kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Sen int den kadın has. doktorlarını araştır telefon numarasını al ve telefon aç fiyat sana söylerler canım.

dikiş nakış kursuna gittim ben uygun fiyata anlaşırız
şaka bi yana google a yazın bunu yapan doktorlar var ya da gidin bi kadın doğum uzmanına direk

mellekkk arkadasın guluosa meraktanmı sormus baska sorulucak soru yok gıbı? bende bunu merak ettım kızlıgı yerınde ama aklımızda olsun dıyemı:)

eed anlamadıkları belli sadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi

cocuk musun nesin sen.. kizlik zarini diktirmenin hic bir gerekcesi olamaz tmmm mii. Kizlik zari organ nakli degil ya, bozulsa da senin sagligini hic bir sekilde etkilemez ve hic bir sekilde magdur olan bir kisi bunu diktirmek zorunda kalmaz. Bozulduysa bozuldu.. ne yapaliim yani

Arkadaslar!!! biz kizlar kizlik zari pesine dustukce eziliyoruz, kendimizi kücük düsürüyoruuuuzzzzz. Bir erkegin neden evlilik öncesi iliskiye girmesi normal karsilaniyorda bir kadin girdi mi diktirmek zorunda kaliyor?? Gecmisini hic bir sekilde degistiremezsin ve evlendigin kisi de muhtemelen önceden baskasiyla girmistir iliskiye.. seni bundan dolayi istemeyen adami sen hic isteme cunku o bunu sorun göruyorsa o adam asil SENI istemiyoorr. Ve biz hic kimseye hic bir seyi ispatlamak zorunda degilizz, bir evlilikte ilk önce güven olur

Namus orayla ölculmez. Erkek evlilik öncesi iliskiye girebilirse kadinin girmesi de gayet dogaldiir. Ya da erkek de girmesin kadin da girmesiin.

sen yazma o zaman arkadaşım..herkesin yaşadığı şey farklıdır bu benım konum değil,ark anlatma dediği için anlatamıyorum...5000 demiş biri,tşklerr

arkadaslar herhalde fiyat ıcın kampanya baslaacaklar yada ihaleye felan gırecekler teklıf arıyorlar bızde topıkcek sıze guluyoruz canım

mellekkk arkadasın guluosa meraktanmı sormus baska sorulucak soru yok gıbı? bende bunu merak ettım kızlıgı yerınde ama aklımızda olsun dıyemı:)

Sanırım arkadasın yapmayı düşündüğü birşeyler var olurda bigün ters adama denk gelirsem o zaman lazım olur mu eskisi gbi olur mu diye mi arastırıyor acaba?

Ayrıca bu oldukça ciddi bir konu basit değil! Gülünecek birşey göremiyorum benn

Bukadar önyargıları hem cınslerımden nefret edıyorum..ınsan neyı kınarsa onu yaşamadan olmezmıs..belkı bızımde kızımız olucak..yada var..kımse bunu ogrenememış..bılen bırı varsa o cevap versın,bılmeyen kınayacaksa yuklenecekse cevap vermesın..bukadar acımasızlığa gerek yok arkadaslar..kımse ahlak dersi vermemelı,kımse kımseden masum değil..ınanın cok kotu bu yapılan..konu sahıbı,fıyat bılmıyorum sana cevabım yok yalnızca bunları soylemek ıstedım kımse dayanamadım..

katılıyorumda malesef burası türkiye insanları geçmişten koparıp bugünün şartlarına getiremiyoruz.ama haklısın

konuyu çok uzattın bence hala yok arkadaşım gülüyo falan filan bu konuyu sorcak kadar cesaret var da konuyu anlatacak kadar mı cesaret yok tamam başta yüklenildi diye düşündüm ama yok yok sen hakediyorsun bence ...

ıste benımde anlamadıgım bu guluormus yazdıgımız yorumlara ozamn dırek k.dogumu ara sor yada googleden tabıkıde yuklenır ınsanlar bu konuya basıt konu deıl cunku!!!

Ben kınamıyorum canım dünyanın binbir türlü hali var Allah şaşırtmasın

Ama konu sahibinin çelişkili konusması yok cok komik bulması filan cok saçma geliyor anlamsız!

aglancak halinize mi gülüosunuz

bu arada özelden anlatıcanı söyledn ya anlat bana merakla bekliorm

Son düzenleme:

Katılıyorum kardeşim. Bende senin gibi düşünüyordum ama kızdım şimdi konuyu iyice basite aldılar ve nedensee cokk gülüüyyooorrlarr bırak erkeği kandırmayı da Allahı kandırabilecekmisiniz haram işleyenler için diorum ynlış anlasılmasın ...

sen de bu cümlelerinle burada konuyu açan kişiyi kınadıklarını iddia ettiğin insanları kınıyorsun

o zaman sen de birilerini kınayacaksın ve kınadıklarını yaşamadan ölmeyeceksin

dikiş nakış kursuna gittim ben uygun fiyata anlaşırız
şaka bi yana google a yazın bunu yapan doktorlar var ya da gidin bi kadın doğum uzmanına direk

gitmeyecek ama doğru valla tşkler cnm

Sen int den kadın has. doktorlarını araştır telefon numarasını al ve telefon aç fiyat sana söylerler canım.

evet söledim bakacak ark.tşklerr

hakkaten ben de demın dedim aynısını,napayım sen yardım edersin dedim demez olaydım,dedi

evet cok haklısın cnm..bi bayan zaten böle bişiyı yapıyorsa sevmiştir demektir,ve kimse zorla yapamaz,yaptıramaz bunu...tecavüz durumu farklı...ki kimse kimseyi bunun için sevmemelidir...diktirme olayına ben de karşıyım..günah olan bişi geri alınamaz..bence bu yuzden bu diktirme olayları uzun süreli değiL...ben bi film izlemiştim,romantik bi filmdi..adama kadın diodu ki;benım rahmim yok..erkek de ona dedi ki;olsun benım de yok,ben seni böyle sevdim,,dedi..çok etkilenmiştim o sahneden...yanı sonuç olarak,bi insan ilişki yaşayabilir ama bunla yargılanamaz

Bende merak ettim neden olduğunu kendi mi yırttı yanlışlıkla başka ne olabilir:44:

temızlık yaparken bı anda çarttt olmus ama ayse teyze gelememıs herhalde gec kaldı canımmm

evet hepımızın basına gelenbılır kızlarımızın kızımızın basına gelebılır ama ben onu yapılan ve pişman olunan bı hata olarak gorurum bole baslıkla acıp yok doktotr adı lazım fıyat alalım yok cok guluyoruz sıze olarak değil yalnız olan ve asıl gulunen konuyu acan arkadasımız

katılıyorumda malesef burası türkiye insanları geçmişten koparıp bugünün şartlarına getiremiyoruz.ama haklısın

Evet, biliyorum.. ama yavas yavas olacak insallah. Mesela en azindan millet kizlik zarlarini diktirmezlerse biraz daha ileriye gidecegiiz :) sirf burasi türkiye deyip karsi cikmazsak daha cok eziliriiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…