ben bi film izlemiştim,romantik bi filmdi..adama kadın diodu ki;benım rahmim yok..erkek de ona dedi ki;olsun benım de yok,ben seni böyle sevdim,,dedi..çok etkilenmiştim o sahneden...yanı sonuç olarak,bi insan ilişki yaşayabilir ama bunla yargılanamaz
sen yazma o zaman arkadaşım..herkesin yaşadığı şey farklıdır bu benım konum değil,ark anlatma dediği için anlatamıyorum...5000 demiş biri,tşklerr
Evet, biliyorum.. ama yavas yavas olacak insallah. Mesela en azindan millet kizlik zarlarini diktirmezlerse biraz daha ileriye gidecegiiz :) sirf burasi türkiye deyip karsi cikmazsak daha cok eziliriiz
insan (kadın ya da erkek) kimse geçmişinden utanmamalıdır..diktirmek yanlış,bi erkek bi ilişki yaşıyorsa kadın yaşadığında ona başka bir ad takılmamalıdır...sevmek farklı bişi...insan sevdiği şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir,kınamak yanlış..ama bana göre yanlış olan bunu yaşadı diye bi insana farklı gözle bakmaktir...kimse kimseye açıklama yapmak zorunda da değildir..herkesin yaşadığı kendıne....özelden bi ark a yazdım 10 dk geçmeden başka msj atamıyormuşum bu arada,hata verdi hilalcan
Bukadar önyargıları hem cınslerımden nefret edıyorum..ınsan neyı kınarsa onu yaşamadan olmezmıs..belkı bızımde kızımız olucak..yada var..kımse bunu ogrenememış..bılen bırı varsa o cevap versın,bılmeyen kınayacaksa yuklenecekse cevap vermesın..bukadar acımasızlığa gerek yok arkadaslar..kımse ahlak dersi vermemelı,kımse kımseden masum değil..ınanın cok kotu bu yapılan..konu sahıbı,fıyat bılmıyorum sana cevabım yok yalnızca bunları soylemek ıstedım kımse dayanamadım..
ben bi film izlemiştim,romantik bi filmdi..adama kadın diodu ki;benım rahmim yok..erkek de ona dedi ki;olsun benım de yok,ben seni böyle sevdim,,dedi..çok etkilenmiştim o sahneden...yanı sonuç olarak,bi insan ilişki yaşayabilir ama bunla yargılanamaz
insan (kadın ya da erkek) kimse geçmişinden utanmamalıdır..diktirmek yanlış,bi erkek bi ilişki yaşıyorsa kadın yaşadığında ona başka bir ad takılmamalıdır...sevmek farklı bişi...insan sevdiği şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir,kınamak yanlış..ama bana göre yanlış olan bunu yaşadı diye bi insana farklı gözle bakmaktir...kimse kimseye açıklama yapmak zorunda da değildir..herkesin yaşadığı kendıne....özelden bi ark a yazdım 10 dk geçmeden başka msj atamıyormuşum bu arada,hata verdi hilalcan
eed anlamadıkları bellisadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi
ama bana göre yanlış olan bunu yaşadı diye bi insana farklı gözle bakmaktir...
Sevdiği insan için muhteşem hatalar yapmamalı Herşey Allahın emrinde olduğu gibi olmalı... O muhteşem erkek hevesi geçince emin olun kimse o kız kadar onun gözünde basit değildir. Herkesin yaşadığı kendine diyorsunuz ya aslında öyle olmuyor kıza ailesine hayatına evliliğine cocuklarına kadar yansır. Allah affetsin.
allah neden kadini affetmesi gerekiyor da erkegi affetmesi gerek miyoor???? Her ikisi de onun kuluu...
Kimse o kiz kadar onun gözunde basit degildir demissiin.. bu cumle beni o kadar sinirlendiriyor ki diyecek söz bulamiyorum. Bu kadar düsürüyor musun kendi cinsiyetini ?? Onlar bizleri kullandiysalar biz de onlari o kadar kullandik.
Acaba tecavuzemı ugradı yada evlenme vadıylemı kandırılıp ortadamı bırakıldı sarhos olduda kendını mı kontrol edemedı bunlar ıster ıstemez gecıyo aklımızdan eger gercekten bunlardan bırını yasadıysa evlencegı ınsana gercegı solemekten cok korkuyodur kesın belkıde evlencegı ınsan onun bu halını kesınlıkle kabul etmıyecegı ıcın bole bısey dusunuyodur.yalan soylemek bır ınsanı kandırmak cok kotu bısey ama ya kızcagız cok sevıyo ve solerse adam onu terkeder dıye korkuyosa cok var bole tıpler asla kabul etmem dıyen tıpler belkıde oyuzden ıtıraf edemıyodur kız solese adam ınanmıcak kız dese bole bole bır olay geldı basıma allah askına kolay kolay hangı erkek ınanır kızın gercekten madur olduguna bıde bu yonunu dusunun belkı 10 kısıden 2sı ınanır
bir arkadaşım için soruyorum kızlar,bu zar diktirme olayının fiyatı ne kadardır,ve bildiğiniz bir dr var mı önerebileceğiniz.? arkadaş soruyor ama diktirmek için değil,,size tuhaf gelebilir ama konuyu burdan anlatamıyorum uzun hikaye..bize dr adı ve tahmini fiyat lazım sadece...birine bu konuda bilgi verecek olay bu...bişi diktirmeyeecekk yani,bilen yazsın lutfen...tşklerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?