kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Madem magdur acik acik olanlari anlatsin karsisindaki insana yalanlarla gelecek kurmasin!!!!

Magdur olan sonra evlenecegi insan olur!!!

Gercekten magdursa, ALLAH yardimcisi olsun.

kızlar anlatmayın yahuuu bılgı vermeyın sunlara
ne diktiriyorsunuz al yazmalı basma fistanmı DD:84:

süpersinnnnnnnn bunlara vercen fistanı her seferden sonra anısına dıkıs attıracaklar

arkadaşşşşşşşşçok magdurrrrrr

dıktırmeyecekkkk

ama doktor ve fiyat lazımmm kızlarr7

ınananlar el kaldırsınnnnnn

konu garip yorumlar daha da garip.

naptınız siz ya yargılamak size mi düştü allah aşkına.bişi sormuş biliyosanız cvplayın yoksa da okuyup geçin yan..yaptıysa yaptı suç onun suçu dert ettigine görede biraz geç olmuş ama anlamış yanlış bişey oldugunu.kimseyi kınamayın gerçekten kötü bişey bu .ama saydırmakta gerekmez boşuna nie sinir yapıosunuz ki hayrret bişi.

zaten diktirmekte kanamaya sebep olur ama akıl aynı akıl sonuçta işe yaramaz

ya tamam defalarca söylemişsin diktirmeyecek diye
e o zaman ne yapacaksınız doktoru fiyatı?
biz bunu anlayamıyoruz

Arkadaşlar ön yargılı olmayalım burda sıkıntı, üzüntü,keder ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz lütfen hayat bu kimsenin yarın başına ne geleceği belli değil kimse büyük konuşmasın!!!

hay agzına saglık ya ....

kızlar anlatmayın yahuuu bılgı vermeyın sunlara

süpersinnnnnnnn bunlara vercen fistanı her seferden sonra anısına dıkıs attıracaklar

Bence yargılamamak gerek diye düşünüyorum cahil kız çok çünkü ben çok üzülüyorum böyle durumlara ve yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum

eed anlamadıkları belli sadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi

Arkadaşlar önyargılı olmak bize yakışmaz dünyanın binbir türlü hali var Allah başa kötü şeyler vermesin şeytana uydurmasın...

Melekk arkadaş konuyu söyle de insanlar anlasınlar o zaman bu şekilde herkes yanlış yada doğru anlayabilir madem konu o şekilde değil.

konu sahibine yüklenmek değilde
anlamadığım arkadaşı hem mağdur hem diktirmeyecek
hem doktor hem fiyat soruyor
ee madem diktirmeyecek burda ne diye cvp aranıyor
ondan sonrada vay efendim konu sahibine yükleniliyor oluyor
bu konuda size ve arkadaşınıza yardım edecek kişi jinegolog gidin derdinizi anlatın
yardımcı olsunlar efendimm

eed anlamadıkları belli sadece gülüyorum farklı bi durum özelden anlatırım ben size..konuyu duyunca yorumlara güleceksiniz,şu an benım güldüğüm gibi

ben şuan baya gülüyorum zaten
kız mağdur olabilir
zorda kalmış olabilir
tamam eleştirmek yargılamak bana düşmez, ama yaptırmayacağım operasyonun fiyatını hiiç merak etmedim ömrümde
ben zaten yorum yazan arkadaşlarla hemfikirim, biz bunu anlamıyoruz dedim kendim de dahilim yani :)
anlat ki anlayalım

yani ben mesela hiç botoks doktoru ve ücreti araştırmadım ömrümde çünkü yaptırmayacağım öyle bir fikrim yok, arkadaşınızın diktirmeyecekse bu fiyata neden ihtiyacı var valla çözemedim. asıl bu yüzden tepki topluyorsun, farkında değilsin

ya kendı ıstegı ıle yapar yada tecavuze ugrar tecavuzse mahkemeye gıdılır baska ıslemlerı yapılır yorumlar yada yorumlarım dıyelım gayet yerınde bı kere arkadasım olaylarını gecınn dıktırmeycek ama fıyat ve doktor arıyor hepsı palavraaaa o yuzden yuklenırız tabı ama sole olsa ıdı

ben bır hata yaptım yardım edın felan dese ıdı kesınlıkle elımden gelenı yaparım ben yengem ve kızı has.çalısıyor yengem kadın dogumda herseyı anlatır ama samımı gelmıyor anladınızmı

ben de aynısına takıldım işte
mağdur, diktirmek zorunda dese tamam, ben eleştirmem beni ilgilendirmez
ama ben neden durduk yerde bu operasyonu araştırmıyorum da o arkadaş araştırıyor ki?
sadece fiyat öğrenmek bu mağduriyeti nasıl geçirecek?

Yahu konu sahibine niye yükleniyorsunuz anlamadim.herkesin kendi tercihi . Büyük konusmasin kimse.

açtıgım konuyu düzelttim,hemen evlenmeye getirdiler olayı valla cok komık...ark bi fiyat verecek dr adını da geçtik,şu an ark yanımda ve gülüo o da dikilecek bişi yok durum farklı diyorum hala 'evleneceği kişiye yazık' diyolar ya tahmını bi fiyat söleselerdi konuya bi daha girmeyecektım bu nedir yaw:)

Diktirmeyecek ama ne kadar ? İlginçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…