Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden böyle bişey yaptırdınız onumerak ettim.9 ay önce Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım sorularınız ve merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz?
Nerde yaptirdin canm9 ay önce Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım sorularınız ve merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz?
Turgay KarakayaNerde yaptirdin canm
İlk seferde tuttu mu acaba bi tanıdığım yaptırmak istiyo ama biraz tedirgin ilk ilişkiye gireceği zaman kanama gelir mi siz diktirdikten sonra ilişki yaşadınız mı ?9 ay önce Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım sorularınız ve merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz?
9 ay önce Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım sorularınız ve merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz?
Hayat benim seni ilgilendiriyor mu?Şeyi merak ediyorum mesela hem yapıp hem neden diktiriyosunuz ???
İlişki yaşamadımİlk seferde tuttu mu acaba bi tanıdığım yaptırmak istiyo ama biraz tedirgin ilk ilişkiye gireceği zaman kanama gelir mi siz diktirdikten sonra ilişki yaşadınız mı ?
O zaman tutup tutmadığı belli degilİlişki yaşamadım
Anladım canım inşallah istediğin gibi olur ilişki yaşadığın zamanİlişki yaşamadım
O zaman tutup tutmadığı belli degil
Teşekkürler güzel dilekleriniz içinAnladım canım inşallah istediğin gibi olur ilişki yaşadığın zaman
Hayat benim seni ilgilendiriyor mu?
Boş yapan sensin başkalarının hayatına burnunu sokmamayı öğren önce hadiii yol al şimdiO zaman git hayatını yaşamaya devam et burda boş yapma
Boş yapan sensin başkalarının hayatına burnunu sokmamayı öğren önce hadiii yol al şimdi
Ltfen bana ozelden yazarmisin aklimi yitirecem artkTurgay Karakaya
Merhaba,9 ay önce Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım sorularınız ve merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz?
İstanbul da Turgay hoca,Merhaba,
Ameliyat sonrası süreç nasıldı, hijyen açısından yani işe gidip gelebilir miyiz?
En çok merak ettiğim ise fiyatı
Ankara da mısınız
2600. Tl ye yaptırdım ankara da değilim Operasyon dan sonra 1 ay yaşamıyorsun gerçeği buMerhaba,
Ameliyat sonrası süreç nasıldı, hijyen açısından yani işe gidip gelebilir miyiz?
En çok merak ettiğim ise fiyatı
Ankara da mısınız
Klavye delikanlısı uzatmaSizin gibilerin burda yeri yok ablacımm hadi yaylannn