- 6 Aralık 2020
- 108
- 14
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Konu sahibi baska bir soru sormuş. Beni yargılayın, sorgulayın dememis. Konudan alakasız cevap yazmak yasak cünkü.Neden dikim mesela? Neden dürüst olup yaşadım böyle kabul etmelisiniz diyemiyorsunuz?
İlk ilişkisinde kanama yaşamayıp bunu dert etmeyen onlarca insan var.
Genital estetik bölümünde dikim ile alakalı konuları okuyabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben zarı dikimi yaptıracagim yarın yaptıranların nasıl olduğunu sormak istiyorum
Kendisini yargılama gibi bir niyetim yok, sırf bir algı için bu işlemleri yaptıran onlarca kadın var ben bu duruma karşı çıkmalarını istiyorum.Konu sahibi baska bir soru sormuş. Beni yargılayın, sorgulayın dememis. Konudan alakasız cevap yazmak yasak cünkü.
Çıkamamış ki bu durumu seçmiş bizlerinde yapabileceği pek bir şey kalmıyor. “Yarın” dediğine göre üzgünüm.Kendisini yargılama gibi bir niyetim yok, sırf bir algı için bu işlemleri yaptıran onlarca kadın var ben bu duruma karşı çıkmalarını istiyorum.
Birşey yaşamadım parmağımla bozdum bakire cikmasam ailem yasatmazNeden dikim mesela? Neden dürüst olup yaşadım böyle kabul etmelisiniz diyemiyorsunuz?
İlk ilişkisinde kanama yaşamayıp bunu dert etmeyen onlarca insan var.
OkudumGenital estetik bölümünde dikim ile alakalı konuları okuyabilirsiniz.
özel hastanelerde yapıyorlar canım yasak değilbilgim kadarıyla kızlık dikimi yasal değil yapmıyorlar diye biliyorum
Zar muayenesi yasak, dikimi değil.bilgim kadarıyla kızlık dikimi yasal değil yapmıyorlar diye biliyorum
Kalıcı islemKalıcı işlem mi olcaksın gecici işlem mi
Yasak değil özel dikimi yapiyorlarbilgim kadarıyla kızlık dikimi yasal değil yapmıyorlar diye biliyorum
anladım banu çiftçi diye takip ettiğim kadın doğumcu var kontrolü yasal değil demişti o yüzden dikimininde yasal olmayacağını düşündüm yoksa benim yaptırdığım bir işlem değilKalıcı islem
Yasak değil özel dikimi yapiyorlar
Bende yaklaşık 3 ay önce ankarada kalıcı diktirdim. Şuan bile otururken sorun yaşıyorum. Umarım çektiğim sıkıntıya değer şuan bir ilişki veya evlilik düşünmüyorum. Gerçekten yapan ve ilişki yaşayıp kanayan birinin aydınlatması en daha iyi olur sanırım bende ilerde kanar mı diye düşünüyorum sürekliMerhaba arkadaşlar ben zarı dikimi yaptıracagim yarın yaptıranların nasıl olduğunu sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?