ya arkadaşlar durum sandığınız gibi DEĞİLLLLLLL..neden sorduğumuzu söyledim mi,yorum yapıosunuz? .bi fiyat lazım bize sadece..bi de bildiğiniz bi dr varsa adı yeterli...yaptıracak,demedim,mağdur dedim...başka konuda yorum yapmayalım lutfen...konuya saygı olsun bu da..
kızlar anlatmayın yahuuu bılgı vermeyın sunlaraEğer evlendiğinde kanamam olsun diye diktirecekse ki öyledir ilişkiye girmeden bir iki gün önce yaptırmak gerekiyormuş bu işlemi üstünden vakit geçince kanama olmuyormuş...
Ama bence bırakın bu diktirme olayını falan karşındakini kandırmakan başka birşey değil..
O zarı diktirir belki ama vicdanı asla bırakmaz onuRabbim bütün kız evlatlarını böyle şeylerden korusun inşallah
ne diktiriyorsunuz al yazmalı basma fistanmıDD:84:
diktirmeyecek yahuu,boş boş yorum yapıolar bilip bilmeden.fiyat ve dr adı lazım durum bildiğiniz gibi değil..daha doğrusu sandığınız gibi değil...uzun zmandır kk'da yoktum ben evlendım çünku bu ara dönemde...ark ımın durumu farklı...anlatamıorum onun kendı mevzusu...bilen yazsın bilmeyen sanmasın
ya tamam defalarca söylemişsin diktirmeyecek diye
e o zaman ne yapacaksınız doktoru fiyatı?
biz bunu anlayamıyoruz
konu garip yorumlar daha da garip.
naptınız siz ya yargılamak size mi düştü allah aşkına.bişi sormuş biliyosanız cvplayın yoksa da okuyup geçin yan..yaptıysa yaptı suç onun suçu dert ettigine görede biraz geç olmuş ama anlamış yanlış bişey oldugunu.kimseyi kınamayın gerçekten kötü bişey bu .ama saydırmakta gerekmez boşuna nie sinir yapıosunuz ki hayrret bişi.
zaten diktirmekte kanamaya sebep olur ama akıl aynı akıl sonuçta işe yaramaz
kızlar anlatmayın yahuuu bılgı vermeyın sunlara
süpersinnnnnnnnbunlara vercen fistanı her seferden sonra anısına dıkıs attıracaklar
eed anlamadıkları bellisadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi
eed anlamadıkları bellisadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi
konu sahibine yüklenmek değilde
anlamadığım arkadaşı hem mağdur hem diktirmeyecek
hem doktor hem fiyat soruyor
ee madem diktirmeyecek burda ne diye cvp aranıyor
ondan sonrada vay efendim konu sahibine yükleniliyor oluyor
bu konuda size ve arkadaşınıza yardım edecek kişi jinegolog gidin derdinizi anlatın
yardımcı olsunlar efendimm
Yahu konu sahibine niye yükleniyorsunuz anlamadim.herkesin kendi tercihi . Büyük konusmasin kimse.
açtıgım konuyu düzelttim,hemen evlenmeye getirdiler olayı valla cok komık...ark bi fiyat verecek dr adını da geçtik,şu an ark yanımda ve gülüo o dadikilecek bişi yok durum farklı diyorum hala 'evleneceği kişiye yazık' diyolar ya tahmını bi fiyat söleselerdi konuya bi daha girmeyecektım bu nedir yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?