• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zari dikimi

Zordayimyardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
4
0
1
27
Lütfen on yargili davranmayın . Kimse bu hatayi yapmak istemez. Eskisehirde tanidiginiz yada bursda tanidiginiz doktorlar var mi ? Kizlik zari dikimi icin lutfen yardimci olun cok acil . Ve kizlik zari dikimi yaptiranlar ne kadara yaptirdi

Canim bunu devlet hastaneleri yapmaz. Özel bir hastane de doktorla anlaşman geewm
Lütfen on yargili davranmayın . Kimse bu hatayi yapmak istemez. Eskisehirde tanidiginiz yada bursda tanidiginiz doktorlar var mi ? Kizlik zari dikimi icin lutfen yardimci olun cok acil . Ve kizlik zari dikimi yaptiranlar ne kadara yaptirdi
Erkek arkadaşınla konuşsana tatlim bu konuyu. Evlenmeyi düşünüyorsanız boyle birseye gerek yoktur

Nisanlimdi. Dugune iki ay kala beni baskasiyla aldatti. Ve beni bırakıp beni aldattigi kisiyle evlendi. Cok yanlis bi insani sevmisim. Ozel hastanede ama hangi doktora guven olur bilmiyorum. Bu yuzden kendimi öldurmeyi bile düşündüm. Hayatimi mahvetti benim 😢

Nisanlimdi. Dugune iki ay kala beni baskasiyla aldatti. Ve beni bırakıp beni aldattigi kisiyle evlendi. Cok yanlis bi insani sevmisim. Ozel hastanede ama hangi doktora guven olur bilmiyorum. Bu yuzden kendimi öldurmeyi bile düşündüm. Hayatimi mahvetti benim 😢
Ah canım benim yaaa boyle birseyi tek başına kaldıramazsın ki bence annene söylemeni tercih ederim

Hayatınızı falan mahvetmediniz. 2 damla kan yüzünden size namussuz muamelesi yapacak erkeklerle evlenmeyin iletişime bile geçmeyin. Sizi sevip saygı duyacak birini bulduğunuzda evlilik düşünün. Kendi işiniz mesleğiniz olsun, kimseye bel bağlamayın. Boşuna da böyle bir şey yapmayın yani hayatınız boyunca sırf bakiresiniz diye sizi namuslu sayacak bir adamla evlenip ne yapacaksınız?

Merhabaa bende yarın bu operasyonu olucam baska bir hekimde:) cokca stresliyim umarim guzel gecer..

Nasıl geçti acaba
Ne zamandir girmiyordum, benim icin operasyon esnası zordu, sonra rahatti
Ama ilk 1 hafta cok dikkat ettim
Sonrasinda istemsizce harejetlerin rahatliyir zaten
2. Yada 3. Haftada enin deilim odem ve kasinti 2 3 gun kadar zorlamistj

Konuyla ilgili bilgim yok ancak sizi seven siz olduğunuz için sevecektir zaten. Kaldı mı yahu bi zar için terkeden veya bir zar için evlenen erkekler? Sevgi aşk böyle şeylerden etkileniyorsa zaten o keko adamdan uzak durun gitsin yaa. Biraz özgüven lütfen:)

Back