N Nisaboz Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 15 1 6 25 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #1 Aranızda kızlık zarı dikimi yaptırmiş birileri var mı ??? Bursada oturuyorum
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 1 7.099 88 15 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #2 Nisaboz .!.: Aranızda kızlık zarı dikimi yaptırmiş birileri var mı ??? Bursada oturuyorum Genişletmek için tıkla... Yakın zamanlarda arkadaşım yaptırdı bursada
Nisaboz .!.: Aranızda kızlık zarı dikimi yaptırmiş birileri var mı ??? Bursada oturuyorum Genişletmek için tıkla... Yakın zamanlarda arkadaşım yaptırdı bursada
N Nisaboz Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 15 1 6 25 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #3 Papatya016 .!.: Yakın zamanlarda arkadaşım yaptırdı bursada Genişletmek için tıkla... Bursada hangi doktora yaptırdı acaba nasıl geçti işlem acılı mıydı yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmek gerekir 1 ay falan sürüyormuş dikişlerin tutması sanırim egilip kalkma hareketleri yapmamamız gerekiyormuş
Papatya016 .!.: Yakın zamanlarda arkadaşım yaptırdı bursada Genişletmek için tıkla... Bursada hangi doktora yaptırdı acaba nasıl geçti işlem acılı mıydı yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmek gerekir 1 ay falan sürüyormuş dikişlerin tutması sanırim egilip kalkma hareketleri yapmamamız gerekiyormuş
I ilayyda Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 1 0 1 28 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #4 Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var mı?
Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var mı?
Z zordurumk79 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 16 0 1 25 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #5 ilayyda .!.: Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var Genişletmek için tıkla...
ilayyda .!.: Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var Genişletmek için tıkla...
Z zordurumk79 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 16 0 1 25 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Nisaboz #6 ilayyda .!.: Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Tuttu mu daha sonraki süreci anlatabilir misin İlişkin oldu mu
ilayyda .!.: Dün kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı dr. Fatih adanacıoğlu şuan aşırı ağrım var aynı durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Tuttu mu daha sonraki süreci anlatabilir misin İlişkin oldu mu