasın eğlenmek anlasılannn al bir kupadaa bendeennnn
Hanı magdurdu ısteyerek bırlıkte olmus ıste madurıyet bunun neresınde?nısanlılıgın garantısı varmı bende nısanlı kaldım 2sene cokta sevdım cok cok arzuladım ama bırlıkte olmadım arkadasınız bazı seylerı bastan dusunucektı nısanlısının bana mecbursun gıbı ıgrec laflarınada maruz kalmazdı
Hanı magdurdu ısteyerek bırlıkte olmus ıste madurıyet bunun neresınde?nısanlılıgın garantısı varmı bende nısanlı kaldım 2sene cokta sevdım cok cok arzuladım ama bırlıkte olmadım arkadasınız bazı seylerı bastan dusunucektı nısanlısının bana mecbursun gıbı ıgrec laflarınada maruz kalmazdı
arkadaşının konusunu bilmiyorum ve malesef sorularınla ile ilgili de bir bilgim yok sadece yapılacak yorumları düşünebildiğim için bir bakayım dedim ve aynen umduğum cevapları görmüş bulunuyorum.
Birileri birilerinin namus bekçisi olmuş, dürüstlük dersleri vermiş. Oysa bunu söylemek kimsenin haddi değildir istiyorsa insan herkesle herşeyi yaşar ve gider kızlık zarını diktirir. Bu diktirme konusu ilk çıktığında bir doktor çıkmıştı televizyona ve bir kaç olay anlaşmıştı. Ikinci evliliği olan bir bayan hiç evlenmemiş biriyle evlenecekmiş ve adam kızdan bunu rica etmiş kızda diktirmiş. Ayrıca bir kız tecavüze uğramış ama malum töre vs korkudan bu yola başvurmuş insanların ne yaşadığını ve ne yaşamak istediği hiç kimseyi bağlamaz.
Eleştiri yapanlara da saygım var malum bin tilki ve şeytan daimi beyinde arkadaşın ve sende hafiflemişsindir umuyorum alsınlar günahlarınızı boşver.
Arkadaşının konusunu bilmiyorum ve malesef sorularınla ile ilgili de bir bilgim yok sadece yapılacak yorumları düşünebildiğim için bir bakayım dedim ve aynen umduğum cevapları görmüş bulunuyorum.
Birileri birilerinin namus bekçisi olmuş, dürüstlük dersleri vermiş. Oysa bunu söylemek kimsenin haddi değildir istiyorsa insan herkesle herşeyi yaşar ve gider kızlık zarını diktirir. Bu diktirme konusu ilk çıktığında bir doktor çıkmıştı televizyona ve bir kaç olay anlaşmıştı. İkinci evliliği olan bir bayan hiç evlenmemiş biriyle evlenecekmiş ve adam kızdan bunu rica etmiş kızda diktirmiş. Ayrıca bir kız tecavüze uğramış ama malum töre vs korkudan bu yola başvurmuş insanların ne yaşadığını ve ne yaşamak istediği hiç kimseyi bağlamaz.
Eleştiri yapanlara da saygım var malum bin tilki ve şeytan daimi beyinde arkadaşın ve sende hafiflemişsindir umuyorum alsınlar günahlarınızı boşver.
Bende evlenmeden ilişki yaşamaya karşıyım ama sizde cılkınıçıkarıyosunuz. Size ne ya kızlık zarı diktirmek yasak mı devlet yasakladımı bunu, hem suç olsa da onun suçu siz ne karışıyosunuz.Kız bilgi almak istemiş yorum değil, hadi sizin ahlak bekçiliğinizi okudu ne yapacak yapacağı varsa da vazmı geçecek Bu kadar temizsiniz namuslusunuz kendi erkek evladınızı temiz namuslu yetştirin bu kızlara tecavüz edenler ya da evlenme vaadiyle kandıranlar da erkek.Ama sizin evlatlarınız üm kızlardan kıymetli çünkü onlar ağa paşa her şeyi yapmaya hakları var. Allahım ben sinirlendim ya bir de böyle şeyler hep arkadaşın başına gelir demişsiniz ya. Bende bir arkadaşım için konu açacaktım daha önce eşi okumasın blgisayarında bi şey kalmasın diye.iyiki açmamışım çıldırırdım. Hadi kız utandı kendisi için açtı belki 16 17 yaşında belki bu zarı diktirmezse ailesi öldürecek. biraz da benim ablam benim kardeşim benim halam diye bakın her şey insanlar içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?