- 25 Aralık 2022
- 36
- 0
- 29
- Konu Sahibi Diamond0505
Kızlar ben yarın kızlık zarımı diktireceğim. Daha önce yaptıran oldu mu süreç nasıl oldu bilgilendirir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok zor çoookk Allah yardımcınız olsun.Kızlar ben yarın kızlık zarımı diktireceğim. Daha önce yaptıran oldu mu süreç nasıl oldu bilgilendirir misiniz?
Nasıl zor anlatır mısınızCok zor çoookk Allah yardımcınız olsun.
Anlatılmaz yaşanır.Nasıl zor anlatır mısınız
Korkutmayın beniAnlatılmaz yaşanır.
Hele de ilk ameliyatta tutmazsa oooffff offKorkutmayın beni
Yaptırdınız mı nasılsınızKızlar ben yarın kızlık zarımı diktireceğim. Daha önce yaptıran oldu mu süreç nasıl oldu bilgilendirir misiniz?
Gayet iyiyim ve dikiş tuttu dikkatli davrandım ilk 2 gün çok ağrı oldu ve 6 hafta içinde dikişler eridi.Yaptırdınız mı nasılsınız
aynı gün hastaneden çıkabildiniz mi? Lokal anesteziyle mi oldunuzGayet iyiyim ve dikiş tuttu dikkatli davrandım ilk 2 gün çok ağrı oldu ve 6 hafta içinde dikişler eridi.
Tabii ki çıktım lokal anestezi ve 20 dk sürüyor. Fakat ilk gün sancım çok oldu günden güne azaldı.aynı gün hastaneden çıkabildiniz mi? Lokal anesteziyle mi oldunuz
Ya sen salak misin kandırmakla alakası yok sevdiğim adam zaten biliyor ben sadece kendime saygımı korumak için ve amaan ne olacak diye yapmamak için diktirdim.Eee ne oldu şimdi ? Herkesi kandırsan da kendini kandıramazsın.
Üslubuna dikkat et cahil insan. Böyle seylerle saygı ölçüyorsan o bahsettiğin tabir sana şakk diye oturuyor.Ya sen salak misin kandırmakla alakası yok sevdiğim adam zaten biliyor ben sadece kendime saygımı korumak için ve amaan ne olacak diye yapmamak için diktirdim.