kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Ne oluyor yahu:44:
Herkes savci olmus!
Belki tecavüze ugradi, belki pisman oldu, vs. vs...
Olamaz mi?
Sizin kiziniz,kiz kardesiniz, belki de birgün kendiniz bu duruma düsemez misiniz?
Ayrica ne oldugunuda dair detaylari burada paylasmak zorunda da degil.
Dürüst bulmuyor olabilirsiniz, siz olsaniz hayatda böyle birsey yapmayacak olabilirsiniz,
olabilir de bu sizin yasaminiz.
Size ait bir yasam ve yasamaniz sadece sizi ilgilendirir.
Baskasinin bedeninin bekcisi degilsiniz.
Bir soru sormus,eger istemiyorsaniz yanitlamazsiniz.
Cephe almaya, ücüncü dünya ülkelerinde, kadini beline kadar gömüp sonrada taslayan insanlar
gibi davranmaya gerek yok.
Bu hikayenin arkasindan bir tecavüz vakiasi da cikabilir, genclik hatasida, bilmiyoruz, bilmek zorunda da
degiliz.

Böyle birsey duydugumda hep sunu soruyorum kendime, (ki meslegim geregi cok sey duyarim) benim
kizkardesim ya da kizim olsaydi ne yapardim?
Ona simsiki sarilirdim.
Yaptiklarini onayladigimdan degil,sadece hatalarina bir yenisi eklemesin, önüne gelen onu hayati hakkinda
yargilama hakkini kendinde görmesin diye.
Keske bu arkadas bu soruyu bize degilde annesine sorabilseydi.
Belki o zaman hersey bambaska olurdu.
Kizlarin anne babalari ile konusabildigi,insanlarin birbirlerini yargilamadan önce dinledigi bir toplum
hayali kuruyorum.
Ama gördügüm su tablodan hic umutlu degilim.

ne önyargılıyım ne birilerini kınarım ama arkadaşın eğer bunu sırf gülmek için merak ediyosa ona tek kelime bile edemem üzülürüm!
burda bu konudan muzdarip kadınlarda var onların dertleri üzerinden gülmek hoş olmaz bence

sen yazma o zaman arkadaşım..herkesin yaşadığı şey farklıdır bu benım konum değil,ark anlatma dediği için anlatamıyorum...5000 demiş biri,tşklerr

canım anlatsan belkı ınsanlar daha ıyı anlardı durumu anlatsan nolurdukı bız ne senı nede arkadasını tanımıyorızkı kım nerden bılsın eger artkadasın gercekten madursa bence anlatmalıydın durumu ozaman bukadar tepkı cekmezdın emınımkı arkadasların bır cogu sızın yada arkadasınızın nefsıne sahıp cıkamayıp sımdıde pısman olup care arayısına gırdıgınızı dusunuyor.bız burda ne olaylar okuduk arkadasımın basına boyle boyle bır olay geldı deseydın nolucaktıkı?

Evet, biliyorum.. ama yavas yavas olacak insallah. Mesela en azindan millet kizlik zarlarini diktirmezlerse biraz daha ileriye gidecegiiz :) sirf burasi türkiye deyip karsi cikmazsak daha cok eziliriiz

insan (kadın ya da erkek) kimse geçmişinden utanmamalıdır..diktirmek yanlış,bi erkek bi ilişki yaşıyorsa kadın yaşadığında ona başka bir ad takılmamalıdır...sevmek farklı bişi...insan sevdiği şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir,kınamak yanlış..ama bana göre yanlış olan bunu yaşadı diye bi insana farklı gözle bakmaktir...kimse kimseye açıklama yapmak zorunda da değildir..herkesin yaşadığı kendıne....özelden bi ark a yazdım 10 dk geçmeden başka msj atamıyormuşum bu arada,hata verdi hilalcan

Yaz burdan olayın aslını sen de kurtul biz de kurtulalım arkadaşım yoksa daha çoook yorum yapacak millet.

cok haklısının dunyanın bınbır turlu halı var ve hepımızınde kızları ogulları var konusurken kendı basımıza gelmıs gıbı konusulmalı..

Evet, güzelmis. Melekcigiiim, yaniliyor olabilirim ama bence bu konuyu actigina göre durum seninle ilgili. Burda aldigin tepkilere üzüldüm biraz simdi cünkü sana destek cikmamiz gerekirken daha da üzüyoruuz. Sen Hic üzme kendini caniim. Olduysa olduu. Bir gün dogru insanla karsilastiginda cok mutlu olacaksin cünkü o iinsan seni gecmisin icin yargilamayacak. Onun iciin hic üzme kendinii. Sen ne yapacaksin geri kafali biirni zaten demii caniiim. Öpuyorum senii .. kendine dert etme, allah sana asil gercek dertler vermesiin. Kizlik zari nedir kii?? HIc önemli degiil cnm

tşk ederim arkadaşım...

eed anlamadıkları belli sadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi

çok merak ettirdiniz he öyle değil böyle değil
ozaman tek derdiniz şöyle bi konu açlım bakalım kaç kişi okuyup koşacak buraya bizde okudukça dalga geçeriz verdikleri cevaplara oldu heralde
ne o öyle özelden yazdım oturduk arkadaşla gülüyoruz felan siz derdinizin ne olduğunu söylemezseniz açık açık her kesin yorumunada açık olmanız gerek hadi daha çok okuyup yorum yazan olur

Sevdiği insan için muhteşem hatalar yapmamalı Herşey Allahın emrinde olduğu gibi olmalı... O muhteşem erkek hevesi geçince emin olun kimse o kız kadar onun gözünde basit değildir. Herkesin yaşadığı kendine diyorsunuz ya aslında öyle olmuyor kıza ailesine hayatına evliliğine cocuklarına kadar yansır. Allah affetsin.

Acaba tecavuzemı ugradı yada evlenme vadıylemı kandırılıp ortadamı bırakıldı sarhos olduda kendını mı kontrol edemedı bunlar ıster ıstemez gecıyo aklımızdan eger gercekten bunlardan bırını yasadıysa evlencegı ınsana gercegı solemekten cok korkuyodur kesın belkıde evlencegı ınsan onun bu halını kesınlıkle kabul etmıyecegı ıcın bole bısey dusunuyodur.yalan soylemek bır ınsanı kandırmak cok kotu bısey ama ya kızcagız cok sevıyo ve solerse adam onu terkeder dıye korkuyosa cok var bole tıpler asla kabul etmem dıyen tıpler belkıde oyuzden ıtıraf edemıyodur kız solese adam ınanmıcak kız dese bole bole bır olay geldı basıma allah askına kolay kolay hangı erkek ınanır kızın gercekten madur olduguna bıde bu yonunu dusunun belkı 10 kısıden 2sı ınanır

Yargılamak kimsenin haddine değil tabi ama fiyat soruluyor, diktirilmeyeceği söyleniyor, kandırmaya çalışan kişinin mağdur olduğundan bahsediliyor ve mağdur şahıs konuşmalara gülüyor :44: İçimden geçeni söylüyorum.

Hep hayal ederdim. Benim de 30 kullanıcının aynı anda okuduğu bir topiğim olur mu ? Yaptım, olacak ...

Allahım ya ne kadar terbiyesiz kadınlar var.Sizene ya sizeneeeee yargılamak size mi düştü? Kınarken Allahtanda mı korkmuyorsunuz? Bi hata yaptıysa yaptı.Hata hertürlü olabilir 1. si hatadır 2. olursa hata değildir.Ne o öyle kızlık zarı giden insanlara namussuz ve onla bunla yatan insan muamelesi yapmışsınız.Benim arkadaşımın gitmişti ve ben hiç yadırgamadım hem de seneler önce güveniyordum çünkü ona ve o çocuklada evlendiler.2 senedir evliler şükür mutlular.Kızda belliki zor durumda fikriniz yoksa yorumda yapmayın.Resmen namussuz kefesine koymuşsunuz.Siz kimsiniz ki kınıyorsunuz bu hayatta insanın başına ne geleceği belli mi olur? Hata insanlar içindir büyük ya da küçük

allah neden kadini affetmesi gerekiyor da erkegi affetmesi gerek miyoor???? Her ikisi de onun kuluu...
Kimse o kiz kadar onun gözunde basit degildir demissiin.. bu cumle beni o kadar sinirlendiriyor ki diyecek söz bulamiyorum. Bu kadar düsürüyor musun kendi cinsiyetini ?? Onlar bizleri kullandiysalar biz de onlari o kadar kullandik.

Canım yanlış anladın Allah affetsin derken nefsine uyupta bu hataya düşenlerden bahsettim kadın erkek ayırmadım ki... Bence erkekte kadında bir.. Allah nefsimize uydurmasın.. Ben hem cinsimi küçültmüyorum ki... Erkeklerin mantığından bahsettim 10 erkekten 2 si ancak kabul eder bu durumu.. Öyle kötü insanlar var ki yatıp gezerler iş evlenmeye gelince kız ararlar ! Böyle insanlar beni de deli ediyor! Seviyorsun diye haram işlemek zorunda değilsin. Ben bundan bahsettim... :) umarım anlasılmıstır arkadasım.

Hanımlar konuyu dine kaydırmayın lütfen.
Konu belli ki meraktan açılmış.Kızlık zarı diktirmekle ilgili her şeyi internet den de bulabilirsiniz.Bir jinekologa da sorabilirsiniz.
Umarım ciddi bir durum yoktur.

haklısın herşey olmuş olabilir, yanlışlıkla kendisi de bozmuş olabilir, ben kimseyi eleştirmem beni ilgilendirmez
ama anlamadığımız nokta şu, bu mağdur olduğu söylenen arkadaş zaten diktirmicekmiş, öyle bir durum yokmuş, ama hala ısrarla fiyat da fiyat diye tutturuyorlar
konu sahibi dese ki ''sandığınız gibi değil arkadaşım mağdur bu operasyona ihtiyacı var mutlaka'' ben zaten okur geçer giderim banane ki? ama insanın aklı almıyor durum bu olunca. fiyat öğrenmekle mağduriyet geçiyor mu?

üzerinize çok gelmişler. aldırmayın, kadınlar bu konuda çok hassas. siz buna yorun. herkesin kendi vicdani kararı ve sorgulanamaz.

sorduğunuz suale gelince. operasyonun adı himenoplasti...
kanama garantisi yoktur. ilişkiden 3-7 gün önce yapılmalıdır operasyon. 20-30 dakika sürmekte ve lokal anastezi ile yapılmaktadır. ortalama 1000 tl ile 3000 tl arasında değişmektedir. merkezden merkeze göre farklılık gösterir.

vajina iç yüzünden alnan flep ile kalııcı kızlık zarı onarımı yapılmaktadır. asıl yöntem budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…